ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Siemanko
Black Jack z SS 6 dzien flo HPS150 jedzie na biohumusie i wilgotnosci ok 75/80% przy temp 23/24C w 11 litrowej doniczce ładnie sie wyciagnał. Pozdrawiam
Witam wszystkich przy niedzieli W dniu lenistwa i obżarstwa ;D
U mnie właśnie leci 13 dzień cyklu 12-gdzinnego
Większość się określiła...samce wykarczowane...zrobiło się luźniej.
Najwcześniej określiły się najszybsze panienki Normalnie ahhh ;D wpadam w zachwyt
Najzajebiściej rośnie cross na bazie ChemDDog f2 x Auto AK47, które jeszcze się nie określiły...późne będą czuje.
Auto Jack x W.C99 pookreślały się samce preflowerami...wszystkie wyleciały.
W.C99 f2 większość samiczek już ma pręciki i zawiązuje pąki.
White Shark cross także się ociąga.
Mutanty jakoś nie zdechły choć 3 stoją niemal w miejscu a jedna samiczka ładnie zakwita
Nie chce mi się opisywać co jest co... więc wrzuce jak leci. CHDD oczywiście giganty i wiadomo gdzie;]
Do dnia dzisiejszego...ani kropli nawozu. Czysta woda...piękna soczysta zieleń. Jak na ziemię marketową z coco to rewelacja!
Myślę, że w 4 tygodniu flow jak już pąki zawiążą...i zaczną się rozwijać...dam jakieś 1.5ml/1L PK13/14 i na tym poprzestanę.
siema, ciągle żyje i ciągle coś czaruje.
Oto gwiazdy, świeżo przesadzone do docelowych "donic". Wiem, wiem... korzenie już nie widzą światła W pudle są: 2x Special Kush fem, 1x Grapefruit od GGS, 3x Big Bud, 4x crossik od kogoś z forum (MS x GG x ...arne x grape....... nie pamiętam teraz, ale mam karteczke gdzieś w domciu i ją znajdę)
mialem delikatne problemy ale po przesadzeniu wszystko zaczęło się stabilizować... mimo że w pewnym momencie staneły w miejscu, dziewczyny bardzo ładnie się ukorzeniły (aż sie przestraszyłem tych pnączy) i myśle, że teraz wystrzelą jak z procy.
Proszę się nie obawiać, roślinki otrząsnęły się ze szronu i parenaście dni później dały pachnący zbiór kwiatostanów zroszonych odrobiną purpury - ku wielkiej uciesze konsumenta.