Blekketekk
Active member
Megint csak wow! Deee beléjük harapnék!Sziasztok! Kicsit összefoglalom mi történik azoknak akik nem követnék aktívan a naplót, vagy csak kurvára be vannak állva és épp nincsenek képben.
4 növényem van most, 2 Purple Punch Auto a RQS-től és 2 Gelato Auto a FastBuds-tól. Mindkettő strainből van 1 virágzó és egy épp csak elővirágzó. Utóbbiakat nem nagyon mutogatom mert csak, majd ha átveszik a terepet.
A Gelatonak szerintem még jócskán kell, épp csak kezd barnulni de brutál tömör és gyantás, büdös is, megkóstoltam mindkettőt és ő sokkal jobban tetszett csak később kerül a cigibe sajna. Ő kapja az eddigi módon kotyvasztott virágzótápos meg silicátos vizet.
A Punchnak nincs sok hátra, valószínűleg a hétvégén fogom vágni és kb 70 napos lesz akkor. A magas, 70% körüli pára ellenére penészt nem látok, talán a bugákban sincs, majd meglássuk. Ma alaposan átnéztem a növényeket(belül is, szarok a gyantára), főleg a Gelatot ami brutál bokros és sok halott levelet bányásztam ki a dzsungeléből. Ezek potenciális penészforrások lehetnek! Most "házi Ripen-t" kap, ami Kálium-Foszfát és Keserűsó keveréke. Tudom, hogy sok hozzám hasonló creeper van itt a fórumon akik nem mernek vagy nem akarnak naplózni, esetleg még nincs kertjük csak gyűjtik a bátorságot, szóval a naplóm (a segítségkérésen kívül persze) főleg nekik szól. Évekig csináltam én is ezt, tudom milyen. Tápnak a már egy ideje a Floranova Bloom és Grow-ját használom mostmár, illetve a Mineral Magic nevű silicátot. EC mérőm még nincs, a Ripen-t a vágás előtt érdemes adni a növényeknek de műszer és kész ripen híján Whip tippje alapján kotyvasztom, ami a következő: 0,7g kálium-foszfát és 0,2g keserűsó/liter állott csapvíz. Egyáltalán nem biztos, hogy ez a legjobb arány, stb de mint mondtam nincs EC mérőm.
A 2 öreg a képek készültének idején(tegnap) a földbekerülésük utáni 64. napon lett fényképezve. A cenzúra kellett, bocsi.