Реших да правя бокс,не разполагам с много място както и с много финанси,идеята ми е бокс за едно растение.
Ще го сложа в ъгъла,ще е нещо като шкафче.
Въпросът ми е дали ще стане нещо с енергоспестяваща лампа
2000 лумена 6700к около 150,180 вата.
И искам да купя някаква проста вентилация която да свържа направо в контакта. Какво бихте ми препоръчали ?
...филтъра е по-големия проблем (все още не мога да открия къде продават активен въглен)
една или две такива ще ми свършат ли работа ?
http://batteryshop.bg/product_info.php?products_id=2838
...единственото колче което е почнало да цъфти има образувани 3-4 семки общо по цялата китка. на около 1 км може би гъмжи от диваци, но точно там кадето са доматите е заобрагено с голяма и доста гъста гора, тоест няма как да се опращи, поне така мисля...
Абсолютно никакъв проблем не е 1 гора и 1 км разстояние за да ти се опрашат храсталаците според мен...по-добре не се филмирай излишно - семки ще има
Има ли такова : http://strainguide.org/wp-content/uploads/growfaq/264_files/itom0001.jpgФеминизираните лайна трябва да ги забранят със закон.Известни банки още не могат да уцелят пропорцията на STS(много са малко добрите фем.) и за това излизат хермита почти винаги.Трябва да им се обръща малко по-специално внимание и да се наблюдават ежедневно за появата на мъжки цветове в китките(малки жълти бананчета) и те да се отстраняват веднага щом бъдат забелязани,иначе забрави за sinsemilla.Aaaa,семената после въобще не си губи времето и парите да ги садиш(100% херми-боклук и изродии в буквалния смисъл).
Феминизираните лайна трябва да ги забранят със закон.Известни банки още не могат да уцелят пропорцията на STS(много са малко добрите фем.) и за това излизат хермита почти винаги.Трябва да им се обръща малко по-специално внимание и да се наблюдават ежедневно за появата на мъжки цветове в китките(малки жълти бананчета) и те да се отстраняват веднага щом бъдат забелязани,иначе забрави за sinsemilla.Aaaa,семената после въобще не си губи времето и парите да ги садиш(100% херми-боклук и изродии в буквалния смисъл).