As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Green Dream co Ci tak zale¿y na tych polskich znakach? Bo t³umacz tego nie ogarnie? Sory ale to Polska sekcja i pisze siê w³a¶nie w tym jêzyku. My¶lisz ze na obcojêzycznych forach nie u¿ywaj± ¶æ¼ bo my¶l± o ludziach innych narodowo¶ci wrzucajacych to do translatora? My¶lê ¿e nie.
siema
... w tym roku na outdoor bêdê sadzi³ calka nowa odmianê o niewdziêcznej nazwie - POZAZDRO¦CIÆ WAM MI ZOSTA£O hehe tych upalnych dni , bo miedzy prawda a mna mna to powiem wam ze jeszcze nie bylo fajnego tygodnia a malo tego wczoraj rano snieg lecial tam od tych z gory i tem 0^C w nocy ma³o tego do konca miesiaca nie widaæ s³oñca , narazie sie nie spinam tym ze ju¿ za pó¼no czy cos bo w moim wieku to out sie wysiewa nawet koñcem czerwca hehe ale problemów jest kilka z tymi wielkimi ro¶linami co juz powinny stac w lasach , a jak sobie pomy¶le ze jeszcze 2-3 tyg na vegu pod lampami te rosliny porosn± to ludzie bêd± opowiadaæ legendy o cz³owieku co nosil drewno do lasu hehe
nie by³o ³atwo posta napisaæ z polskimi znakami , ale skoro sie da pisaæ to na pewno tez da siê odczytaæ hehe ... nie bêdzie nam tu dzieci germanil ... Krolewski szczep Piastowy GRAM w gornym rogu masz opcje w jakim jêzyku wybierasz , wiem o czym mowisz bo sam smigam bez polskich znakow ale to chyba jest jakies zbezczeszczenie naszego jêzyka , wole sie nie zaglebiac bo sam ich nie stosuje tutaj , ale czasami co¶ po Polskiemu napisze
Blue Meanie ( cut only ) x ChemdogDDf2 - feminiZZed
Ja tylko prosilem w imieniu mojego znajomego Anglika ktory tez tu zaglda I czasami tlumaczy sobie uzywajac translatora....I jemu latwiej byloby bez tych "hieroglifow"....
Z RESZTA ZACYTUJE PANA JURKA O.: robta co chceta !!
Witojcie. ladnie wszyscy koloruja jak zwykle. z mojej strony skromnie 5 panienek na parapecie hehehe. jak na te warunki calkiem dobrze sobie radza. no i dzis wystartowalem pierwsza partie pestek na out.
odmiany to:
Night Hail Ultra
Bangi Haze
Danish Durban
Triple Afgan Slam (Black Pheno)
Erdpurt
Purpurea Ticensis
i jakies femki od Warra.