ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Najserdeczniejsze zyczenia dla calej polskiej sekcji Niech wasze Swieta będa zdrowe dla was jak
i dla waszych podopiecznych robicie kawał dobrej roboty WESOŁYCH ŚWIĄT a dla znajomych Buziaczki :*
witam
jestem jednym z tych którzy jeszcze nie maja sie czym pochwalic pare outdoor'ow za pasem ale zawsze kiszka wychodzi bo ktos zajebie albo sam cos zjebie. to wlasnie dlatego zycze wam planciarze byscie sie nigdy nie poddawali w tym nowym nadchodzacym roku. passa bedzie z nami. Jah poblogoslawi i wkoncu uda sie cos "prawdziwego" wychodować na HPS w domowym zaciszu. tego wam i SOBIE zycze ze szczerego serca. Przeraszam ZZ, ze nie w tym temacie tego posta pisze ale mialem nadzieje, ze dotrze on do najwiekszej rzeszy ludzi, takich którzy nadal sie boja bo matka bo siostra i psy. jebac to wszystko. palilem WIELLLLLE lat prawdziwe palenie. pochodze z miejsca w którym trawa jest bardziej powszechna niz alko i to cale inne gówno a pochodze z POLSKI. jestem polakiem i jako polak chce palic( mimoze nie moge bo mam schizofrenie) chce sadzic choc na paleniu mi tak nie zależy. GANJA to prawda, GANJA to moje zycie. Sledze to forum juz od dawna. znam wszystkich brederow, wszystkie gatunki, wiekszosc odmian to moja PASJA. NAJBARDZIEJ BOLI MNIE ZE NIE MOGE PALIC mam nadzieje, ze ktos, w koncu znajdzie lekarstwo bym mogl zapalic, bez lekow bez chemii i nareszcie poczuł sie szczesliwy, tak jak kiedys sie czulem gdy palilem ganje. WESOLYCH SWIAT!
zajadając świątecznego śledzika, będąc dobrze zgastrowanym przez pasterkę oczywiście w międzyczasie przeglądam icmaga i czytam te szczere życzenia, więc aż głupio się nie dołączyć, tymbardziej że ekipa jest tego warta, bo wszyscy mamy wspólną pasję i większość z nas jest dobrymi ludzmi. takze... ludziska życze Wam i Waszym rodzinom wszystkiego co najlepsze w te święta oraz w całym nadchodzącym roku a najlepsze jest zdrowie i miłość, więc zadbajcie aby dzięki Wam tak było, dbajcie o siebie i swoje rodziny oraz przyjaciół. "Ważna nieustanna dobra wiara!"
Wesołych panowie/panie ! Oby wóda lała się strumieniami oby lolki się nie kończyły oby miłość was przepełniała oraza raość a najskrytsze marzenia sie spełniły pozddrawiam !
bardzo ja polubiłem była moim pupilkiem przez ostatni miesiąc nawet kiedy zaczela pokazywac pojedyncze banany , do piachu poszla w polowie pazdziernika ,okolo 10 listopada zaczela kwitnac 23 grudnia dostala w łeb (bardziej po nodze),doniczka w ktorej rosła miala okolo 2 litrów, wega miala z 5 -10 dni ,za mlodu obciolem jej 3 dolne pieterka lisci i gałzek i zasypalem ziemia do pelna , zeby niebylo teraz moim pupilkiem bedzie Connie Chung