What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

KILER

Member
HC: ty jak zwykle lecisz z swoimi "pokoikami" :yoinks: :yummy:
Fishu: super szczyty masz! Palonko pewno bedzie pierwsza klasa! :yummy: :yoinks:

szok

Member
Biodizel said:
widze ze nie tylko ja zamazuje linie papilarne hehe

:wave:

nie no nie wbijajmy se paranoi ze przez linie papilarne z jakiegos jpga mozna namierzyc kogokolwiek
przede wszystkim aby komus cos udowodnic i to w realu ze to jego odciski musza one spelniac bardzo duzo jakichs tam warunkow a po drugie to jaki sąd uznal by cos takiego za dowod
to juz czysta abstrakcja

bio: skad mam wzias czytnik co2 i ile to kosztuje bo z tego co mi wiadomo to w huj drogie

Biodizel

Member
Szok, hehe, nie takie zeczy sie slyszalo ;) ze zdjecia spokojnie da sie czlowieka zidentyfikowac, ze zwlok (z ciala ludzkiego, betonu, roznych powierzchni) potrafia szczatkowe odciski palcow sciagac i to jest dowod ;) jesli nie na uprawe czy handel to na powiazanie z tym, a wiesz w USA to chyba nawet odciski biora jak sie nawet najmniejsze wykroczenie zrobi, drogowe, czy inne, a pozniej porownuje sie z baza, i moga powiazac, malo prawdopodobne ale mozliwe, a co dopiero ze zdjecia HQ,
wymazanie to kilka chwil, strzezonego pan bog strzeze ;)

nie zaszkodzi przeciez ;)

spokojnego zycia na florydzie HC

gdzies widzialem, jak znajde dam znac, poszukaj na czeskich stronach, w polsce pod nazwami miernikow gazowych

sa tez podobno przystawki do podlaczenia do PC i programy, to chyba taniej wychodzi, przemyslowe i bardzo dokladne sa drogie, ale takie w granicy 0,2-0,6 powinno byc tansze

tu masz projekt miernika 350-2000ppm

http://adam.dunat.freehost.pl/data/zp/miernik_co2.pdf

moze jakis znajomy elektronik zrobi?

http://www.label.pl/po/rek850.html

trzeba sie pytac o ceny, czasami jest drozej czasami taniej

Last edited:
G

gelowas

HC, jak takie kozak bletki u nas za 10 lat sie pokaza to nie bedzie zle :p
Floryda to tam gdzie zyja niedzwiedzie polarne?

Fish, BOMBA! Kwiatek nr.1 rzadzi, nie wiem czemu, ale jakos najlepiej mu z oczu patrzy, topy piekne, juz nie moge sie doczekac smoke report, ktos kiedys mowil, ze Schroom smakuje jak orzechy wloskie yummmy...jak skonczysz curing plz drop me a line :D

Pes pewno w thc sie zanurzyl dlatego go ni ma
Blesss

Witam
Fishu szkoda ze z ta hps tak sie stalo ale i tak wyglada zarabiscie :)
HC to juz w ogole kosmos ...
Bletki tez ciekawe...

Ale sie strasznie skonczylem grapefruitem ...

Pozdro 600

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
floryda to pewnie daleko,haha

muj pierwszy watermark,hehe

664IMG_1373.jpg

peace

bogusik2

Member
Mikołaju, mikołaju przynieś sionka albo dostaniesz po jaju ;p
Dzwonki sań juz nad głowami słychać - patrząc na wasze planty można tylko wzdychać...
Hocie, Fiszu i icmagowicze, dużo szcześcia, zioła życze ;p
Topów macie pod dostatkiem, chyba jestescie wybrańców stadkiem ;p
Rymy po kieluchu to ciężka sprawa, więc ma mowa jest kulawa xp
Mam jednakże tą nadzieje że każdy święta spędzi że "ja pier**lę" ;P
pzdr i Wesołych Świąt ;p

Biodizel

Member
hehe, weed time, z tego co hot pisal to sensi skunk x sensi star, to bedzie cos ;)

mi to sie ciagle marzy na nastepny in TB, no i teraz jeszcze hybryda sensi, hehe nie ma to jak wyludzac pesteczki ;)

bohus, hehe, klasa wiekrzyk, przestan pic
biggrin.gif

HC, co tak skromnie z tym water markiem? ledwo widac ;)

Last edited:

VADER

Member
Mam dość poważny problem- temperatura w boxie. W dzien jest ok, ale w nocy nie (w nocy dla roslin). Podczas dnia zrobilem im noc a podczas nocy dzien. Tylko ,ze w boxie przy wylaczonym hps'ie mam temperatury niewiele wyzsze niz na zewnatrz (kilka stopni wiecej ale przy minusowych temperaturach ktore beda wkrotce nie bedzie fajnie :( ). Musze skolowac jakies ogrzewanie- pierwszy problem jest taki ,że zuzycie pradu musi byc male (wszelkie farelki, termowentylarory pobieraja 500-2000W). Nie mam kompletine pomyslu co zrobic... Moze ktos ma jakis pomysl?

Biodizel

Member
postaw doniczki na styropianie, ociepl wszystko, do srodka daj zamkniete wiadro z woda, w ktorym jest grzalka z regulacja temperatury

tego problemu nie maja chyba ci co uprawiaja w DWC bo woda ma duza pojemnosc cieplna, moze jak sie nagrzeje w dzien do w nocy powoli odda cieplo

moja hodowla chyba zejdzie niedlugo pod ziemie, w przenosni i doslownie ;) nie ma to jak wlasny bunkier z dostepem do pradu hehe, ale to juz chyba bedzie farelka, podobno takie z ceramiczna grzalka sa wydajniejsze, wiekszosc ma wbudowany termostat

jaka masz temp. w boxie?

Last edited:

bogusik2

Member
Albo można zrobić grzałke z żarówki owiniętej sreberkiem... Dokłądnie nie pamietam co tam trzeba było zrobić, ale działało ;p I wtedy mozesz regulować żużycie prądy wg uznania zmieniając moc zarówki (ponad 95% enegrii elektrycznej idzie na produkcje ciepła a troche tylko na świecenie..) Jakbyś dał coś jakiego na dole to byłoby cieplej przy korzeniach (plus) i powietrze szłoby do góry i ocieplało całosć... pzdr

Biodizel

Member
chyba sa nawet takie żarówki które grzeją, uzywa sie ich w terrarystyce do ogrzewania gadow, ale czy emituja swiatlo? jesli nie to kup taka zarowke zamiast owijac zwykla folia, choc swoja droga ciekawy pomysl ;)

Last edited:
G

Guest

Biodizel said:
chyba sa nawet takie żarówki które grzeją, uzywa sie ich w terrarystyce do ogrzewania gadow, ale czy emituja swiatlo? jesli nie to kup taka zarowke zamiast owijac zwykla folia, choc swoja droga ciekawy pomysl ;)

emitują podobne do słonecznego... i dają ciepło zbliżone do ciepła słonecznego ...wiem bo mój smoku lubi sie wygrzewać w UV ,wiec raczej odpada :wave:

E: kiedyś zrobiłem wynalazek z 2L butelki i grzałki do akwarium ... poprostu zalałem buteke wodą i wsadziłem do srodka grzałke i uszczelniłem ... cała butelka po jakimś czasie zrobiła sie miło ciepła a taka grzałka zrzera coś chyba koło 20W

Last edited:

Biodizel

Member
duzo zalezy od producenta, żarówka 150W to chyba 20zł, sa tez mniejsze, w wiekszosci sklepow z artykulami oswietleniowymi powinny byc

folia zatrzyma cieplo w srodku zarowki, tylko czesc sie wydostanie?

Last edited:

Latest posts

Latest posts