What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rosnie Nam ? ZIELONA POLSKA 2013 !

frether

Member
Veteran
Ak47xNYCDXHERXMSXGG from Kanibal thx ziom :D
picture.php

picture.php

L.A. Confidential x Super Silver Haze x Triple Afghan Slam
picture.php

Cinderella 99 F3 x Fat Cheese
picture.php

Pozdrawiam Serdecznie

kunkka

Member
Veteran
Siemka !!!

U mnie powoli wszystko zmierza ku końcowi. Słowo powoli jest jak najbardziej na miejscu, ponieważ kwiatki jeszcze trochę czasu potrzebują. Fakt słabo je karmiłem ostatnio i może dla tego, ale pogoda też za słoneczna nie była.
Dostały teraz 40ml Melasy + 5ml Rippenu + 5ml PK 13/14 (wszystko w 1.5L wody). Mam nadzieje że ocukrują się bardzo i dojrzewać zaczną na całego.

Nie ma co narzekać, oby było dobrze do końca ! Pleśń na razie odpuszcza sobie...

Warr Seeds - Większy

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

I cała ferajna !!!

picture.php

CDN...

cheton

Active member
Veteran
Wizyta na lakowym spocie przyniosla rozczarowanie.Przez ta pogode kwiatki bardzo slabo ida.Scialem ostatniego juz Maroc x AK47 i tak sobie mysle, ze jakbym wzial ich wiecej, to bym sie nie musial martwic czy mi planty dojda czy nie.Jeszcze tylko jeden Shaman na pewno dojdzie w pelni, z reszta bedzie ciezko.Zobaczymy jak z pogoda bedzie, ogolnie nie jestem zadowolony i chyba czym predzej trzeba jakis indoor odpalac.
Sciety dzis Maroc x AK47, pieknie sie zabarwil, kwiatki ladnie oblane zywica, zajebiscie pachna.Troche plesni bylo, ale bez tragedii.
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

cheton

Active member
Veteran
Passion#1xRuderalis Skunk, nie dojdzie niestety.
picture.php

picture.php

Shaman nr.1
picture.php

Shaman nr.2, polozyl sie.
picture.php

Chyba Easy sativa x Shaman, mikrusek, ale fajnie liscie zlapaly kolor i to koleczko dziwne na dodatek.
picture.php

kunkka

Member
Veteran
Ciąg Dalszy Następuje.
A więc...

Warr Seeds - Mniejszy.

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

I NHU od ZLasssu !!!

picture.php

Powodzenia !

Dużo słońca i spokoju !​

ssynekk

Well-known member
Veteran
To ja troche z innej beczki
od 2 wrzesnia rozpoczete zostalo FLO tak wygladaly wczoraj, dostaly dopiero pierwsza dawke planktonu k w nieduzej dawce:

picture.php

picture.php

to sa chyba dwa green killery
picture.php

picture.php

picture.php

W galerii jest jeszcze kilka zdjec. Ogolnie jest ok, wstawic trzeba bvylo jeszcze wentyl kanalowy na wlot ale temperaturka zarabista. Aby do konca.
Pozdrawiam i dzieki za karme!

Bedouin

Well-known member
Veteran
Witam. Ogolnie co moge powiedziec krzaki slabo puchna, pogoda do pizdy i caly czas sie zastanawiam czy juz scinac czy zostawic bo jak widac do dojrzalosci im daleko... eh
picture.php
picture.php

cheton

Active member
Veteran
Dzisiaj Shaman od GGS spotkal sie z kosa.Jego ostatnie zdjecia, topki slabo popuchly przez ta pogode, jedynie glowny jako tako wyglada.
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

klint

Active member
Veteran
witam i o zdrowie pytam :)
oto moj skromny tegoroczny dachowiec (PowerFlower RQS). pogoda nie bardzo ale puki co jeszcze cieszy sie sloneczkiem , ale mysle ze ostatnie tygodnie poleci pod hpsa.
picture.php

picture.php

:wave:

smierdziel

Member
Witam, chciałem pokazać Wam moje finalne foty z tegorocznego out'a. Ogólnie posiany mix z poprzedniego sezonu :D Lekko pozapylane, ale nie wiem dlaczego konkretnie...może lekko coś pohermiło albo jakaś przemysłówka gdzieś w okolicy ;) Jest spoko ciekawe jak z mocą

picture.php

picture.php

cdn

hodowca

Active member
Veteran
I przyszedł październik ,ten nasz ukochany magiczny miesiąc ... a zapowiadają słoneczko i ciepło do 18C
oby wszystkim gładko poszło!

picture.php

ChemDD x MOB to palenie pachnie kwaśną cytryną i ma w sobie dużo sour diesla (żeński ChemDDf1 od Reservoir seeds z 2007)dostałem od Cardiela co wygrał w konkursie Halloween2007, a męski MOB był wybierany z bardzo wązkimi palcami lisci sat.dominat)
picture.php

picture.php

picture.php

hodowca

Active member
Veteran
C99bx1 x (SourBubblebx4 x Amnesia) (żeńska od Mosca N. męski od Crazy Monka Lepta)
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

(Ak47xShamanka)xBHPT] x [C99f3 x (ms x gg)] (od Kanibala)
picture.php

POZDRO !

p.s. pięćsetny post jeeea! półwieczność w końcu minęła

cheton

Active member
Veteran
Dwie Easy Sativy od GGS z bagienka.Piekny zapach, ale niesety troche im brakuje do konca...Troszke plesn lapie, ale przymrozki ich przynajmniej nie ruszyly.
nr.1
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php