G
Guest
z moich obserwacji LR (F3) meskie rosliny zakwitaly bardzo szybko 2 pietro po niecalych 2 tygodniach, zenskie pozniej o ponad tydzien, gotowe do zbioru byly po 8 tygodniach od wyjscia z ziemi
HOT CARGO said:hehe
hej Fubar,
witam na IC.
HOT CARGO said:widze ze niejestes amatorem.
HOT CARGO said:bardzo fajnie. dozo tu mozesz pomuc innym.
HOT CARGO said:moja wiedza jest minimalna jezeli chodzi o robienie nasion.
HOT CARGO said:mam poprostu inne podejscie do tego. kiedys wytlumacze jak i co robie, bo zaczynam bawic sie w nasiona coraz wiencej.
HOT CARGO said:jeszcze ras, super ze tu trafiles
Biodizel said:roslinka dojzewa po 3 tygodniach, przelaczamy na fo po tych 3 tygodniach zycia, zaczyna kwitnac po kolejnym tygodniu od przelaczenia na flo, czyli 4 tydzien zycia
roslinka dojzewa po 3 tygodniach, przelaczamy na flo po 2 tygodniach zycia, roslinka rosnie przez tydzien, po czym zaczyna kwitnac, czyli w 3 tygodniu zycia?
ktora opcja jest prawdziwa hehe?
Biodizel said:kiedy najpozniej mozna zapylic topka? dopuki preciki sa biale?
Biodizel said:HC, napisz jak ty zapylasz roslinki ze inne dookola sie nie zapylaja hehe i jak to robisz ze ci sie to wszystko nie pomiesza
HOT CARGO said:fajnie fubar, umnie ciongle sie cos zmienia, i niedlugo znowu benda wielkie zmiany w grow. oczywiscie na lepsze i wienksze,hehe niedlugo zrobie nowy thread z nowa chodowla
Biodizel said:hehe, nie Fubar, zrobie to sam, nie tylko przez ambicje hehe, ale choc by po to zeby udowodnic ze to jest mozliwe, choc trudne
HOT CARGO said:polacy maja dziwne myslenie, cos jest trudne, albo nikt tego jeszcze nie robil to widocznie nie da sie tego zrobic, hehe
hehe, nie, mowie jak jest, trzeba motywowac do dzialania, nie popelnia bledow tylko ... ten co NIC nie robi hehe a polacy sie boja strasznie bledy popelniac, szkoda im czasu, wola nic nie robic, choc na tym forum nie brakuje ludzi ktorzy maja pomysly, i spelniaja swoje marzeniaOj.. Przesadzasz. ;D / chcesz komuś wdepnąć w odcisk? Znaczy się ambicje??/
Biodizel said:ja w to inwestuje hehe, potrzeba szybko dobrych i konkretnych wynikow
Biodizel said:nie traktuje tego jako sztuka dla sztuki, ma powstac DF kwitnacy wszedzie, na rowniku jak i w polnocnych klimatach, polaczenie 2 roslin, uwazanych za najbardziej stealth!
Biodizel said:dostalem duzo PM ze mi sie nie uda, moge sobie pomarzyc, hehe, a ja powiem ze marzyc to ja dopiero zaczne hehe to jest cos co da sie zrobic
WallyDuck said:hi mate ,, if u start with a webbed plant , and cross it with one that already has webbed genetics , but may not necessarily display it , u will have a good chance of decent percentage of webbed plants , .. if u want to read a good article on it ,, have a look at robert clarkes marijuana botany ,, he has a good bit about breeding webbed plants , a man after my own heart, heheheh , cheers wally ...
this pic is of a ducksfoot cross ,, amazing display of f1 vigour and potential .. fat and so tight could use to bat a ball , hahhahah a,
Joint Doctor said:Hi - LR1 and LR2 flower at about the same time. You can let LR2 mature a little longer as it gets heavier. good luck