What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

C

Ca2

@Fish'u: Ilo litrowe donice?
Mmm postępująca chloroza ;P im mniej azotu tym zajebistszy smak;D mmm aż mi tu ślinka cieknie :D
Robiłeś jakiś flushing? 48h ciemni?

C

Ca2

Widok twoich roślin napawa mnie super optymizmem bo mam jedyne 6000 lum mniej ;P, a powierzchnię prawie 4x mniejszą od Twojej.

Fish131

Active member
No pierwszy krzak obrobiony :D Liscie przy topach maja bardzo duzo trichomow wiec tak maxymalnie dokladnie ich nie obrabialem ale sa w miare dokladnie heh...
Na fotce widac ze 2 topki na dole sa nieogolone... Poprostu dojrzewaja jeszcze na nich nasiona tak wiec nie obcinalem im lisci bo powedruje to do boxa na kilka dni aby nasiona doszly...

Dobra Panowie, biore sie za drugiego planta heh.
Pozdro

G

Guest

Nie ma to jak piątkowo-sobotni wieczur na hervescie :D pewnie Fishu jesteś oduzony zapachem na maxa bo przy manicure to daje popalić :D

Biodizel said:
używał ktoś biohumus do nawożenia dolistnego?
ja używałem i widziałem efekty na drugi dzień :dueling:
dawakowałem tak jak na opakowaniu napisane jest(4 nakrętki na litr)

Last edited:

Fish131

Active member
Hehe zebyscie wiedzieli ze odurzony zapachem :D
I w sumie zamarzam heh bo mam okno otwarte a na polu zimno jak cholera... No ale niestety musze bo znowu by sie rodzinka rzucala ze wali w calym domu i na podworku heh.
Skonczylem 2go planta :D
Na nim tez jeszcze dochodza nasiona

A tu sesja rodzinna heh:

Teraz tylko to pociachac i do pudlo-suszarki haha

T

technoMAXgrower

jeden boczny szczycik cindy(female seeds) jakby szybciorem dojrzal i nadaje sie już do palenia po 38 dniu :joint:na dniach go stestuje i dam znac jak sieka

:wave:

Fish131

Active member
No i skonczone :D

Tak wyglada moja suszarka. Zawsze suszylem w boxie ale teraz jest tam jeszcze jeden plant wiec nie moge...

Tutaj ostatni rosnacy schrom x biuddah sister:

A tutaj z pozostalosciami gdzie dojrzewaja nasiona:

Oczywiscie mala kuleczka finger hashu:

Nasiona schom x buddah sister f2 ktore wczesniej zebralem, 84 nasion a jeszcze okolo raz tyle dojrzewa:

A tutaj moje Lowrydery. 5/6 wyroslo:

Pozostalo mi posprzatac pokoj i isc spac :D

Pozdro Panowie! :wave:

G

Guest

No domyślam sie ale czy nie da sie zrobić reveg z zapylonych w połowie roślin ?

Biodizel

Member
PanMarihuanek said:
ja używałem i widziałem efekty na drugi dzień :dueling:
dawakowałem tak jak na opakowaniu napisane jest(4 nakrętki na litr)

na moim pisze 2-3 nakretki/litr, masz inny biohumus czy sie pomyliles? moj jest firmy agrecol, biohumus forte, N 5000mg/l, tyle samo K

FISH'u, no po prostu ... hehe co tu pisac, fotki mowia same za siebie ;)

te LR'ki, jaki maja foto? wiekszosc ludzi poleca 20/4

:wave:

Last edited:
Biodizel said:
na moim pisze 2-3 nakretki/litr, masz inny biohumus czy sie pomyliles? moj jest firmy agrecol, biohumus forte, N 5000mg/l, tyle samo K
nie wiem :confused: czy się pomyliłem bo przed wczoraj wyrzuciłem butelkę