Holan w rękawiczkach trochę lipa...bo skrobać gumę to niezdrowo... Ja zawsze dobrze umyłem ręce... a to co się nalepiło ukulałem. Wystarczy dobrze trzeć to się wszystko zturla w babolka ;D
Pięknie dajecie pięknie... aż zazdrocha dupsko mi ściska
korzon3 Zajebista ta pandora! Dobry shit na outdoor skoro tak późno zakwita. W wysokiej trawie dobrze by obrodziła i jednocześnie zachowała by element kamuflażu.
Ja teraz odpaliłem nieco swoich crossów + (DieselRyder X ShortThermAmnesia)xSour60
oraz CHDDf2 x Auto AK47
W puli moich nowotworów są:
White Cindy 99 f2 (AF cross)
Auto Jack fem sweet pheno x White C'99 (AF cross)
White Shark AF Cross most sativa x White C'99 (AF cross)
Mix Coco & Soil... tym razem mam nadzieję, że się nic nie zjebie bo już urwicy dostaje z tą ziemią. co chwile coś zdycha i żółknie.
Ziemia nabyta ma zakres Ph mierzony w wodzie 5.5-6.5 więc chujowo.... dodałem dolomitu... gdzieś na oko 100ml prochu na jakieś 10L mixu.
Wysiew bezpośrednio do gleby. Już widziałem, że coś skiełkowało więc jest zajebiście ))))
Pięknie dajecie pięknie... aż zazdrocha dupsko mi ściska
korzon3 Zajebista ta pandora! Dobry shit na outdoor skoro tak późno zakwita. W wysokiej trawie dobrze by obrodziła i jednocześnie zachowała by element kamuflażu.
Ja teraz odpaliłem nieco swoich crossów + (DieselRyder X ShortThermAmnesia)xSour60
oraz CHDDf2 x Auto AK47
W puli moich nowotworów są:
White Cindy 99 f2 (AF cross)
Auto Jack fem sweet pheno x White C'99 (AF cross)
White Shark AF Cross most sativa x White C'99 (AF cross)
Mix Coco & Soil... tym razem mam nadzieję, że się nic nie zjebie bo już urwicy dostaje z tą ziemią. co chwile coś zdycha i żółknie.
Ziemia nabyta ma zakres Ph mierzony w wodzie 5.5-6.5 więc chujowo.... dodałem dolomitu... gdzieś na oko 100ml prochu na jakieś 10L mixu.
Wysiew bezpośrednio do gleby. Już widziałem, że coś skiełkowało więc jest zajebiście ))))