G
gelowas
Shamrock, moim zdaniem to Trichocereus Macrogonus, mnie sie wlasnie jeden taki ukorzenia powolutku tez cos slyszalem z tym gotowaniem w kwasku cytrynowym, cos w tym chyba musi byc...
Koyot, o mistrzostwo swiata widze niedlugo bedzie, odstawilbym jedynie to GA spray bo nigdy jakos nie mialem przekonania co do chemii do uzytku zewnetrznego
CO2 w sprayu do akwa na krotko starcza podobno, tabletki No Mercy robi z CO2 zapewno duzo taniej by cie wynioslo ich stosowanie, 1szt starcza bodajze na 200l
co do odmian female to jakos najbardziej mnie kusi zamal cross, ale lepiej posluchaj opinii kogos innego
Polak, nice, to Snow White, true?
EDIT:
HC, jak zmiescisz w piewni tone suszu?
moje male zamowionko na outdoor '07, z cannabis.fr.pl, dali dwie fajne gazetki gratis i fajny rabacik, jestem z nich dumny, prawdziwie polska jakosc
Maroc x4
Easy Sativa x2
C99
White Widow
Shaman
Slaw77 mie zainspirowal
obiecane fotki akwarium
troche blizej
pozdrawiam, cmok cmok
G
Koyot, o mistrzostwo swiata widze niedlugo bedzie, odstawilbym jedynie to GA spray bo nigdy jakos nie mialem przekonania co do chemii do uzytku zewnetrznego
CO2 w sprayu do akwa na krotko starcza podobno, tabletki No Mercy robi z CO2 zapewno duzo taniej by cie wynioslo ich stosowanie, 1szt starcza bodajze na 200l
co do odmian female to jakos najbardziej mnie kusi zamal cross, ale lepiej posluchaj opinii kogos innego
Polak, nice, to Snow White, true?
EDIT:
HC, jak zmiescisz w piewni tone suszu?
moje male zamowionko na outdoor '07, z cannabis.fr.pl, dali dwie fajne gazetki gratis i fajny rabacik, jestem z nich dumny, prawdziwie polska jakosc
Maroc x4
Easy Sativa x2
C99
White Widow
Shaman
Slaw77 mie zainspirowal
obiecane fotki akwarium
troche blizej
pozdrawiam, cmok cmok
G
Last edited: