What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Nam ? 2016

trufeel

Well-known member
Veteran
Ladne kolory u Was.
Tymczasem...

picture.php

Duckfoot af

picture.php

Duckfoot AF

Moze sie pokochaja...

Pozdro ekipa

B

Bobby SixKiller

Siema wszystkim:tiphat:

picture.php

Guerilla Gold x auto Ak GGS

picture.php

Tutaj już inne troszke starsze wszystkie topping niektóre podwójny

picture.php

Master Sativa x Orange Bud

Pozdrawiam dużo słońca.

klint

Active member
Veteran
Siemanko. co¶ niespotykanego mi siê trafilo. Mianowicie spo¶ród kilku czystych Erdpurtow trafi³ siê dwoglowy smok :) dodam ¿e ro¶nie tak od nasionka bez jakiejkolwiek ingerencji. Bêdzie co¶ z tego czy raczej nie. Mo¿e by go zapylic jak by siê okaza³ laseczka hehehe.
picture.php

A tutaj matki które bêd± zapylone. Py³ek bêdzie pobrany z Purple Maroca od Female Seed który obecnie jest na drugim balkonie i zaczyna kwitn±c z moja ma³a pomoc± ...:)
picture.php

PurpleMaroc
picture.php

Last edited:

pakonopny

Member
Skromnie z selekcjami : maloproduktywny Lemon Larry (cut) x Skywheezer/Blue heron . Aromat niebywale wyrafinowany 35 dni flo
Dwie ostatnie to selekcja z kilkunastu roslin Northern Light x Critical Mass , ten mnie interesuje , superszybki ,produktywny i pieknym zapachu .
Na warsztacie juz finiszuja nasiona z zapylenia Girls Scout Cookies : GSC F2 i F1: SHB x GSC , Space Queen x GSC , Cindi'99 x GSC , UK Cheese (clon) x GSC , skunk#1 x GSC ...more wszytko w regu pod selekcje . pozdro i jedziemy po HTCC !!!

cheton

Active member
Veteran
U niektorych dopiero sie zaczyna, a ja juz powoli dobijam do konca.Koniec 9 tygodnia flo.
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php

Pozdro.

6 x Amnesia Super Strains, w prawym narozniku jest jedna Blue Dream od Humboldt Seeds.Organic grow.

Last edited:

Kolekcjoner

Active member
Hellol hellol!
Troche in.. ladnie puchnie
picture.php

picture.php

troche out
picture.php

bo 2 to za mało
picture.php

i coś na zagryche
picture.php

Pozdro dla wszystkich!

ps: cheton propsy!!

castlevania

Member
Emano wszystkim, nie udzielam się od lat, ale jeśli coś się dzieje to zarzucę fotką ;). Dzięki dobremu człowiekowi (ema Selasie bracie) rok temu jak i w tym roku mogę zasadzić nasze piękności:)
W tym roku zmieniłem miejscówkę i jeden spot jest troszkę gorszy (ziemia bardziej gliniasta i zbita) zaś drugi spot to po prostu idealna czarna pulchna gleba :) i od razu widać tą różnicę w roślinkach, gdzie na drugim spocie rosną zdecydowanie lepiej. W tym roku zakupiłem nawozy od BioBizz. Ziemia z miejscówki + perlit + dolomit + azofoska, wszystko porządnie przekopane. Na razie każde podlewanie to Fishmix, później będzie szedł BioBloom i TopMax.
Pozdro i powodzonka wszystkim.
Jeszcze raz dzięki Selas za okazane wsparcie, powodzenia bracie!

picture.php

picture.php

MyNameIs...

Member
U mnie kobiety na ró¿nym etapie, strasznie chaotyczny ten mój nowy start ale tak mnie wziê³o ¿e musia³em wystartowaæ jak najszybciej. Mia³ byæ out a jest in, mia³y byæ 4 niunie z pestek ale zachcia³o mi siê klonów z nich ...tak¿e wszystko zgodnie z planem :)
Wiêcej poka¿e w przysz³ym tyg bo zapominam ci±gle zrobiæ porz±dn± sesje dziewczyn±.
Je¶li chodzi o geny to 2 sztuki od Strain Hunters (White Strawberry Skunk) i 2 pechy od RQS - O.G Kush i oko³o 10 klonów z tych¿e strain'ów.

Big Up :rasta:

picture.php

picture.php

picture.php

orangefreak

Member
Witam

Tutaj 3 śliczne sztuki Think Big ( AF ) z DP i Maroc z FS.
Piękne były trzymane pod ledem 10W , aż uznałem, że dadzą sobie radę już na spokojnie pod słoneczkiem.

Tbig

Tbig

Tbig

Maroc

Jedena z BigT okazała się szybsza niż sie spodziewałem, ładnie oszronione kwiatki i liście - naprawde " lepka " odmiana ta BigT i krystaliczna : )

Aczkolwiek oczekiwałem nieco więcej po tej odmianie. Pewnie pod konkretnym systemem ( HPS + LED ) było by kozacko, ale nie narzekam - zobaczymy jak wyjdzie.

No i standardowo Maroc z FS - ta odmiana mnie nigdy nie zawiodła.
LECZ - pojawił się jakiś niedobór jakiegoś pierwiastka - może ktoś pomóc ?
Końcówki liści są białe , ziemia jest wilgotna, wymieszana z perlitem i keramzytem przy przesadzeniu do dużej donicy.
Tempo ma naprawdę duże - rośnie w oczach jak i automaty - ale martwią mnie te liście :\

Poza tym - wszystko ok

Ładnie dajecie ! piona ! I tak trzymać : )

Pozdrawiam
OF

B

Bobby SixKiller

Witam, troszke sałaty z ogródka

Hindu Kush x Master Sativa:
picture.php

Maroc x auto Ak x Master Sativa:
picture.php

Serious 6:
picture.php

Leda Uno: