What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Nam ? 2016

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Siema zaloga

Zatem zgaduje ze te liscie u warra to jakis kush , acz nie koniecznie tak musi byc ...

Las Vegas Purple Kush hehe TheCreator milo widziec te krosy u Ciebie ...

a tutaj moje kolejna internetowa obietnica , pokazuje jedyna fotke takowego krosa jakim jest

StarDawg Illuminati ( cut only ) x L.V.P.K. ( cut only )

picture.php

poprostu bylo minelo !

... ale sa inne piekne obietnice ktore wskazuja na dluga intensywnosc buhahah

ZZ

WarrSeeds

Member
:tiphat:

White Fire Alien klony panowie bo mnie urzek³y te geny :biggrin:
picture.php

picture.php

reweg to - alien kush x KF f2 , sin city kush , sdognesia , jackbeery

pozdrawiam

klint

Active member
Veteran
Emano.
Dzisiaj deszczowo no ale có¿ w koñcu jesieñ za pasem heh.
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Wygolone...
picture.php

Pozdrawiam

Last edited:

orangefreak

Member
Załoga siemanko !

System 3 diód led na ukończeniu , została jedna kwitnąca roślina Maroc, oto i ona :

picture.php

Dziękuje koledze za pestki , części pod HPSa i chęć niesienia pomocy :) Kolego , daj cynk na PW , naprawdę dziękuję za okazaną pomoc, piona i z fartem !

wdr

Active member
Veteran
u mnie wszystko wyglada na gotowe ale jak to mawia Soma -'jak wyglada na gotowe to poczekaj jeszcze tydzien'

juz od 4 dni nie dostaja nic procz wody i niektore zaczynaja ladnie wytracac azot, moze w koncu uda mi sie jakies dobre palenie wtym coco, bo poki co ziemia jak dla mnie przewyzsza coco w smaku - ale moze zle plukam..

Critical + 2.0

picture.php

Bubblegum

picture.php

Bubblegum x OG Kush pheno mrowkojad ; )

picture.php

i reszta gromady

picture.php

picture.php

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
siema :D

wdr - dlugo cie nie bylo , milo wiedziec ze jestes , piekne topy jak to upalne lato ...szacun za topisze ..

klint - smakowicie sie to zapowiada , moja rada wpierdalasz je teraz do wielkich doniczek , to jest ten moment i mocno na dol , wiecej ziemi a sam doswidczysz po sobie moc tej uf matki ziemi :D

jakies tam krosy , jak bedzie ladnie roslo to sie znajdzie w sklepach , dla mnie jest priorytetem sciagnac do PL wszelakie mozliwe elitarne klony , jak sie nie da to w nasionach to zrobie , czesc odmian trafic mozna w GGS ale jest kilka exetotykow takowych jak illuminatti x chemdog DD f2 ktore nie beada dostepne ale beda rozdane jako gratisy tutaj na IC ...

picture.php

ZZ

Plantator

Well-known member
Veteran
Witam , wracemy do gry , wszystko u mnie ok , robi sie kupa nasion :]

Kaczki Duckfoot Autoflo od Warra

picture.php
picture.php
picture.php

Lowryder podczas obierania z lisci

picture.php
picture.php

klint

Active member
Veteran
Siema.

Plantator fajnie ze wróci³e¶ bracie i ze dalej dzia³asz.

U mnie ostatnie dni by³y temp po 34*c tak ze dziewczyny siê ciesz± hehehehe. Ale chcia³em podzieliæ siê z wami pewnym "problemem" mianowicie mam pewnego rodzaju zatarczki ze zwierzyna. Wiem wiem dziki sarny jelenie ¶limaki to ju¿ wszystko by³o. A u mnie w doniczkach chilluje sobie parka go³êbi. Ma³o tego wija sobie tam gniazdko. Codziennie z doniczek patyki wyci±gam przyniesione przez te dwa ma³e gamonie hahahaha. Wiem ze raczej nie zaszkodz± ro¶linie ale i tak wola³ bym ¿eby sobie posz³y :)

Od lewej AK47, ¶rodek ESxGF(GGS), i po prawej FoolsGold.
picture.php

Zlapany na gor±cym hahahaha.
picture.php

picture.php

Last edited:

kaczy

Active member
Veteran
Siema wszystkim,

aura nas rozpieszcza...

#1 Kush place by masakrator:

ta wysoka (fot1.) za tydzien do ścięcia juz idzie. Bardzo szybkie i zywiczne odmiany.

Niesamowity wigor. Boczne odgalezienia sa wieksze niz niektore cale krzaki ktore kiedys mialem. Jedna po LST zwariowała (fot3.) Ilosc zywicy jest na wysokim poziomie (fot5.) Wg mnie niektore phena idealnie nadaja sie na hash.

Pozdro kaczy

B

Bobby SixKiller

Witam wszystkich w roli głównej
Guerilla Gold X auto AK GGS FEMINIZZED

picture.php

...
picture.php

...
picture.php

...
picture.php

...
picture.php

Z chęcią zamówię co wiosnę prenumeratę tego krossa
Pozdroo

klint

Active member
Veteran
Bobbysixkiller i Kaczy super krzaczuny jak zwykle zreszt± :) pozdro chopcy i oby z fartem do chwili a¿ no¿yczki pójd± w ruch...
A tutaj co¶ dla amatorów cudzej ciê¿kiej pracy... :)
picture.php

chudyy

New member
Witam wszystkich dzia³kowców. To chyba ten czas ¯NIWA. Po podgl±da³em troszkê jak szanowne grono szaleje i lecicie dobrze po bandzie czapki z g³ów panowie. Bobby SixKiller, co ty kolego za magiczny specyfik dajesz ze to tak zapierdaaala a co do prenumeraty hehe tez chce.
Tu moje tegoroczne wypociny.

Attachments

• IMG_0938.jpg
    IMG_0938.jpg
    93.8 KB · Views: 25
  • IMG_0935.jpg
    IMG_0935.jpg
    138.8 KB · Views: 24
  • 11111.jpg
    11111.jpg
    109.5 KB · Views: 18

chudyy

New member
Witam wszystkich dzia³kowców. To chyba ten czas ¯NIWA. Po podgl±da³em troszkê jak szanowne grono szaleje i lecicie dobrze po bandzie czapki z g³ów panowie. Bobby SixKiller, co ty kolego za magiczny specyfik dajesz ze to tak zapierdaaala a co do prenumeraty hehe tez chce.
Tu moje tegoroczne wypociny.

Stajnia GGS
PM X DB
HK X AM
MS X AM

Latest posts

Latest posts