ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Witam
Easy Sativa x Tas\GG3\DP (Tasmanian\GuerillaGold\DanishPasion? poprawcie mnie jeśli się mylę, w każdym razie piknie,fajna genetyka pod nasz klimat,na kolacje był bloombastic
Passion#1 zbiera się , co i tak jest sukcesem jeżeli chodzi o DP w tym sezonie hihi , pozdrawiam ładnie lecicie
Przede wszystkim chciałem zauważyć, że pięknie Wszyscy lecicie u mnie klony 8ball'a od BF pomału dochodzą. Słoiki już dawno puste a remont faktycznie ciągnie się jak gluty z nosa. Będzie dobrze. Pozdrowionka dla ekipy
Siema!
Czas leci nieubłaganie. Topy powoli nabierają właściwego kształtu i mocy
Wczoraj zrobiłem pierwszą tegoroczną kosę. Pod nóż poleciał MIX LST vol.1 - trochę zapylony przez samochę i dla tego przestał puchnąć... Ale pocieszam się tym że słabiej już być nie powinno. Będzie trochę dłubania lecz stuf ładnie robi.
A w kolejce do kosy są drugi MIX, Durban Poison i może mniejsza Swiss Sativa.
Wszystko wygląda tak.
MIX LST vol.1 - harvested.
A tutaj efekt siatko LST - za rok koniecznie powtóreczka(dokładniejsza).
BBJxAK47 i ChemDDxAK47 już ładnie kwitną, indoorowe topy
Mazar - cały czas kwitnie i nowe pre wypuszcza.
Durban Poison - harvest soon.
Topek mixa LST vol.2 - kosa za 2tyg max.
Planty miały tydzień odpoczynku od nawozów. Od pon będę przez 2-3tyg podlewał tylko Green Sensation od Plagronu. A potem końcówkę na PK 13/14.
Wszyscy lecicie zajebiście, normalnie szczęka opada i serce się raduję !!
GooD LucK 4ALL !!