What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Nam ? 2016

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
a na FLO siateczka rzadzi !!!

gd

Ps> nie uzywajcie polskich znakow prosze !

Attachments

• DSC03931.jpg
    DSC03931.jpg
    117.1 KB · Views: 29
  • DSC03935.jpg
    DSC03935.jpg
    107.5 KB · Views: 27
  • DSC03940.jpg
    DSC03940.jpg
    136.7 KB · Views: 27

klint

Active member
Veteran
Green Dream co Ci tak zale¿y na tych polskich znakach? Bo t³umacz tego nie ogarnie? Sory ale to Polska sekcja i pisze siê w³a¶nie w tym jêzyku. My¶lisz ze na obcojêzycznych forach nie u¿ywaj± ¶æ¼ bo my¶l± o ludziach innych narodowo¶ci wrzucajacych to do translatora? My¶lê ¿e nie.

klint

Active member
Veteran
Maluchy zaliczyly dzi¶ fryzjera :) mimo ¿e pogoda jeszcze nie rozpieszcza to ca³kiem ³adnie rosn± jak na te warunki.

picture.php

picture.php

picture.php

Pozdrawiam :)

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
siema :D
... w tym roku na outdoor bêdê sadzi³ calka nowa odmianê o niewdziêcznej nazwie - POZAZDRO¦CIÆ WAM MI ZOSTA£O hehe tych upalnych dni , bo miedzy prawda a mna mna to powiem wam ze jeszcze nie bylo fajnego tygodnia a malo tego wczoraj rano snieg lecial tam od tych z gory i tem 0^C w nocy ma³o tego do konca miesiaca nie widaæ s³oñca , narazie sie nie spinam tym ze ju¿ za pó¼no czy cos bo w moim wieku to out sie wysiewa nawet koñcem czerwca hehe ale problemów jest kilka z tymi wielkimi ro¶linami co juz powinny stac w lasach , a jak sobie pomy¶le ze jeszcze 2-3 tyg na vegu pod lampami te rosliny porosn± to ludzie bêd± opowiadaæ legendy o cz³owieku co nosil drewno do lasu hehe

nie by³o ³atwo posta napisaæ z polskimi znakami , ale skoro sie da pisaæ to na pewno tez da siê odczytaæ hehe ... nie bêdzie nam tu dzieci germanil ... Krolewski szczep Piastowy :D GRAM w gornym rogu masz opcje w jakim jêzyku wybierasz , wiem o czym mowisz bo sam smigam bez polskich znakow ale to chyba jest jakies zbezczeszczenie naszego jêzyka , wole sie nie zaglebiac bo sam ich nie stosuje tutaj , ale czasami co¶ po Polskiemu napisze :D

Blue Meanie ( cut only ) x ChemdogDDf2 - feminiZZed

picture.php

poZZdro

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Ja tylko prosilem w imieniu mojego znajomego Anglika ktory tez tu zaglda I czasami tlumaczy sobie uzywajac translatora....I jemu latwiej byloby bez tych "hieroglifow"....

Z RESZTA ZACYTUJE PANA JURKA O.: robta co chceta !!

cheton

Active member
Veteran
Siemka, u mnie kolejne sztuki zakonczyly zywot.
3 Malawi ACE Seeds, ktore scialem po 12 tyg flo.
picture.php
picture.php

picture.php
picture.php
picture.php

klint

Active member
Veteran
Witojcie. ladnie wszyscy koloruja jak zwykle. z mojej strony skromnie 5 panienek na parapecie hehehe. jak na te warunki calkiem dobrze sobie radza. no i dzis wystartowalem pierwsza partie pestek na out.
odmiany to:
Night Hail Ultra
Bangi Haze
Danish Durban
Triple Afgan Slam (Black Pheno)
Erdpurt
Purpurea Ticensis
i jakies femki od Warra.
picture.php
picture.php

picture.php

picture.php

ES x GF (GGS)
picture.php

Pozdrawiam.

Last edited:

wdr

Active member
Veteran
Bubblegum x Og Kush

picture.php

Bublegum x Cannatonic

picture.php

z lewej Bubblegum x Cannatonic, z prawej czysty Bubblegum

picture.php

pzdr :tiphat:

wdr

Active member
Veteran
cd..

Bubblegum x Cannatonic

picture.php

inne bxc

picture.php

Bubblegum- pheno palkowate ;)

picture.php

i cala gromada razem, te najbardziej powyciagane to krosy z cannatonic, czysty cannatonic tez mi sie tak wyciagal ze az sie przypalil o lampe.

picture.php

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
^^ szacun power 150w bro:D

ja kilka fotek z kilku migotek ...

Kush

picture.php

picture.php

White Berry

picture.php

picture.php

poZZdro

zycze wszystkim udanej majowki, slonca nam mozecie przyslac w poczcie oraz na niebie ...

Latest posts

Latest posts