As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
rosło mie
Red Poison x Black Cream by GGS, ta w środku to Kobita mówi że bardzo ładna i przed chałupą by mogła stać razem z kwiatami hehe ma gust Kobita...
White Widow x Black Jack by Warr elo
True story ch³opie - z niecierpliwo¶ci kiedy nabierze masy
Btw - mo¿e spróbujesz sobie kiedy LEDy? Ja muszê pochwaliæ nawet te zwyk³e ¿aróweczki o odpowiednim widmie, co je mo¿na "klosza" pozbawiæ i lecieæ w mniejszej temperaturze i wiêkszej wilgoci, ni¿ CFL...wiadomka, ¿e HPS ³aduje srogo te p±ki - ale w lecie to je mordêga przecie
TheCreator - moze kiedys sie zdecyduje na LEDy , chodza mi po glowie jakies 3-4 lata i tak widzisz sam ze ich nie mam hehe Powiem Ci ze zacnie wygladaja te topy z pod tych ¿arówek - pelen podziw ...
klint - bujny masz balkon hehe w prezencie kupie ci kostium Hulka w ktorym spokojnie bedziesz mogl podlewac swoje pociechy hehe - szacun za pomysl .
placjusz12 - ale ty masz PA£Y i do tego tak pysznej odmianki ehhh to sie palilo dniami i nocami ...
Sweet Ping Grape. x chemdog DDf2 - feminiZZed
Blue Meanie x Chemdog DDf2 - feminiZZed
Zyczê wszystkim udanego sezonu oraz obfitych zbiorów ...
Osobi¶cie tez jestem ciekawy jak spocona beatka da sobie rady na polkach , oby z fartem do konca ...
Pakowalem paczki i smutno sie zrobilo gdy zobaczylem ze Sweaty Betty, X-Dog ,Amber Dog, MoonDog ,Munster Cheese sa w alamujacej ilosci i ta zla wiadomo¶ci± jest to ze ich nie posiadam , moze kiedys do nich wrócimy ale to morze jest szerokie i g³êbokie ...
Witam, milo popatrzec na te piekne krzaki rosnace pod polskim sloncem, u mnie narazie out nie wchodzi w gre moze w przyszlym roku cos sie uda wysadzic. Za to in idzie cos caly czas ;-)
U mnie 3,5 tyg flo i 14 krzaczkow pod lampa.Pare K-trainow, Blue Dream, po dwie sztuki Super Skunka i Mataro Blue.Cos sie zaczyna dziac z kilkoma plantami, szczegolnie widac to po jednym.Box 150x150cm, lampa HPS600W.Po weekendzie musze jakies nowe pestki zamowic i jak zwykle dylemat.