What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

C

Ca2

@castlevania: Mam podobny arsenał (PPP f2, WW f2, Maroc x ???, K2 x ???, SkxBagseed; VxRS (pozdro gelo!), EM x ???, AfghanixHinduKush x AfricanDurbanPoisonxSkunk i może coś jeszcze).

Za 2 dni dla roślin cyknie 3ci tydzień 12/12.

Potrzebna mi opinia osób uprawiających pod lampami 100-250W.
Jak waszym zdaniem zapowiadają się szczyty. Gęstość włosków sux czy good shit bo nie wiem czy mogę się spodziewać ładnych szczytów czy raczej liczyć na puszyste topki?

castlevania

Member
ca2 a jaka masz lampe 100 W czy 250 W, mysle ze dopiero sie okaze, kwitna i beda nabierały masy, ale jak masz 100 W to szczyty mniej wiecej grubosci 2 kciukow nie wieksze pozdro !
btw. co to za odmiana, jakos ci skarłowaciała czy co.

a przy okazji co myslicie o tej zarowie 250 W dobra jest czy nie?? niepokoi mnie ta czarna plama, i tak z braku $ bede musiał jak cos jej uzywac pozdro!

Last edited:
C

Ca2

@castlevania: zaciemnienie na lampach jest normalne. Nic nie skarłowaciało ;D WW na początku razem z PPP kisiła ogóra na parapecie. W boxie miały ze 4 dni pseudowegetacji a reszte się wyciągło na flow.
Mały box = kompaktowe rośliny

Odmiany (bardziej kompaktowa - White Widow f2; To obsiane malutkimi topkami - Pure Power Plant f2)

Oświetlenie 100W 9000lum
Powierzchnia 0.13m2

Last edited:
T

technoMAXgrower

Toptopganja - wow, ale okaz ci sie trafil, respect za wyhodowanie tak ładnego krzaka WW :yummy: K+

Biodizel

Member
toptop, ta ww byla w hydro czy soil? jesli w soil to brawo ! w hydro to daje rade, najwiekszy yeld i podobne pheno to ww chyba z FS, z kad byla ta twoja ww?

:wave:

Last edited:
C

Ca2

@mazur: cudaczne cudaczne... obym miał choć 1/2 tych "pięści". Ciekawe jaki cios potrafią zadać ;D

Muczaczo

Member
...ehh, ale macie wszyscy super cudne topy.

Czy może mi ktoś pomóc w podłączeniu tych gratów? pm please

Kupiłem statecznik i lampe 150W. Chciałem to podłączyć do tego układu zapłonowego Philips'a. Tylko że statecznik Philipsa ma 3 odczepy, a ten elgo dwa. Namieszało mi to w bani i kupiłem w elektrycznym, elektroniczny układ zapłonowy. Teraz nie wiem jak się do tego zabrać :bat:

(przepraszam za śmietnik, skasuje jak będzie trza)

Pozdro

C

Ca2

Jeden przewód bezpośrednio z sieci puszczasz do STS (obojętnie z której strony). Z drugiego wejścia/wyjścia STSu puszczasz przewód do B na IDS-4 który kupiłeś. H puszczasz do oprawy lampy (jak pokazane na rysunku H musi dochodzić do tego cypelka/czy jak to nazwać w lampie - to na środku co nie jest gwintem). Drugi przewód z sieci puszczasz do N w IDS i dajesz odgałęzienie do oprawy - do gwintu lampy. Wkładasz wtyczkę do gniazdka i Cyk Pyk TRYBI!

Last edited:

eddy

Member
Hello
no sorki za jakos zdjec ale kumpel nie naladowal cyfrowy i jak na razie tylko z tela
cindy robak nie wiecie moze czemu taki dziwonong wyrosl?? siedzi pod hps 70 ;]

C

Ca2

@eddy: po 4/5 tygodniu flow zaczyna się dopiero mega jebnięcie i wtedy dopiero srogo puchną. C'99 to sativa więc idzie jej to nieco wolniej od szybkich indyj i mixów Indica/Sativa.
Faszeruj ją teraz jakimś nawozem PK i będzie cacy. Dodatkowo podam, że podawanie azotu w fazie kwitnienia może spowolnić rozwijanie się kwiatów.

Last edited:

skuff=filip...

New member
:joint: Witam i Pozdrawiam wszystkich userów!Dawno mnie nie bylo.Kiedyś byłem na OG az do końca;( Wszystkim ładnie rośnie!!!:)Jak widze to starzy wyjadacze z OG szokują!!!W tym roku miałem okazje uprawiać na out NORTHERN LIGHTS #5 X HAZE i MR. NICE G13 X HASH PLANT:))) Norton jest bardzo wczesny doszedł bez problemu do końca września,niesamowicie wielka roślina wysoka na 2,5m;)bardzo krzaczasta z grobą łodygą i słodkim zapachem:))topy nie są na out za bardzo zbite,ale liście oszronione ze masakra(szybki curing)a high to coś pięknego sama sativa lecz dym łagodnie wchodzi i strasznie gryzie w pluca 3 sek i behehehe niektuzy puszczali pawia po takim buszku:)Polecam na out jako sam wyprobowalem,nie potrzebuje duzej opieki jak G13...A co do G13 to stasznie rozkrzaczona nawer jak pobralem z niej 30 klonów to nawet nic nie ubylo,klony poszły na in pod 400W około początku lipca.G13 zciełem ok miesiąc temu bo zaczoł pleśniec(ale rosł dalej)ta domiana pachnie skunkiem i ma jasno zielone liście zbiory są duze,stuff mocny podchodzi pod nortona(podobne geny)lecz bardziej zamula,zapylilem pylkiem G13 galązke Nortona i pestki doszły ok:)))zbor z kloników elegancki mocny stuff,po zbiorze znow wzielem kloniki i robie klonowy reweg:)))wszystko ladnie idzie:)a klony dalej są z out:)Polecam te odmianki jako sam doświadczylem,a pestki były z Sensi Seeds:)Pozdrawiam i oby tak dalej na forum:)) :joint:

G

Guest

...pess przestan juz palic hehe
Super macie pomidory :) u mnie zakupy GFxNL i NL femaleseeds. Planuje konstrukcje boxa z plyty kartonowo gipsowej szer-70 dl-175 wys-185 400W HPS. Sadze ze wyrobie sie do konca miesiaca, w zwiazku z moimi planami zastanawiam sie ile i ktore z panienek tam upchnac? Jakos spodobal mi sie scrog wiec tym razem rowniez zdecyduje sie na siatke. Moze macie jakies wskazowki, porady itd. ?
Pozdrawiam :wave:

PS. ...pess przestan juz palic hehe

Last edited:
C

Ca2

@Dr. Greenthumb: fajne jointy ale nie smaczne nieee ble ble ble tytex bleeeee.
Ostatnio jak paliłem jointy z tytkiem to jedyną fazą po nich były chwilowe zawroty głowy od przetrzymywania nikotyny w płucach. OCHYDA;/ Rok temu faje rzuciłem i nie popieram zanieczyszczania sensimilli takimi wytworami. Tylko z dobrego high'u potrafią zrobić stoned;/

G

Guest

hmm...nie wyobrazam sobie nie zapalic "przed i po " :) tak zastanawialem sie nad rzuceniem fajek lecz narazie jest mi z tym dobrze.Pozdrowienia dla wszystkich nałogowych palaczy :wave: