What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

Witam. Mam dwa nasiona ktore wydlubalem z mojego palenia. Jest to odmiana [ homergrownpurple x skunk#1 ] x [???]. Moje pytanie brzmi czy cos takiego wykielkuje, jak widac sa one niedojrzale, zielone :/ Kielkowaly wam kiedys takie nasiona ? Co sadzicie o tym ?

A tu bagseed x skunk#1 [seeds by WDB ] jakos w czerwcu hehe. Znalazlem fote wiec wrzucam :p

Pozdro. :wave:

Last edited:
h9tric said:
Witam. Mam dwa nasiona ktore wydlubalem z mojego palenia. Jest to odmiana [ homergrownpurple x skunk#1 ] x [???]. Moje pytanie brzmi czy cos takiego wykielkuje, jak widac sa one niedojrzale, zielone :/ Kielkowaly wam kiedys takie nasiona ? Co sadzicie o tym ?
sprawdz to sie przekonasz ;) jak sa zielone to raczej kiszka bedzie...

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
g-sus, w zimne nocki kwiatki pienkne kolory dostaja,

664IMG_1271-copy.jpg

true blueberry

664IMG_1269.jpg

peace

G

gelowas

True Blueberry yummmy... :D moim zdaniem lepsze niz w katalogu, fotki na kompie sa zawsze lepsze, zadna drukarka ci tak nie wydrukuje fachowo
pozdrawiam

bogusik2

Member
Cos niesamowitego ;p szkoda ze w polsce jeszcze uprawa nie stoi na takim poziomie jak u you HC ;) chyba na całym forum nikt częściej nie dostaje klików "reputation" ;) odemnie także big :respect: pzdr

Biodizel

Member
hehe, no to 2 najwieksze SM pokazaly plec, 1 to male, 2 to female ;)

pytanie do was, podlewajac zawsze leje do oporu, az sie w pod doniczki leje, gdzies wyczytalem ze tak sie nie robi, bo mozna rpzelac rosline, zastanawiam sie teraz jak to jest mozliwe w porownaniu z hydro ;) hehe, jesli ma sie dobra strukture gleby to chyba nie bedzie problemow, bardziej chyba chodzi o napowietrzenbie korzeni niz o wilgoc

co do CO2 tabs, to ostatnio widzialem film, w ktorym mowili ze przed wybuchem wolkanow drzewa czesto umieraja calymi setkami, tysiacami, bo korzenie nie maja powietrza, a bardzo duzo CO2, moim zdaniem CO2 powinno isc do lisci a nie korzeni, i raczej butla CO2 niz CO2 tabs

:wave:

Biodizel

Member
HC, TMG, elita ;)

Klusek, chyba cos z autoflo i jakies Fx ... podobno czesto w kolejnych pokoleniach LR takie liliputy sie zdazaja

Azzzzzz

Member
Veteran
Bio: dziwne info znalazles, ja zawsze tak robie ze leje ile wlezie, zeby grubo sie polalo po podstawce, a nawet dobrze jak sie z niej wyleje ( mam pod podstawkami jeszcze duza plastikowa podstawke na 2 doniczki). Przelac to mozna kaktusy... ( od normalnego podlewania co te 5 czy ile tam w zaleznosci od rosliny, nie ma prawa roslina sie przelac).

Pozdr

Biodizel

Member
duzo ludzi to mowi, ze mozna przelac, podlewajac za duzo, albo za czesto, ale patrzac na DWC i wszystkie hydro gdzie 24/24 jest duzo wody, to widac ze to chyba bajki ;) hehe

C99 jakas blada, podawales jej azot dolistnie, moze zaryzykuj, moje GF tez jakies blade sa, dostawaly tyle samo nawozow co reszta, moze taka odmiana (GF to w 75% C99, selecja i cross z jakas sativa owocowa)

Klusek, cali-o-bud, chyba ze to nie jest nazwa odmiany

ma ktos z was jakies kolumbijskie odmiany? kiedys byly bardzo popularne, nie zachwycaja wygladem topow, wielkoscia plnonu, stosunkiem topow/lisci, moca, iloscia zywicy, ale ... no wlasnie, kto palil kolumbijki to wie o co chodzi ;)

Last edited:

Fish131

Active member
Biodizel dla mnie moment wylewania sie wody spod doniczek jest wyznacznikiem zaprzestania podlewania...
Zawsze tak robie i chyba moje planty sa zdrowe? Jak sadzisz?
Pozdro

Biodizel

Member
hehe, pytanie, czy jak bys podlewal wiecej albo czesciej, to czy by chorowaly? jesli korzenie tylko sa dobrze napowietrzane i nie gnija to chyba nic sie nie dzieje, ale podlewanie nawozami a nie woda bo wiadomo ze sie wpyplukuje i blade beda, no chyba ze sie dolistnie pozniej dokarmia

uzywal ktos biohumus do nawozenia dolistnego?

Last edited:
C

Ca2

3 tygodnie kwitnienia za pasem:
Pure Power Plant (wkońcu się żywicą oblewa):

White Widow (również pojawia się coraz więcej żywicy. Czyżby 2 pheno? 1 sztuka ma zajebisty duży szczyt który puchnie w oczach, a 2 sztuka z kolei ma więcej żywicy):
1:
2:

Fish131

Active member
I wlasnie przystepuje do harvestu 2och roslin bo 3cia jeszcze nie jest gotowa heh. Mysle ze za tydzienien pojdzie pod noz...

Oto te 2 planty ktore za chwile zetne...
Wloski sa jasne tylko na samej gorze szczytow bo ciagle jakies male dorastaja heh. Ale ogolnie planty maja juz tyle ile powinny. Dzisiaj jest 72 dzien ich floweringu...

Teraz biore sie za obcinanie lisci i pozniej wrzuce nowe fotki...

Latest posts

Latest posts