As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
przyszedl dzisiaj 24-105 ,tyle musialem sie meczyc 150 albo 70-200,no to teraz beda portrety haha
double black z g13 lab,fajny krosik o bardzo specyficznym zapachu jak dlamnie czarnej porzeczki : ) zaleta jego jest to ze przy malym swietle buduje tlusciozki ,mocno zbite.trzeba uzwazac na plesn przy suszeniu i zkoncem flo
wodoglowie ,haha dokladnie : ) roslina ktora jest owocem wypadku,ale takie owoce sa teraz w modzie,hahahaha
nastepny bahor : ) bayerbllume 1 x crystal meth ,smaku raczej po ballerblume nieodziedziczyl ale ma za to cos innego fiufiu
to juz sour diesel kush,tluste ma te wloski ,i sie niehermi chyba nawet wogole : )
jeszcze gdzies mam chemdd x sdibl x chermdd sdibl,ale to nastepnym razem
Witam wszystkich po d³u¿szej przerwie. U mnie w ogrodzie ro¶nie:
2 x RED POISONxBLACK CREAM
3 x AK47xBLACK CREAM
Wszystko od GGS.
Po ostatnich ¿niwach mia³em sobie odpu¶ciæ do jesieni, ale nie mog³em siê powstrzymaæ
Ogólnie idzie mi duuuuuuu¿o lepiej ni¿ za pierwszym razem, wiadomo praktyka czyni mistrza. Planty zdrowe. Mam tylko problem z wilgotno¶ci±, niestety po za³±czeniu wentylatora promieniowego wilgotno¶æ w boxie przestaje istnieæ (ok. 20-25%), ale moim zdaniem jest za du¿y wentyl i filtr wêglowy, poniewa¿ po za³±czeniu wysysa mi ca³e powietrze z boxa, a¿ ¶ciany s± wklês³e. Nawet nawil¿acz nie daje rady.
Sorry za jako¶æ zdjêæ, ale robione na szybko. Ogólnie jestem zawalony robot± i nie mam czasu pstrykaæ fotek, te wy¿ej to s± pierwsze foty od pocz±tku tego projektu, a wysz³y z ziemi na pocz±tku lutego. Mo¿e uda mi siê co¶ pstrykn±æ w ¶wiêta, to na bank wrzucê.
Jeden z RPxBC jest zajebi¶cie fioletowy od pocz±tku flo, drugi niestety w ogóle. Za to AK47 wygl±daj± kozacko. Liczy³em na zbiory w ¶wiêta, ale niestety trzeba bêdzie poczekaæ do po³owy kwietnia.
Pozdro dla wszystkich, trzymajcie siê i z fartem.
Carry
EDIT:
Sorry, ale z tego wszystkiego zapomnia³em spropsowaæ wasze foty. Jeste¶cie naprawdê przezajebistymi kozakami.
Czasem w wolnej chwili zagl±dam bez logowania i a¿ ¶linka cieknie na widok tego co wy tu wyprawiacie.
Szczególne pochwa³ki dla NiceGirl, Jerzu19, Masakrator, Z-Z, Tomram, (trk), Cheton, Wdr, Green Dream, Dloc, Klint (mimo lipy z in widzê, ¿e out bêdzie na bogato). Nie chcia³bym kogo¶ pomin±æ, a je¿eli pomin±³em to przepraszam, wszyscy jeste¶cie w pierwszej lidze.
Bogatych, obfitych i t³ustych topów ¿yczê wszystkim paniom i panom z IC.
I o to jest czas na który chyba wszyscy czekali¶my WIOSNA
Widzê Tomato ze nie marnujesz czasu bracie. BTW. Co to za saperka? Ja planuje na pocz±tku kwietnia zacz±æ pracê. Póki co ro¶nie sobie 5 panienek na oknie.. wczoraj dosta³y po³owê dawki bat guano.
Swieta , Swieta i po Swietach ehhh ten czas tak szybko zapierdziela ze jeszcze niedawno sloikowalem owoce zebrane z krzaczunow co rosly pod lasem rok temu a tutaj juz nowy sezon sie zaczyna i 1 saperka juz wbita
hodowca - calkiem zacnie az kozacko bym powiedzial ehhh Maczuga Herkiego bez mutacji cywilizacja wygladala by inaczej , ale upomniec sie musze bo nie widzialem niczego od Was z polnocnej strony lasu ? nie bylo czasu na dokument czy co ? powodzenia zycze...
tomram - suniesz jak swiety mikolaj na sanich w bachamowkach przy slonecznych dniach , jak ty to robisz ? duzo zdrowia oraz pogody ducha ...
Tomato - jak tam mlody pomidor ? Dzieci maja to do siebie ze wszystkie za szybko rosna , ale tatko saperka nie zapomnial machac to dobry znak - duzo zdrowia dla calej rodzinki ...
klint - i wystartowali ! z tym sezonem ... oj bedzie sie dzialo ja tez na dniach ide kopac dolki i jakos w kwietniu wykielkuje cos 3-4 tyg. na vegu i w maju poleci na laki oraz pola , zycze ci duzo zdrowia i pogody ducha ...
Bleu Meanie ( cut only ) x Chemdog DD f2 - feminiZZed
tak ziel-zielona ostatnio mało czasu na wszystko mamy,zabiegani jestesmy, pozatym ukształtowanie terenu na super miejscówce uległo duzej zmianie miedzy innymi przez wylewającą rzekę i bobry...
tomram z powodu ze nie wszedzie na swiecie spada snieg to na mysli mialem bahamki dla sw. Mikolaja bo nie widze go w futrach na wyspach gdzie sniegu nigdy nie ma ...
hodowca zabiegani i nie palacy ? i o potomka sie starający ? co to za prototype A i B ile ja vegowales ta maczuge ? szkoda tak wysmienitej miejscowki ...
Dog Jones ( cut only ) x Chemdog DD f2 - feminiZZed
,zdaza sie ,ze spadnie : )tak domyslalem sie ze o japonki chodzi
niemam swiezych fotek,wiec wstawie stare
klon daniszmanka,nie wiem czy z selekcji 1410 ,fajny crosik mi na niej wyszedl
zdjecie ktore bedzie zawsze przypominalo mi laconfidietal x ssh od mistrza hota
heja
kiedys bylo fajnie bo mozna bylo duzo zdjec walic do jednego postu,teraz sa ograniczenie max5
wczoraj porobilem trochu portrecikow,42 dzien flo
wifi po lewej po prawej white s1 ,
wifi
killer kush,jego wsumie mozna by bylo juz sciac,pozniej jakies makro zrobie.9 dni wczesniej jak z nasiona
ballerblume1 x crystal meth
firex18 x blue tara ,niewiem dokladnie ile czasu juz kwitnie ,ale cos kolo 30 -35 dni