As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Bardzo świetne macie uprawy ! Ale tego pisać chyba nie trzeba bo widać. Bym spunktował ale mam za mało postów. Przymęcze was jeszcze (Duck Foot x Lowryder) x AK 47, najlepszym fenotypem jaki mi wyszedł zdjęcia z jakoś 1tyg przed ścinką . I ogólnie już zaczynam pierwsze rundy za poszukiwaniem miejsc docelowych by to wysadzić hehe. I są pierwsze miejsca. Bo główny cel uprawy pss hodowli wyszedł świetnie i bardzo dużo nasion uzyskałem. Aaahhh oby nie chybić ...
Niestety nowy wysad okazał się męski więc uprawę zakończyłem i póki co nie uracze was moją skromną szafeczką.
Co tu się wyprawia panowie ! Podziwiam na okrągło
Shackzilla & Killing Fields w 48 dniu flo. Dostają sporo papu oczywiście wszystko organic z czego się bardzo cieszę... Jebać chemię !
Panowie.. polecam wam Maroca (jeśli ktoś się jeszcze nie zdecydował), bo pestki są pełne wigoru - bardzo dobra kiełkowalność - więc powinno wyjść z tego coś dobrego. C99 outdoor u mnie wykiełkowało 8/10 pestek i podobnie sytuacja się przedstawia z Amnesią 99. C99 chyba bardziej się opłaca brać niż Grapka bo na tego drugiego słyszałem parę skarg typu: mutacje itp. Ale jeszcze nie wyciągam wniosków póki mi wszystko nie wystrzeli w górę. I żeby nie było offtopa...
Powitac... troche was tutaj zasmiece kijowa jakoscia zdjec, ale wydaje mi sie ze cos jest fajnego. lapki po obrywaniu pachna przez dwa dni a jeszcze daje im tydzien. Oto one
Diesel Ryder #2 Fem AF
A zeby nie bylo, oucik tez idzie malymi kroczkami:
dubble strawberry diesel x la confidental wiadomo kogo pestki nie wiem co z nimi w szafie byly przy samym wiatraku teraz poszly na dwor, ciekawe czy cos z tego wyjdzie...?
I u mnie powoli sie zaczyna, na pierwszy ogien poszly automaty fem.Kilka northern light od rqs, royal ak rqs, northern light x bigbud wos i 1 auto kush od fs.Maluszki niedawno wyszly z ziemi, jesli wszystko dobrze pojdzie, to w polowie maja beda gotowe, aby je wysadzic na dwor.
U mnie miniout balkonowy 2013 już trwa
Narazie zakończyłem wszystkie projekty indoor w związku z przeprowadzką wiec muszę sie zadowolić BBJ AF ... to zresztą moja druga przygoda z AFami, pierwszy raz ok 2-3 lata temu mocno mnie rozczarowały ale podobno progres genów jest konkretny od tamtego czasu więc sprawdzimy
Ostatnimi czasy brakowało mnie wśród was ale już odrobiłem zaległości : )
Oczy wyskakują z orbit na widok tych zdjęć... no, ale do rzeczy!
U mnie póki co nie rośnie - kiełkuje
...ale cóż to są za kły! Wigor potęga, nie mineło wszak nawet pełne 20 godzin...
Odmiana: out mix 12 od zioma
Życzę wszystkim powodzenia, dużo sił i wytrwałości - zwłaszcza na początku sezonu - wiadomo jak to jest: kochamy ten outdoor, ale zdarza się go nienawidzić :/
Chyba rozumiecie o co mi chodzi? ; )