What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rosnie Nam ? ZIELONA POLSKA 2013 !

@Ziel-Zielona dajesz czadu, są tak zdrowe i soczyste widać że zaspokajasz wszystkie ich potrzeby.

i na rozbiegu wraz z najszybszymi facetami Purple#1 - ThinkDifferent jestem bardzo ciekawy tych przeobfitych, zapowiadanych zbiorów ;)

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Witam Zaloge

Ma ktos moze cos do powiedzenia na temat Heriujana i Heriujana Lemon ? Ktos probowal ja moze pod polskim sloneczkiem ?

Z czternastu roznych odmian ktore ostatnio zaczolem od pestki, postanowilem wybrac najwczesniejsza pania < i nie tylko> i najwczesniejszego pana i zrobic swoj pierwszy krosik w zyciu.
Wiec z panow : Heriujana I Heriujana Lemon....bardzo smierdzace samce
A z Pan najszybsze sa HashKush <fem> i Diesel <dinafem> i na pewna zapyle krzyzowke od ZZ <deep chunk x skunk1> x< IBL sour diesel x Jack Herer>

Ps: moje pierwsze pylko branie JUTRO !!!

GD

Attachments

• Heriujana i Heriujana Lemon.jpg
    Heriujana i Heriujana Lemon.jpg
    62.4 KB · Views: 30

TheCreator

Member
Veteran
Siemanko!

Koniec 7 tygodnia flo, ChemDDxBM ;)

picture.php

picture.php

W błysku flesza:

picture.php

Pozdrawiam ciepło i szybkiej wiosny nam życzę!

W

warr25

Witam Zaloge

Ma ktos moze cos do powiedzenia na temat Heriujana i Heriujana Lemon ? Ktos probowal ja moze pod polskim sloneczkiem ?

Z czternastu roznych odmian ktore ostatnio zaczolem od pestki, postanowilem wybrac najwczesniejsza pania < i nie tylko> i najwczesniejszego pana i zrobic swoj pierwszy krosik w zyciu.
Wiec z panow : Heriujana I Heriujana Lemon....bardzo smierdzace samce
A z Pan najszybsze sa HashKush <fem> i Diesel <dinafem> i na pewna zapyle krzyzowke od ZZ <deep chunk x skunk1> x< IBL sour diesel x Jack Herer>

Ps: moje pierwsze pylko branie JUTRO !!!

GD

Chyba najwięcej ja mogę powiedzieć o tych strainach

herijuana -- szybka ale w uprawie indoor ---pod Polskie niebo raczej nie ale widziałem ludzi co to mieli ale raczej nie dochodził
herijuana lemon -- jest trochę dłużej kwitnąca ale pheno cytryny jest unikalne (więc out raczej nie w Polskim klimacie )

hashkush-- eksperymentalny strain z genami out - kwitnie w Polsce w sierpniu

powodzenia w projektach

w33dman

Member
Dzięki ZZ i wszyscy za dobre słowo, zachowałem sobie tych pestek trochę bo kozak ten automat jest, zobaczymy czym zaskoczycie w tym sezonie ;)

HPS vs FLASH
picture.php

Trichomy
picture.php

Peace.

C

czaczo

hej
panowie i panie ,uprawe uwazam za zakonczona pojutrze scinka :biggrin:.jest to moj ostatni post.dziekuje wszystki za te wszystkie lata spedzone razem hehe ,wsumie od 2006 roku .oh sie dzialo.trzymajcie sie.czas zaczac odpoczywac:dance013:
picture.php

hodowca

Active member
Veteran
hehe dokładnie czaczo :) jestem od dłuższego czasu tego samego zdania tylko ze przyzwyczajenie robi swoje i z trudem sie powstrzymuje... pozdrowienia dla wszystkich

Brodaty

Member
Witam! Ostatnia prosta. Podłoże przepłukane wodą z enzymami, a następne podlewanie i kolejny flush wodą.
Cierpliwość - fundamentalna cnota, której można się nauczyć uprawiając pachnące konopie. Konopie to same korzyści!!

picture.php

Tropical Ice - 8 flo. Mam nadzieję że będzie chciała się ponaginać by zmieścić się do boxa w którym kończy się flo.
Pozdrawiam! :ying:

C

czaczo

dzieki chodowca ,chyba jako jedyny mnie zrozumiales,od tygodnia juz probuje skasowac konto ,ale niechca tego zrobic,.nierozumiem dlaczego.uszanujcie moje zdanie prosze.mam okolo 1000 pm z adresami ,niewiem jak to skasowac,sa tam adresy itp,dlatego prosze skasujcie mnie hehe.zanim ktos rozjebie mi konto,bo na fejsie juz mi konto 2 razy rozjebali .powdzonka ludziska.TRZYMTA SIE

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
czy ta wiosna wreszcie tu zawita na dobre???

fotki sprzed lat... chociaz tym sie nacieszmy ;)

5136spot006_060723_B_x_SR_004.jpg

pozdro dla wszystkich przebierajacych nogami i szykujacych szpadle! :joint:

5136manicure_060924_012.jpg

i z ostatniej chwili ;) polecam ten artykul

Barbanegra

Member
wdr bro widze, ze jednak calkiem ladnie ci porosly badyle :D daj zanac jak sie do jarania zabierzesz.

A tutaj moje male wynalazki: BangiT Gloria

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam wszystkich serdecznie

Nie wiele razy zdarza sie mi aby po szoku swiatlem i calej serji szokow , jakas roslina nie hermila sie , albo nie stanela w rozwoju , no trudno sie mowi i sadzi sie dalej jak chce sie cos koZZackiego znalesc ,ale tym razem sie mi zdarzylo ...

jamaican D x sour diesel IBL

picture.php

picture.php

picture.php

kopara sie cieszy ...

poZZdro zaloga

picture.php

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Witam

Zdjecia najwczesniejszych samic: 40 dzien na flo, Coco !

Peace brothers and sisters!!

Attachments

• Blue Widow Dinafem.jpg
    Blue Widow Dinafem.jpg
    91.4 KB · Views: 27
  • Diesel Dinafem.jpg
    Diesel Dinafem.jpg
    85.3 KB · Views: 33
  • hashkush (2).jpg
    hashkush (2).jpg
    75.5 KB · Views: 26
  • HashKush.jpg
    HashKush.jpg
    82 KB · Views: 26

orangefreak

Member
hejj, pięknie dajecie. :tiphat:

Troszkę za blisko siebie, gleba idealna - ale dużo zajączków i sarenek - tego się najbardziej obawiam i nie mam pojęcia jak z tym walczyć. Jutro podskoczę na spota zobaczyc czy zajączki się nie pożywiły zielonymi pomidorkami....

picture.php

hej cheers,
OF :tiphat:

Latest posts

Latest posts