As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Siemanko. co¶ niespotykanego mi siê trafilo. Mianowicie spo¶ród kilku czystych Erdpurtow trafi³ siê dwoglowy smok dodam ¿e ro¶nie tak od nasionka bez jakiejkolwiek ingerencji. Bêdzie co¶ z tego czy raczej nie. Mo¿e by go zapylic jak by siê okaza³ laseczka hehehe.
A tutaj matki które bêd± zapylone. Py³ek bêdzie pobrany z Purple Maroca od Female Seed który obecnie jest na drugim balkonie i zaczyna kwitn±c z moja ma³a pomoc± ...
Skromnie z selekcjami : maloproduktywny Lemon Larry (cut) x Skywheezer/Blue heron . Aromat niebywale wyrafinowany 35 dni flo Dwie ostatnie to selekcja z kilkunastu roslin Northern Light x Critical Mass , ten mnie interesuje , superszybki ,produktywny i pieknym zapachu .
Na warsztacie juz finiszuja nasiona z zapylenia Girls Scout Cookies : GSC F2 i F1: SHB x GSC , Space Queen x GSC , Cindi'99 x GSC , UK Cheese (clon) x GSC , skunk#1 x GSC ...more wszytko w regu pod selekcje . pozdro i jedziemy po HTCC !!!
Emano wszystkim, nie udzielam się od lat, ale jeśli coś się dzieje to zarzucę fotką . Dzięki dobremu człowiekowi (ema Selasie bracie) rok temu jak i w tym roku mogę zasadzić nasze piękności
W tym roku zmieniłem miejscówkę i jeden spot jest troszkę gorszy (ziemia bardziej gliniasta i zbita) zaś drugi spot to po prostu idealna czarna pulchna gleba i od razu widać tą różnicę w roślinkach, gdzie na drugim spocie rosną zdecydowanie lepiej. W tym roku zakupiłem nawozy od BioBizz. Ziemia z miejscówki + perlit + dolomit + azofoska, wszystko porządnie przekopane. Na razie każde podlewanie to Fishmix, później będzie szedł BioBloom i TopMax.
Pozdro i powodzonka wszystkim.
Jeszcze raz dzięki Selas za okazane wsparcie, powodzenia bracie!
U mnie kobiety na ró¿nym etapie, strasznie chaotyczny ten mój nowy start ale tak mnie wziê³o ¿e musia³em wystartowaæ jak najszybciej. Mia³ byæ out a jest in, mia³y byæ 4 niunie z pestek ale zachcia³o mi siê klonów z nich ...tak¿e wszystko zgodnie z planem
Wiêcej poka¿e w przysz³ym tyg bo zapominam ci±gle zrobiæ porz±dn± sesje dziewczyn±.
Je¶li chodzi o geny to 2 sztuki od Strain Hunters (White Strawberry Skunk) i 2 pechy od RQS - O.G Kush i oko³o 10 klonów z tych¿e strain'ów.
Tutaj 3 śliczne sztuki Think Big ( AF ) z DP i Maroc z FS.
Piękne były trzymane pod ledem 10W , aż uznałem, że dadzą sobie radę już na spokojnie pod słoneczkiem.
Tbig
Tbig
Tbig
Maroc
Jedena z BigT okazała się szybsza niż sie spodziewałem, ładnie oszronione kwiatki i liście - naprawde " lepka " odmiana ta BigT i krystaliczna : )
Aczkolwiek oczekiwałem nieco więcej po tej odmianie. Pewnie pod konkretnym systemem ( HPS + LED ) było by kozacko, ale nie narzekam - zobaczymy jak wyjdzie.
No i standardowo Maroc z FS - ta odmiana mnie nigdy nie zawiodła.
LECZ - pojawił się jakiś niedobór jakiegoś pierwiastka - może ktoś pomóc ?
Końcówki liści są białe , ziemia jest wilgotna, wymieszana z perlitem i keramzytem przy przesadzeniu do dużej donicy.
Tempo ma naprawdę duże - rośnie w oczach jak i automaty - ale martwią mnie te liście :\