kéne nekik egy kis mikro is mondjuk a dutch formula micro én ezt vegben is szoktam adni végig virágzáskor pedig ritkábban inkább minden 2. vagy 3. locsoláskor attól függ hogy néz ki épp a növényem azonkívül most pk13/14 kéne nekik a plagron bloom mellé. mondjuk láttam már itt ott hogy nem vmi fasza a plagron eddig csak grow -ot használtam belőle meg pk13/14 et azzal nem volt különösebb gondom de a plagron grow helyett mióta wuxal supert használok láthatóan jobban kedvelik annál plagronos grow nál szal lehet van benne vmi amit itt -ott látok h nem a legfaszább, a bloom -ról nincs tapasztalatom mondjuk.Sziasztok!
A képek a 46. napon készültek. Sajnos a fotógépem még mindig egy kalap szar.
View attachment 18713426
A csekk alkalmával a hő 27 fok, a pára 44% volt. Az RH amúgy a locsolások után 50-55% szokott lenni, a sarokban az átültetett kicsiket mindig jól megfújkodom a spriccelővel sima vízzel, a környezetükkel együtt. A beöntözött közeg is párolog, de értelemszerűen az RH folyton csökken és a második nap közepén-végén szokott 40-45% körül lenni.
View attachment 18713428 View attachment 18713429
A nagyok bibeszálain megkezdődött a barnulás!Nagyon remélem, hogy ez a normális barnulás kezdete és nem megégtek, de csaknem, eddig se volt semmi bajuk és kb minden változatlan. A baloldalin a levelek már kezdenek sárgulni.
View attachment 18713427
A jobb oldali ribanc elég satnya virágzatot produkál, de már barnul az is, szóval az gyötrelmesen fos lesz ahogy látom. Bár ahhoz képest, hogy hogy kezdődött... Mindketten Plagron Terra Bloom-ot kapnak a rajta lévő utasításnak megfelelően, 5ml/liter keverésben, 2 napos állott csapvízben oldva. Remélem még azért telítődnek a bugák kicsit, bár a lámpa kapacitása miatt nem várok 600-as HPS eredményt. Már nem merem megnevezni őket amúgy, attól tartok, hogy a legnagyobb óvatosság ellenére is összecseréltem őket. A balra lévő brutál édes, gyümölcsös illatú ami stimmelne is, de a jobbra lévő szagát még mindig nem tudom beazonosítani, vegyszeres, büdös. Az biztos, hogy egyiknek sincs "fű szaga". Ja igen, bekerült még fentre egy kis venti az oszcilláció végett.
Ha bármit szarul csinálok, bármin változtatnom kéne a jobb eredmény érdekében akkor kivele! Szokás szerint: Nyugtassatok meg/basszatok le!
Köszi az észrevételt! Ezt a tápot már ellocsolom, kövinek lehet veszek Wuxalt vagy amit javasoltok. A Dutch Formulából mennyit kéne oldanom hozzá? Illetve a "pk13/14" az mi is pontosan? Ahhoz valami adagolási útmutató? Veszek én, csak informáljatok!
Gondoltam rá, hogy kicsit emelek a virágzós tápom mennyiségén eltérve az útmutatótól, szerintetek?