Da, inteleg ce zici, si probabil ca asa voi face pana la urma, bag si speed controlul pe ventilatoare. Din ce am observat caldura se duce destul de repede in tot radiatorul, acum desigur, va fi mai scazuta daca se masoara pe aripioare, dar pe talpa, chiar si pe lateral este max 1-2 grade diferenta fata de masuratoarea luata fix langa led. Nu m-am hotarat inca unde vor fi pozitionati senzorii de temperatura, ca am comandat altii pentru montajele finale, care n-au ajuns inca, dar oricum, undeva pe talpa vor veni pusi. Cat despre alegerea mea de a merge pe 40 grade.. vreau sa si protejez ledul si observ ca daca radiatorul este unul bun, nu se ajunge la temperatura aia decat fara vent, oricum.. drept urmare la mine in practica dimmingul se va face mai des din cauza temperaturii mediului decat a radiatorului.. sau cel putin asa intuiesc eu.
Mi-am dat seama ca-i complicat de codat daca ai 2 bucle care se suprapun, dar acum ca ai venit cu ideea ca ventul sa se tureze doar ca o ultima solutie, inainte sa ramana ledurile mult prea chioare, suna bine. Nu stiu insa daca se va ajunge la vreo situatie de asta, totusi, ca din cate observ pe la 25-40% putere sta pe la 30 grade radiatorul fara vent. Iar cree-urile sunt si mai eficiente decat chinezismele astea de le tin acum in teste.
Mersi de ajutor, am mai conturat putin proiectul final!
Mi-am dat seama ca-i complicat de codat daca ai 2 bucle care se suprapun, dar acum ca ai venit cu ideea ca ventul sa se tureze doar ca o ultima solutie, inainte sa ramana ledurile mult prea chioare, suna bine. Nu stiu insa daca se va ajunge la vreo situatie de asta, totusi, ca din cate observ pe la 25-40% putere sta pe la 30 grade radiatorul fara vent. Iar cree-urile sunt si mai eficiente decat chinezismele astea de le tin acum in teste.
Mersi de ajutor, am mai conturat putin proiectul final!