As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
jakoś koniec lipca, ścinam ostatniego white mastera i kilka podobnych na polu (aparatu mi się taszczyć nie chciało, więc zdjęć brak)
żeby zapełnić lukę, wrzucam na watę jakieś pestki które wypadły z zeszłorocznego materiału.
okazują się regularami, które zajmują teraz prawie całą donicę
Podziękowania dla Wszystkich za doping, dobre słowo i pozytywne wibracje ! Bo gdzieniegdzie liście żółkną i spadają a tu jeszcze się trzymają.
A więc szybki rzut okiem co w temacie.
Night Hail Ultra f2 - fajnie kolorek zmienia i ładnie kwiatki nabiera.
Warr Seed - topki też słodziutkie.
Powodzenia i Pozdrawiam !
Do szczęśliwego końca !
pJona Kochani !!!
Witam witam out zakończony, akurat na tym spocie małym sukcesem. Planty nie miały praktycznie pleśni, nie były nigdy pryskane na pleśń. Tylko organiczne pożywki dostawały. Porosły nie duże przez brak czasu, później susze. Ale ogólnie jestem z nich zadowolony. Skosiłem wszystko bo zauważyłem, że ktoś był na spocie ale o tym później. To lecę z fotami.
Polm gold fajnie się zabarwił
Frisian Dew trochę rozmazany bo padało
Całość na stole. Dużo nie ma jak mówilem. Od prawej: 2 gałązki shamana, 1 polm gold, fioletowa proca frisian dew, patyk i to niżej to mandala, kolejne 6 to blue medi kush, a ostatnie 2 to critical.
Shaman, bardzo zajebany żywica
Wcześniej pisałem o śladach na spocie. Właśnie robiąc foty shamanowi ( bo walnąłem mu całą sesje) zauważyłem, że ktoś mi powycinał zalążki pleśni. Były 3-4 miejsca gdzie było kawałek topka wycięte. Zdziwiłem się i zacząłem rozglądać i ogarnąłem ścieżkę, a na ziemi odbite buty. Nigdy tamtędy nie chodziłem. Nie wiem czy ktoś przypadkiem znalazł i pleśń mi wyciął w trosce czy po prostu chciał to później ukraść ale wolałem wszystko skosić. zwłaszcza, że pogoda i tak ma się popsuć. CDN...
CD... Teraz kilka fotek Blue medi kusha. Plant, który przetrwał najwięcej. Najpierw pogryziony później połamał się od pleśni i rósł jak widać na zdjęciu.
Druga sprawa niby oblany był żywicą ale to miał być kush, a w porównaniu z shamanem gołym okiem wypada słabo.
Przy trymie zauważyłem dziwną rzecz, a mianowicie gruczoły były całe oblane żywicą, że aż białe. Nie wszystkie ale kilkanaście ich naliczyłem. Nie jest to pleśń, może fotki słabe ale pokazują jak to wyglądało. pierwszy raz się z tym spotykam..
Mam nadzieję, że moc będzie dobra. Mandala i critical nie doszły, chociaż critical trochę napuchł więc spróbuje go zapalić, mandala idzie na ciastka. Tym postem kończę outa, może za jakiś czas pojawi się indoor to i fotki zarzucę. Pozdrawiam.
Super silver haze - greenhouse seeds, nie wiem który to dokładnie tydzień kwitnienia . Pestki konkursowe a jakże... Szczerze, to przez ten dotychczasowy czas od przełączenia na 12 (14 tyg+/-) to ja sobie w przyszłości ghs odpuszczę.
moc jeszcze nie sprawdzana ,ale napewno będzie kosa czując po zapachu identycznym jak z ChemdogD x Sour Diesel
na 100% muszę zrobić pestki z tej odmiany bo mam jeszcze tylko około 15 nasion ,albo jakiegoś crossa z Ambrosią bo to chyba najlepsze co mam od 10 lat...
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][Bangi Haze x E-Rocket/Danish Passion] x Purpurea Ticinensis f3[/FONT]
z nasion z 2011 roku z jednej z wtedy rosnących roślin
wiecej purpury, zdecydowanie sie zgodze! super seria sie zaczela, kto da wiecej, kto da wiecej? :]
wspaniale foty z jesiennymi kolorkami, wyborna uczta dla oczu!
hodowco sliczne te twoje dziewczyny, sam nie wiem ktora ladniesza: ruda czy blond? :yay:
a jakbys na tym pierwszym zdjeciu czubkow nie obcial to ono by kazdy konkurs wygralo brachu
pozdr spod ziemi, kroliki juz pochowaly sie do nory. pysznego jointa dzis spalilem z tej oto szyszeczki i humor mam zaiste rozowy