As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
U mnie tydzien temu poszla kosa pierwszej pelnosezonowki, mianowicie Maroc x AK47 od GGS.bardzo wczesny cross, wczoraj scialem jeszcze jedna sztuke, ale byla tak splesniala, ze udalo sie odzyskac zaledwie ze 25% plonu.Zdjecia tej cietej tydzien temu.
Jak widać aura jest bezlitosna i niezwykle sprzyjająca przeróżnym organizmom atakującym nasze panny...
Dodatkowo, u mnie jest pełno samosieji - zapyla coroku moja narkjotyczna ganje. Zapylone topy sa bardziej podatne na plesn... :/
@ Kolekcjoner - Dzięki Brachu za perchy! : ) Jesli mozesz, przypomnij prosze co to bylo (pamietam ze green and black erdpurt...ale co jeszcze !? hmmm...)
Witam!
Bardzo ladnie kolorujecie
To ja pojade z serii choinkowo mixy wlasnych pestek mysle ze gdzie niegdzie sie trafily bangi haze, wszystkie praktycznie po 2metry i wiecej. Zdjecia pokaza wszystko:
Obiecane fotki z outdoora 2013 pt. "na szybkości, ale smacznie"
Kwiaty: AK47 automatic, Lemon Skunk automatic, White Russian x Cinderella 99 automatic.
Skromnie bo skromnie, ale jak na stuprocentową partyzantkę to jestem zadowolony.