What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Една "тъпа" тема

Това на снимката са мъжки неотворени цветове и е трудно да бъдат забелязани ако са 1 или 2 в китка(достатъчни за да опрашат голяма част от растението),обаче в женски цвят и отворени(зелената обвивка) приличат на малко бананче,което като узрее се отваря и от него пада прашеца.Във форума има снимки сигурно.:tiphat:

Махаш с пинсета и на ръка от горе до долу.Стискаш в основата му и го откъсваш,ама в основата:tiphat:

E

EverLast

Феминизираните лайна трябва да ги забранят със закон:laughing::laughing::laughing:.Известни банки още не могат да уцелят пропорцията на STS(много са малко добрите фем.) и за това излизат хермита почти винаги.Трябва да им се обръща малко по-специално внимание и да се наблюдават ежедневно за появата на мъжки цветове в китките(малки жълти бананчета) и те да се отстраняват веднага щом бъдат забелязани,иначе забрави за sinsemilla.Aaaa,семената после въобще не си губи времето и парите да ги садиш(100% херми-боклук и изродии в буквалния смисъл).:tiphat:

Банани с пижами...хахахаха понякого дори и да ги късаш всеки ден нищо не става....те излизат все повече и повече и в един момент изненада цялото растение е отрупано в пишки...пфуууу ужас!!!

Makiaveli

Member
Банани с пижами...хахахаха понякого дори и да ги късаш всеки ден нищо не става....те излизат все повече и повече и в един момент изненада цялото растение е отрупано в пишки...пфуууу ужас!!!

семки... ''пишки'' квото видя му играя ена пинсета, пък квот ще да става деба..

Makiaveli

Member
моля ви колеги, дайте някакъв линк кадето ясно се виждат тия бананчета, за д амога да ги отсранявам, много моля, и благодаря. :)

damyanek

Member
mjgrow10aa_01.jpg

учудва ме ,че не си запознат с мъжките полови органи на канабиса ^^ аз имам калитарски късмет и почти винаги 90% от плевелите ми стават мъжки каквото и да правя...тази година ще видя кво ще стане с фемките на грийн хаус...дано не станат хермита и те...за сега са добре ,но има още време шанса пак да ме надцака :D

Makiaveli

Member
понеже не мога направя снимка на фокус, намерих една , която прилича доста на моето растение, което ме кара да си мисля че е херми :(

Attachments

• 100_1529.jpg
    100_1529.jpg
    77.9 KB · Views: 24

g0vnaa

ICE Cream eater
Veteran
понеже не мога направя снимка на фокус, намерих една , която прилича доста на моето растение, което ме кара да си мисля че е херми :(

Аз невиждам проблем с това растение..
По скоро ме прилича на семка това, отколкото на бананче.
Огледай хубаво твойто растение.
Може да си е 100% жена :laughing::comfort:

Makiaveli

Member
Аз невиждам проблем с това растение..
По скоро ме прилича на семка това, отколкото на бананче.
Огледай хубаво твойто растение.
Може да си е 100% жена :laughing::comfort:

и аз не бих си помислил че е херми приятелю, но с всеки ден виждам все нови зародиши на (семки) и ги премахвам с писнета за да не товарят растежа само с трупане на семки, също така това е фем семка и се гледа на терата самичка, според мен трудно да се опраши от някаде :tiphat:

g0vnaa

ICE Cream eater
Veteran
Ммм не е никак трудно.
Има доста див канабис в България, а вятъра разнася полена му на доста километри...
По-голяма е вероятноста да се опраши нещо според мен, отлкото не :comfort:

Makiaveli

Member
ето това е вапросното растение, сажалявам това е максимума ми за качество на снимка, изглежда си нормално, но тиа семки кадето искачат, не може да е от самосебе си, или ако е то това значи че е херми.

бтв: нямаше да се паникосам толкова ако нямах едентично на това и на вънка, а то пък е до всичките други, сещате се за какво иде реч.

Attachments

• 11082010(001).jpg
    11082010(001).jpg
    44.2 KB · Views: 23
  • 11082010.jpg
    11082010.jpg
    45.1 KB · Views: 19
  • 11082010(002).jpg
    11082010(002).jpg
    55.3 KB · Views: 16
Точно в центъра на снимката има едно,ще опитам да потърся още някоя снимка.:tiphat:

doje

Member
Човек аз мисля,че е нормално да има някакви семки,преди малко ходих да видя растението ми което вече има глави и цъфти,то в началото на разклоненията си има торбички в който има черни твърди семки,иначе е женско няма никакви признаци на мъжки органи.
Няма никакъв начин да е опрашено от дивак , пък тези семки се появиха още в началото на цъфтежа.
Това не е ли нормално за някой сортове,женските сами да си раждат семки , защото ако не е така немога да си го обясня.

Все още огромна част от банките продължават да феминизират с гибералини поради липса на знания,опит или точната формула на СТС.Малкото,които го правят добре,остават почти незабелязани в цялата тая измама.Между другото в мястото не споменават нищо за сребърен нитрат и натриев....(използвани в последните години),което дава шеметните резултати,а после всички тарикати се надпреварват да ти продадат спрейче с гиб.киселина(уж за супердобив) за скромната сума от 80 и няколко Бг лева и в една страница текст ти дават да разбереш,че не носят отговорност,ако реколтата не излезе добре,ама не казват за какво става дума.Парадокс,измама,злоупотреба с доверието на клиента.Продават фемки(правени с гиб. киселина) и после спрейче за супер добив пак с гиб.кис. и като наизкачат пишлетата, отиваш и си купуваш отново.Ебати кефа и аз искам така лесно да лапам манги.Ще съм благодарен на някой наистина добър в химията,ако го приведе с думи на бг,NO3Ag-S2O3Na2:thank you:

Attachments

• Picture 364 (Medium).jpg
    Picture 364 (Medium).jpg
    23.9 KB · Views: 19

doje

Member
Ето такива семки ми излизат но само в началото на разклоненията
Това значи ли,че разтението няма да става за нищо и че няма да е силно , аз съм пушил много силни треви в който е имало семки ???
http://i1.treknature.com/photos/11556/cannabis_sativa02.jpg
Снимката е от гоогъл но торбичките са същите на мойто цвете само дето са по малко.

Makiaveli

Member
Човек аз мисля,че е нормално да има някакви семки,преди малко ходих да видя растението ми което вече има глави и цъфти,то в началото на разклоненията си има торбички в който има черни твърди семки,иначе е женско няма никакви признаци на мъжки органи.
Няма никакъв начин да е опрашено от дивак , пък тези семки се появиха още в началото на цъфтежа.
Това не е ли нормално за някой сортове,женските сами да си раждат семки , защото ако не е така немога да си го обясня.

именно за това се притесних, понеже и аз смятам че няма как да се опрашат, остава само тия гадни бананчета които обсъждаме, и ако ги има тях, значи е херма и се самоопрашва, за това иде реч.

какво 1 колега не те разбрах? бананче ли?
Да,обаче идва малко фронтално, в центъра(обикновено хермитата изглеждат точно така,чисто женско с тук там някой мъжки цвят между перушината)

Latest posts

Latest posts