What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rosnie Nam? ZIELONA POLSKA 2011 :D

Yo-Ge

Active member
:tiphat:
...widac, ze indorowcy nie spia:bump:
Archiwalne zdjecie lekko opalonego plonu z Utopia Haze:

...potem wzialem sie za dydola Californian Orange Skunk, rosl 12/12 od pestki:

Aktualny grow 12/12 from seed w stylu krajoznawczych wypadow Tony Halika, tyle, ze nie z cyklu "tu bylem", ale "to jaralem":)
...indicas czyli Ketama d23:

...i Afghan Kush d23:

...sativas czyli Colombian Gold d23, przyciety w dniu 18:

...i Wild Thailand d19. W jej miejsce mial byc krosik Shroom C'99 x Alpha Diesel, ale niestety kielek zmetnial, zbezowial i padl:( WT lekko przelalem i troche zamulila, zaraz po zrobieniu fotki przycialem ja:

Ewrybady pozdro:friends:

bandit650

Member
:tiphat:

White Master GGS

Starsza skończywszy wczoraj 68 dni trafiła na 48h do ciemni. Jutro zbieramy żniwa :jump: Młodsza mając dzisiaj 48 dzień życia została sama w boxie i tak też spędzi pozostałe ok 20 dni :) Na fotkach: młoda krew, rzut od góry na starszą przed przejściem na ciemną stronę, boxik jeszcze z 2 paniami i macro-topki czyli biały dywan na białym mistrzu :D

Peace!

Attachments

• 2011-04-10-2.jpg
    2011-04-10-2.jpg
    102 KB · Views: 26
  • 2011-04-11-1.jpg
    2011-04-11-1.jpg
    117.8 KB · Views: 26
  • box-2011-04-10.jpg
    box-2011-04-10.jpg
    77.9 KB · Views: 30
  • macro_2011-04-10-4.jpg
    macro_2011-04-10-4.jpg
    89.8 KB · Views: 26
  • macro_2011-04-11-1.jpg
    macro_2011-04-11-1.jpg
    88.2 KB · Views: 22
O

Ojciec

Co jest , jakiś błąd ostatnia strona to 24 ? czy to ja zbłądziłem (kurde jakaś amnezja mnie naszła czy co)

flpflp

Member
Veteran
witam ponownie.
mix odmian [jack flash#5,somango,2x og#18, white widow,orange bud,chemdog dd,2xpineapple express x critical mass]

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

pozdrawiam :tiphat:

pastis

Member
Witam
Od lewej: AK 47 x WM Af ( masakrator ) to ta największa, C99 x SSH X C99 x SSH - wyżej z prawej oraz poniżej Romulan x SSH-ST x El Nino X C99 x SSH ( wszystko geny HC )

picture.php

...Z tyłu w tle te same crosy tylko wymieszane i niewiem która jest która - czyli MIX
picture.php

Takie pytanko na szybko: coś im młode liście jaśnieją; Wcześniej miały problemy z zasoleniem - Niedobór/zablokowana siarka, żelazo ?

picture.php

Jak myślicie ?

Rolnik

Member
Siemaaa

Jeszcze nie rosnie ale juz niedlugoo

okolo 10 m2

500 l ziemii

21 dolkow

dolomit, azofoska

picture.php

picture.php

kupilem taki nawozik wydaje sie bardzo dobry, 10 zl

picture.php

pozdroo

:gday:

frether

Member
Veteran
Cindy 99 F3
picture.php

kopciuszek na wolności szalona dziewucha :D
picture.php

a tu już kolejny raz przywiązana na pewno będzie szczęśliwa :)
picture.php

picture.php

czas przypuścić atak!
picture.php

:wave:

C

czaczo

witam
35 dzien flo:tiphat:
picture.php

skywalker
picture.php

picture.php

critical mass bilbo.konczy powoli
picture.php

picture.php

picture.php

:blowbubbles:

picture.php

to juz gdzies kolo 20 -25 dnia flo
chmd dd x ak47

picture.php

ten w 0,6 litrowej doniczce
picture.php

d x gg w 0.6 l doniczce
picture.php

pozdro :wave:

gandzior420

Well-known member
Veteran
Przygotowania do Outa czas zacząć

Przygotowania do Outa czas zacząć

Witam :tiphat: małe kolorowanko ode mnie. Wszyscy pięknie dajecie widać że każdy wkłada w to serce :cathug:
No to zaczynamy micro box nr1 zrobiony z głośnika w środku siedzi lampeczka 32 W = 2100 lm nawozy oczywiście Biobizz musi być zdrowo i smacznie

Sadzonki na outa (Roadrunner 2 , Lr#2,Ak47 Af , stinkye pinky i jeszcze kilka odmian (pomieszały mi się troche i nie podpisałem kubeczków)

picture.php

Drugi box 2 x 85 W CFL

picture.php

2 x Roadrunner 2 po 2 tygodniach od wysadzenia pokazały płeć pod 24/0 , przesadziłem je do wiekszych doniczek i trafiły do box 12/12 ponieważ nie mam miejsca w boxie gdzie trwa weg one chyba zostaną już w In :)

picture.php

NL#5

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Coś na wieczór Grapefruit x Blueberry

picture.php

Pozdrawiam :tiphat:

Last edited:

Silas

Member
Veteran
{[G13xWhiteWidow]xSourDieselIBL}xDurbanPoison

24 dzień 12/12

picture.php

picture.php

picture.php

Wkońcu opanowałem się z nawozami....tylko biohumus...ciutkę pk 13/14 i dolomitowe kompociki....

troyca1

Member
Dzisiaj zawartośc komputera poszła pod kose ;) Sądze,że około 15 g suchego powinno wyjść. Nadszedł czas zaczac przygotowania na tegoroczny out.

loris

Member
Czołem Zielona Armio :tiphat:
Oddziały Indoorowe przeprowadziły skuteczny, zmasowany atak swoimi niesamowitymi shotami.
Przyszła kolej na jednostki zwiadu terenowego.

Pierwsze koty za płoty; parapetówka umacnia pozycje plenerowe.

Dostał ktoś taki prezent od esbe ? Proszę o pomoc w identyfikacji :thank you:

Mam jeszcze afghan x erdpurt i dokupiłem enos pride, o którym nie znalazłem nigdzie informacji, prócz szczątkowej w seedbanku quake'a. Jeśli ktoś jest zainteresowany to korzystając z okazji zamieszczam opis od ich taty:
"enos pride is made from mostly fast sativa genetics from my friend enos seeds and is crossed with the fast 50\50% scottish. the smoke is mostly on the celebral sativa side and it can be harvested very early. it can give very good yields. you will find 3-4 phenos, the sativas are the strongest "

Pozdrawiam i niech nam tego roku słońca nie zabraknie ;)

EDIT
@SzastPrast, moim wiosennym zwiadowcom nie straszne przymrozki, wolą oddać życie niż kisić się w kubkach 0.2l. Zainspirowany ich heroizmem oddział passion#1 oraz red dwarf x the pure na święta również ruszy na inny front. Pozostałe, regularne wojsko jest w trakcie manewów, by przez cały maj partiami aklimatyzować się na Polach Chwały.
@Ojciec, Bóg zapłać ;)

EDIT2

U W A G A
Pamiętamy o WYŁĄCZENIU opcji geotagging w aparatach !

Latest posts

Latest posts