As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Druga sztuka, rowniez 11 tyg flo i takze Malawi od Ace Seeds.Wszystkie wieksze liscie juz dawno odpadly, albo pousychaly na krzakach, dlatego tak lyso wygladaja.Sporo stracily przez to na objestosci i wizualnie, ale chuj tam.
I got that Kush, that home grown organic
When you take a puff just try not to panic.
Cuz that Kush is the best on the planet,
just one rip and you'll be sinking like Titanic.
Cuz that Kush ain't your normal weed,
just one drag will keep you high for weeks.
That Kush and UFO's I see,
I'll roll up a joint and make you believe.
Cheton bardzo dorodne pa³ki hehehe.
Carrington super kolorki Ci wysz³y.
Tomram jak zwykle zabija zdjêciami
Jerzu ³adny ogródek. Zapodaj jakie¶ macro.
¯eby nie by³o pustego posta to i ja co¶ zapodam. Skromnie bo skromnie ale spokojnie jeszcze z sezonem nie ruszy³em tak ze póki co mam mój ma³y ogródek który cieszy moje oko hehehe.
ES x GF (GGS)
A tutaj cala weso³a gromadka. Cieszy mnie to ¿e pokazuj± ogromny wigor. Z dnia na dzieñ mo¿na zaobserwowaæ postêpy...
Maluchy maj± s³oñce od wschodu do zachodu praktycznie. Jedynie miêdzy 14 a 15 jest cieñ tak ze nie najgorzej.
Pozdrawiam
Witam
na czasie zapodam jakieś macro...dzisiaj jebnę kolorkiem...liście są wręcz czarne a i topek zaczął łapać ten odcień...zapach jest hm pierwszy raz takie coś czuje...ciężko mi do czegokolwiek go porównać...ale mniejsza z tym...trza pokazać!
pozdro wszystkim
p.s Klint elegancko cisną małe!! ojj będzie outdoor!!!
edit:jakby chciała powiedzieć.." Serio!!!!...tylko tyle zostało?!!!!"
Klint,czy piszesz o Es#Gf GGS,czyli easy sativa#grejpfrut???
Je¶li tak to sk±d masz nasiona bo crossa z grejpfrutem w sklepach nie widzia³em,a wiem ¿e jest to cross zaje...y.
Tak jak shaman#gf którego te¿ ju¿ nie ma...
Siema mariozzz w rzeczy samej EasySativa x Grapefruit. pestke dosta³em od pewnego dobrego cz³owieka z naszego forum tez du¿o dobrego s³ysza³em o tym crossie przez co du¿e nadzieje w niej pok³adam hehehe. A co do dostêpno¶ci to my¶lê ¿e jak by¶ popytal to przypuszczam ¿e kto¶ jeszcze posiada te geny gdzie¶ skitrane hehe. Pozdro
Kiedy¶ ,kiedy¶ mia³em P#1 ×GF out i wyszed³ po prostu wyjebiscie kreatywny antydepresyjny kopliwy temat ,po³owa pa¼dziernika.Równie¿ SH×GF szybki pocz±tek pa¼dziernika, nawet koniec wrze¶nia...ES×GF trafi³a siê pozniejsza i troszkê w cieniu ros³a i to ju¿ nie by³o to.
Dwa lata temu zapyta³em ludzi z F2 i dosta³em ostatek gratis Shamana grejfrutowego...
Szkoda, nawet nie rozumiem dlaczego Grzegorz nie utrzyma³ linii genetycznej...