What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Nam ? 2016

castlevania

Member
Emano wszystkim, ładnie jedziecie !
ja byłem wczoraj na spotach, panny ładnie się krzewią, zrobiłem po raz drugi FIMa, co każde podlewanie nawozy od BIOBIZZ, narazie jest pięknie, oby tak było do żniw ;) pozdro all !

picture.php

picture.php

TheCreator

Member
Veteran
Lato, lato wszêdzie! Wszyscy ³adnie nam siê pokazuj± :tiphat:

A ja tak gwoli ¶cis³o¶ci - jakby kto kiedy¶ mia³ okazjê dorwaæ C99 od Mosca, to gor±co polecam! Z reg'ów trafi³a siê pani, bardzo wigorowa od startu, silna, piêknie s³odko pachn±ca, zbijaj±ca grube topy (jak na moje s³oneczko to a¿ nie do wiary hehe). Mam nadziejê, ¿e bêd± cukierkowe smako³yki! Jutro 28y dzieñ flo (ponoæ koñczy na 52-55):

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Pozdro!

D

darek648

Heavy Magnum auto
Mazar x Black Jack Auto
Think Heavy auto
Blue Cheese x Blue Mazar Auto

wszystkie są crossem z blue berry x nl5 auto

picture.php

wiem troche gesto ale to tylko testy maja około 100cm

a dla zainteresowanych tak wyglądały 10 może 12 dni wcześniej

picture.php

Last edited:
C

canna_brotha

AFGANI

AFGANI

kolejny tydzien za nami.. troche jajek musialem wyciac, po burzy niestety w ostatnich dniach wega zaburzylo cykl swiatla.. myslalem ze nic sie nie stanie, ale ta odmiana bardzo wrazliwa :) coz idziemy dalej planty zyja, tylko czasem nie ma mnie i nie podleje na czas. wszystkim polecam winga bo to naprawde swietna sprawa, to nie jest moja piersza uprawna na adjust, ale pierwsza na tej powierzchni i z adjust large bialy.. pozdrawiam was bracia i siostry!!! pieknie kolorujecie!

Last edited:
B

Bobby SixKiller

Witam wszystkich

Hindu Kush x Master Sativa:
picture.php

...
picture.php

Guerilla Gold x auto Ak:
picture.php

...
picture.php

Frisian Dew:
picture.php

shell

Active member
Hej Bobby SK how big is GG x Ak now(julij) and when it is time to harvest-how big? How large they can grow, and when you harwest your GG x AK? My lattitude is 46N, EU, SLO, sry bad english :/ When do you think i will harvest them?

TheCreator

Member
Veteran
Dzi¶ po¿egnali¶my przedwcze¶nie m³odziutk± Sdognesia x Arne x Congolese Doublegold :comfort::

picture.php

A to dlatego, ¿e chcia³em pousuwaæ trochê popkornu i li¶ci z do³u, a¿ tu nagle:

picture.php

:moon:

Ze dwie pestki by³y ju¿ do¶æ twarde:

picture.php

V V V V V

Last edited:

TheCreator

Member
Veteran
Plus tego taki, ¿e zrobi siê lu¼niej dla pozosta³ytch kolorków (C99 / ChR x Mix) :

picture.php

C99 - ta pani posiad³a moje serce, za wszelk± cenê postaram siê j± przed³u¿yæ

picture.php

ChR x Mix - super s³odki bukiet, zastanawiam siê czy to mog± byæ geny OGer99 (krzy¿ z SSSDH by tak chyba nie smrodzi³ :biggrin:)

picture.php

Nie wiem czemu, ale niszczy mi jako¶æ zdjêæ przy wgrywaniu tutaj, choæ je wcze¶niej obrabiam...

Mi³ego weekendu wszystkim :thank you:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
siema zalogo :D

^^^ ona trenowala a Creator sie pocil hehe

Cheese x L.V.P.K. w wersji fem.

picture.php

picture.php

picture.php

ehhh te kochane upaly ...

poZZdro

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
^^ co darek bylo okolo 30^ c w szafce? to nic wesolego bo uprawa potrawi w tedy nam k³opotów przysporzyæ a nie radosci ...

zycze szybkich ch³odów oraz obfitych zbiorów

ZZ

edie: tak, to wcze¶niejsze zdjecie to uprawa obecna ktora trwa TERAZ w to lato na tej samej planecie zwana ziema , pod tym samym sloncem i wcale a wcale nie jestem full happy z tego co widze na tej fotce bo to letnia uprawa pod 400w w upale po 30^C hehehe

Latest posts

Latest posts