What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Nam ? 2016

kaczy

Active member
Veteran
Witam wszystkich,

tak było :

a tak jest :

Szok, urosły ponad metr w 3 tygodnie. Nietylko w góre, ale także ostro na boki. Genetyka Kush jak widać przeważa i jest to bardzo widoczne patrząc po ogromnych liściach. Są dosłownie większe od głowy.

Na tym samym miejscu od frontu, ustawione niczym w kręgielni Auto Mazar x Critical:

...

Last edited:

Bfc

Member
Witajcie,
Cisza tu jak nigdy nie poznaje forum...
Wrzucę coś aby nie było że tylko pytam i wymyślam teorie.
Idąc również ideą od lat tu znaną rośliny pokazywane lepiej rosną :biggrin:
25 maja kiełki pokazały listki i dalej rosły jak niektórzy wiedzą z problemami, 13 czerwca wymieniłem całą pożywkę gdyż wszystko leci bez mierników.
Od tego momentu wszystko jest dużo lepiej, całość zdrowa, roślina która miała największe problemy też ma sie coraz lepiej.
Pestki to eksperymentalne femi af od ziomka, odmian nie pamiętam.
Eksperymentalne gdyż robił to pierwszy raz, na początku myślałem że zły rozrost to być może wina pestek, jednak była to zasyfiona pożywka.
Nie cały miesiąc życia
picture.php

picture.php

picture.php

Zdrówka życze :woohoo:

orangefreak

Member
Witam załogę : )

ThingBig

picture.php

bardzo szybko doszła, najmniejsza z wszystkich, świetnie pachnie, kwiatki nie tak zbite jak się spodziewałem, ale jest konkret po ostatnich " porażkach "

Dziś idzie pod kosę ; )

Piona !
OF

B

Bobby SixKiller

Siema

Maroc x auto Ak x Master Sativa !!!!
picture.php

GreenDurban (Durban Poison x auto Greenspoon)
jeden z lepszych smaków i zapachów z outa
poprostu eksplozja tropikalnych owoców:
picture.php

Guerilla Gold x auto Ak większość już na flo:
picture.php

Frisian Dew:
picture.php

TABLOCK

New member
Miazga booby jeśli aktualizujesz zdjęcia zgodnie z czasem , i rzeczywistym IC , zaledwie 12 dni i taki przyrost napiszę że zrobiło wrażenie , duże łoooooww...

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Siema

Do ludzi mieszkajacych we Wrocławiu prosze o kontakt na PW

darek1917 jak myslisz dojdzie do konca ta spocona Beatka ?

ZZ

klint

Active member
Veteran
Witojcie :) wiec na wstêpie musze podzieliæ siê smutnym info i¿ tegoroczny outdoor niewypalil totalnie. Zalalo ca³± miejscowke wszystko szlag trafi³. Szkoda tylko tych zacnych genów które od was dosta³em. Na szczê¶cie wszystkiego nie wysialem i co¶ tam jeszcze mi zosta³o. Ale nie ma co siê za³amywaæ. Mam jeszcze swoje 5 panienek na balkonie.
Przypomnê odmiany dla zainteresowanych.

Purple Maroc (Female Seed) ta panienka juz kwitnie i jest pryskana w celu pobrania py³ku.
Ambrosia x Hashkush (WARR)
Ak47 (CBD CREW SPAIN)
EasySativa x Grapefruit (GGS)
Fools Gold (710 genetics)

Tak to wygl±da na dzieñ dzisiejszy..

picture.php

A tu ju¿ kwitn±cy Purple Maroc.

picture.php

Pozdrawiam i z fartem.

TheCreator

Member
Veteran
Warr - kosmiczne niektóre te kolorki, ¿yczê szybkich efektów pracy!

klint - oby to pasmo niepowodzeñ na koñcu w samo dobro siê obróci³o!

Trzeba troszkê zakolorowaæ w sekcji PL w wersji micro:

C99 (Mosca) / Chocolate Rain x Mix (Warr) / Sdognesia x Arne (purple) X Congolese Double Gold (Warr)

picture.php

C99

picture.php

picture.php

Chr x Mix

picture.php

Sdognesia x Arne (purple) X Congolese Double Gold (mia³a lecieæ na out, ale totalnie nie mia³em do tego g³owy i siê dogrzewa z kole¿ankami)

picture.php

Do boju IC PL!

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
siema załoga :D

Faktycznie kolorowo warr sie pokazales hehe

klint jak ja kocham take klimaty nie wiem co ja z tym mam ale uwielbiam takie uprawy prywatno/publiczne hehe

TheCreator fajowe ziolko fajkowe ci rosnie

- powodzenia zycze wszystkim...

u mnie rosnie

UK Cheese by Exodus crew( w klonie tylko ) x Las Vegas Purple Kush ( w klonie tylko) -feminiZZed

picture.php

^^ te z patyczkami byly dosadzane bo okazalo sie ze juz liczyc do 20stu nie potrafie ...

tutaj mam obiecane zdjecie z tego co tak bardzo czas pochlania ...

picture.php

kto luskal cale rosliny to wie ile to jest pracy od lupania , po luskanie i czyszczenie oraz selekcje , kazde jedno nasionko sie zna na pamiec az na koncu jak juz kark odpada i łopatki puchną zostaje jeszcze liczenie jednego nasionka po 2 hehe

...do zaś

ZZ

kaczy

Active member
Veteran
Witam szanowne grono,

Auto Mazar x Critical:

Dzisiaj zostały ścięte. Nie były opryskiwane przeciw pleśni bo miało być ekologicznie. Niestety duże straty z tego powodu. Bardzo zbite topki. Odmianka super, ale trzeba wybrać przewiewne i bardziej słoneczne miejsce niz moje :D.

Pozdr kaczy

C

canna_brotha

AFGANI

AFGANI

afgani sensi seeds 22szt
600w 1,5x1,5x2m
temp noc 18-20,5
dzien 24-26,5
wilg noc 60%-80%
dzien 50%-70%
taki klimat blisko wody

ostatnio mnie nie bylo u nich 3dni i troche stracily wigoru i polysku od gory ale moze za blisko lampa byla ;)

wszystko leci na ADVANCED NUTRIENTS
20dni weg dzis 9 flo, planty juz pokazały wloski mysle ze na dniach konkretnie zaskocza.

POZDROWIENIA BRACIA I SIOSTRY!!
AVE

Last edited:

Latest posts

Latest posts