As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
SzpakuBaku
nie wydaje mi się, żeby to była sprawka "zabijaka" na przędziorki, ponieważ w większości przypadków są to pyretroidy które raczej nie mają działania mutagennego, co innego jeśli to był związek z grupy fosforoorganicznych (które teraz już chyba 90% jak nie 100 są wycofywane z rynku) chociaż i tu ich działanie mutagenne raczej występuje w kom. zwierzęcych. Mimo to ciekawe mutanty w takiej ilości i zastanowiłbym się nad innymi przyczynami mutacji tym bardziej, że jak piszesz, że wystąpiły w starych jak i nowych pestkach.
Witam Pany
Zdjęcie z 2012 ale susz jeszcze dostępny w roczniku bieżącym
Dawno nie było mnie widac, jednak sezonu nie mogę przepuścić. Do rzeczy - potrzebuje super genów na outa, chętnie dowiem się gdzie można zdobyć coś od ESBE , ewentualnie polećcie mi coś smacznego pod słońce
Kilka foteczek ode mnie
rośliny są z pestek z outa jadą praktycznie na samej wodzie 2 razy w życiu widziały fishmix z biobizza .Planty jadą pod Panelem Led 150W Made In China
hej
45 dzien flo,niestey okazuje sie ze mam jakies wczesniaki w wiekszosci,daje im jeszcze max 14 dni,troche niewygodnie miec pozne odmiany 70 dniowe z 55 dniowcami,komplikuje to bardzo sprawe z plukaniem korzeni w ostanich dniach,no nic trzeba bedzie cos wymyslec,ostani raz korzystam z cudzej selekcji
W moim ogrodzie gdzie czas leniwy, powolną strugą zaczął się szósty tydzień flo. Nie wiem czy wystarczy mi cierpliwości bo mam ogromnie wielką ochotę schrupać te wszystkie tropikalne cukierki, a apetyt rośnie wraz z czasem spędzonym na podziwianiu Waszych cukierasów!
Tropical Ice - producent podaje 7-8 tyg kwitnienia więc już niebawem całe szczęście. Już wiem dlaczego nazwali go Tropical. Zapach jest fenomenalny! Jakby leżało mnóstwo skórek obranych owoców, papai, mango. Bardzo słodki. W oddali czuć lekko sosne, ale nie w przewadze jak podaje producent. Jak na dzień dzisiejszy odmiana bardzo bardzo mi się podoba. Dwie roś bardziej owocowe produkują kwiaty, których prawie wcale nie trzeba będzie trymować. Budowa w stylu Skunka którego miałem. Trzecia panna gdzie jest więcej haze pachnie mało owocowo, bardziej śmierdzi i bardziej się wyciąga od tamtych. Brainstorm bardzo liściasty kwiat lecz obfity i pachnący owocami z przewagą cytrusów. Przeniosłem go drugiego boxa gdzie grzeje sie pod 150w, 4x18 cfl, razem z gotowym do kwitnienia Tropical Icem oraz młodymi Shaman x Budda Sister które dostałem w gratisie. Tylko lepszy aparat muszę skołować by lepiej pokazać Wam te boskie kwiaty
Powodzenia załoganci! Pozdro!
Witam!
Wesolych Swiat... tylko tu mam dylemat czy to napewno Wielkanoc? Mniejsza z aura na dworze, chociaz lepiej jakby slonko swiecilo, nie psuje to planow w szafce:
Diesel Ryder #2 Fem AF ponad miesieczny zywot, moze poltora, oto wesola gromadka:
Nawozy BioBizz i troche Canny stymulatora na kwitnienie. Mam nadzieje ze niedlugo zwolnia z wzrostem w gore powoli miejsce sie konczy i filterek trzeba bylo wstawic bo zapaszek zacny.
Pozdrawiam!!
Dziś zakończył żywot mój mały automacik (ak-47). Mogłem mu dać spokojn ie jeszcze tydzień, ale 12 tyg to i tak już dość dużo. Czas kwitnięcia wydłużył się z powodu małych problemów z temp. Mimo wszystko jestem zadowolony. Kolejna garść doświadczenia została przyswojona
Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Wesołych świąt, dużo radości i oczywiście...
No cześć Ekipo, to ja na czerwono purpurowo fioletowo... Najlepszego zokazji świąt Bracia i Siostry nawet nie wiecie jak miło znów być z Wami. Grunwald, Selasie,Czaczo,NiceG, Hot`ku Kochany, Zieloniutki mój wyspiarzu i wszyscy pozostali
Master Kush from DP
wystartowane w cyklu 12/12 w ziemi
oświetlenie 180W LED
życie 5 tygodni
kwitnienie 3 tygodnie
żarcie: to co w ziemi plus roztwór MineralMagic od początku życia, i od tygodnia dostaje BUD-XL od House&Garden
p.s. soulflayer ,zeszlo sie Wam na tej pustyni ladnych pare latek , ojj jak ja sie ciesze ze powracacie zdrowi ... nabralo teraz wszystko pieknego koloru bracie najlepszego calej rodzince zycze
@zielonylasss - my co najwyżej na chwilę do czyśca się przegrupować i wracamy. Mi to się udało nawet podwójnie powrócić heheh. Cze NiceG co tam w safie chowasz :>?
@czaczo - kiedyś miałem tak na nevHaze lub Cinnamonie, zrobiłem chów wsobny i topy roślin z tych nasion zaczeły wyglądać tak jak po szoku termicznym luźne i długie na boki i sporo bananów.
Pustynie... kurdę no zeszło się trochę ale wszędzie znajdzie sie coś ciekawego, nawet na zadupiu świata