Ако е в земята,пробвай да намериш тор от червен червей и натори и полей(смеси малко почва отгоре с тор)
ами да това си мислех и аз да направя, но просто не мога да я намеря
Ако е в земята,пробвай да намериш тор от червен червей и натори и полей(смеси малко почва отгоре с тор)
колеги мисля да минирам цялата градинка от кравешка тор, знам че е добре за цъфтежа, а и + това почвата ми е малко кофти и самото място де... как мислите?? благодаря
Кравешката тор е сравнително бавно разградима, добре щеше да е, ако я беше сложил малко по-рано.Но и сега става, смеси я с горния пласт почва и полей хубаво.Успех!
Хора трябва ми спешна помощ, на едно от растенията ми му се е счупил върха,то е в цъфтеж и не е много високо,върхът не е откъснат но е увиснал , листана не са изсъхнали,явно още е живо.
Как да го запазя , да го превържа ли , залепих го с тиксо за момента ...
Моля помогнете.
Искам да ви попитам нещо страни4но. Тук исках да покажа снимките на Непалките да ми обяснят пове4е за тях,4е видях същите в една тема.,но не съм си в нас,а ги имам в моита тема. Мога ли от там да ги сложа в друга нчкъде из тукашните форуми? Нчмам галерия,а направо от компа ми са ка4вани и незнам става ли така да ги премести 4овек. Всъщност сложих линк така 4е все едно.