What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Domowe wypieki i spozywanie ziela.

jahman

Active member
Veteran
dupeczka: mozna prosic o przepis?:smile: Wyglada bardzo smakowicie! Stwierdzam to nie tylko z tego powodu, ze jestem wlasnie glodny...hehe!:yes:

dupeczka

Active member
krewetki, szynka, oliwki, pietruszka, oregano, suszony czosnek, lampka wytrawnego bialego wina, pieprz i sol do smaku...

obowiazowo z jaką dobra indyjką -np. early dogiem ;) ,a wtedy walory smakowe w naszej buzi uwydatniają się o wiele bardziej i smyrają podniebienie poprostu nieziemsko mmmmmmmmm....
smacznego:)

p.s podawac z białym winem i chrupiacą bagietką z maselkiem czosnkowym.
pzdr

Last edited:
:D

:D

Wedle zapowiadań amnesia poszła pod kosę i zrobiłem z niej trochę łakoci :joint:

picture.php

Wyszło około 0,6 l ,ale rzeczy jakie się po tym działy są nie do opisania :yeahthats Pozdrawiam

dezedeze

New member
winko canna

winko canna

Wino z krzaka amnesa haze plus 2 krzaki top44 meskie i pare lisci zenskich amnesi h:)
Baniak 15 litrowy zapełnilem skrojonymi lisciami na pare czesci pozniej zalalem je slabym winem wlasnej produkcjo okolo 3 litry do tego soki paola i jakies przetrwory soczne z kawalkami owocow i pare jablek plus rodzynki dla ulepszenia procesu fermentacji. Drozdze piekarskie plus drozdze winne. Pierwsze zeby ruszyc proces pełnych owoców drugie po to zeby tworzyc wieksze stezenie wczesniej wlanego alkoholu a czym rowniez przyspieszac proces wyciagania przez niego thc z lisci. Bo jak wiadomo im wiecej alkoholu tym latwiej uwalnia sie thc.

picture.php

picture.php

selectah

New member
Witam panowie, mam pytanie.
Rozpuszczając hasz w tłuszczu, jak długo powinno trzymać się go na małym ogniu?
pozdrawiam

T

thcfanatic

picture.php

makumba z 2 meskich chemdogow wypita na 4 naprawde zrobila niezly balagan w glowie:D:D dzialala bardzo euforycznie:D

G

guestabc

coś dla zwolenników mocnych trunków

500 ml spirutusu z 10g PP

50ml już nieźle tarza

W butelce z orginalną trawką z białowieży

na zdrowie panowie

G

guestabc

@Rafix to jest koncentrat

do spożycia należy rozrobić pół na pół z wodą
do tego sprajcik i 2 kostki lodu
mmmmmm pychota

Bedouin

Well-known member
Veteran
Witam. Mam pytanie. Ile można przechowywać ugotowaną makumbe? Wsumie jeżeli się ktoś zna na gastronomi to powinnien wiedzieć po jakim czasie ugotowane mleko się zepsuje. Z góry dzięki za odpowiedź.

G

guestabc

nalweka jest przetestowana przez kilka osób

ogłoszona jednogłośnie jako

"Zielona Haluna"

więc coś tam sie jednak rozpuściło
watro spróbować ale uważać przy używaniu!

bandzior

Member
@Matysek1976 naprawdę to jest takie mocne bo makumbe też wiele osób mi polecało a ja się na niej zawiodłem strasznie dodam tyle że mam duża tolerancje na alko jak i thc a nie chce stracić 10 g na coś co słabo poklepie