ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
krewetki, szynka, oliwki, pietruszka, oregano, suszony czosnek, lampka wytrawnego bialego wina, pieprz i sol do smaku...
obowiazowo z jaką dobra indyjką -np. early dogiem ,a wtedy walory smakowe w naszej buzi uwydatniają się o wiele bardziej i smyrają podniebienie poprostu nieziemsko mmmmmmmmm....
smacznego
p.s podawac z białym winem i chrupiacą bagietką z maselkiem czosnkowym.
pzdr
Wino z krzaka amnesa haze plus 2 krzaki top44 meskie i pare lisci zenskich amnesi h
Baniak 15 litrowy zapełnilem skrojonymi lisciami na pare czesci pozniej zalalem je slabym winem wlasnej produkcjo okolo 3 litry do tego soki paola i jakies przetrwory soczne z kawalkami owocow i pare jablek plus rodzynki dla ulepszenia procesu fermentacji. Drozdze piekarskie plus drozdze winne. Pierwsze zeby ruszyc proces pełnych owoców drugie po to zeby tworzyc wieksze stezenie wczesniej wlanego alkoholu a czym rowniez przyspieszac proces wyciagania przez niego thc z lisci. Bo jak wiadomo im wiecej alkoholu tym latwiej uwalnia sie thc.
Witam. Mam pytanie. Ile można przechowywać ugotowaną makumbe? Wsumie jeżeli się ktoś zna na gastronomi to powinnien wiedzieć po jakim czasie ugotowane mleko się zepsuje. Z góry dzięki za odpowiedź.
@Matysek1976 naprawdę to jest takie mocne bo makumbe też wiele osób mi polecało a ja się na niej zawiodłem strasznie dodam tyle że mam duża tolerancje na alko jak i thc a nie chce stracić 10 g na coś co słabo poklepie