What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Fish131

Active member
Schrom x Buddah Sister- 25 dzien flo (48 dzien).

No to mala sesja :D. Krzaczki te 2 najwieksze maja po 85 cm.

1.

2.

A ten jest mniejszy ale za to rozkrzaczony :D

A tutaj sesja rodzinna :D

Wilk

Member
Siemanko !
@fiszu, super ci rosna te schromy :yoinks:
@greengirl, zajebiste kolorki tego WYDa :woohoo:

BTW,jak by ktos mógł to niech mi napisze na pma adres tego naszego czata bo gdzies go zgubiłem :wave:
edit:
dzięki fiszu za linka :wave:
Pozdro wilk

Last edited:

L&M

Member
Siema Polacy!!

Fish - super bukiety , już teraz wyglądają smakowicie te włoski a co dopiero będzie na harvest?! :respect:

Rystal - w moim przypadku pierwszy grow to także ogrom doświadczeń ale i porażek, fajnie jest troszki powspominać, :rolleyes:

no a w międzyczasi early misty zebrana tydzień temu w piątek wysuszyła się po walce z pleśnią i grzybem, a wygląda to tak:

w sumie z jednego krzaczka bez treningu wyszło 73 g suszu (około 2,5 oz)

1 oz(sorka za ciemne zdjęcie ale widać że jest tam 28 g) :bigeye:

a tutaj 5 g:

pare zbliżeń:

pozdrawiam wszystkich :wave:

G

Guest

witam wszystich, stesknilem sie troche za ICmag. nie mam w ogole teraz czasu. niedlugo sie powinno uspokoic. lecz potem znow walka z sadzonkami [jak to szybko leci, juz w kwietniu siejemy hyhy]

a tutaj moja ostatnia panna. black afghani x white widow. ladny zapaszek. malutka w porownaniu do tamtych to byla sama przyjemnosc.

wszyscy pieknie, udal sie rok slawowi szczegolnie. slaw wins [perfect!]
pozdro pes

Lewar

Member
a więc doczekałem się ;] mój pierwszy przypadek fox tail. w roli głównej K2 od Nirvany - klon. leci 9 tydzień flo, a narazie końca nie widać :rasta: ciekawe jaki plon wyda jak spuchnie ;)

troche nieostre.

na tym topku ładnie widać co się dzieje.

na tym również.

ten jeszcze się nie zmienił, ale ma od chu**** białych włosków i smacznie wygląda.

i co wy na to ;> pozdrawiam! :rasta:

C

Ca2

Też mi to dziadostwo tak dziwnie rosło ale jednak bez różnicy czy 70 czy też 400W lampa. Z żywicą jak u tych dziecinek ?

Lewar

Member
oj słabo z sokami niestety. niby topek pachnie i ręce też, ale lśniących trichomów bardzo mało widać :)

G

Guest

piekne kwiatki :joint:

dokonania znajomego growera ;)

LR - maskotka :sasmokin:

LR x ... no wlasnie, moze ktos zgadnie? :chin:

niestety cala linia LR wymarla smiercia naturalna

na szczescie dobre duszyczki z forum obiecaly kilka pestek LR, i dobrych outdoorkow, z gory wszystkim dziekuje

juz rozeslalem pare pestek, z kilkoma osobami z forum zamierzam sie tez powymieniac [chlopaki, licze na was!], trzeba bedzie mimo to jeszcze cos dokupic, niektorzy mieszkaja bardzo blisko mnie, jaki ten swiat maly :sasmokin:

duckfoot
passion27
swiss miss
maroc
nl x ice

----

burban f2
durban x hh
hindu kush
lr

-------

dobre outdoorki/indoorki (powazne indyjki)

:wave:

Last edited:
G

Guest

Witam po dłuższej przerwie :-/
Nie będe powtarzał przedmówców - jedynie - gratuluję wszystkim bez wyjątku. Tym co doszło wszystko i tym, którym ukradli (przykre) ale nie ma się co dołować - zdobyte doświadczenie zaprocentuje w kolejnych sezonach ;).
Wyszło - hmm - tyle ile wyjść miało :].
Czy jestem zadowolony - jak najbardziej - moje odczucie - przewaga sativy - p#1.
Zdjęć nie będę wrzucał bo już są mocno przeterminowane a do tego nie ma się czym chwalić ;-?.
Pozdrawiam i życzę udanych indorów tym, którzy zaczęli albo są już u kresu ;).
Boshe ale ja głupoty piszę :E.
btw. ktoś z polanda miał/ma cinnamona - prosił bym o jakiś przynajmniej skrócony smoke raport :-] z góry dziękuję ;-)

Last edited:
C

Ca2

UUuuu ale ta jesień jest ciężka. Niebawem trzeba by się ogarnąć srogo. Właśnie przypalam
White Skunk by White Label
wersja Indoor 400W hps
Smak: Lech Premium
Zapach: 1dniowa plama po Lechu
wersja Outdoor
Smak: kwaśny i wg. sporego grona ludzi poprostu "dziwny" ?!?!?!?
Zapach: mój nos czuje Gumę Turob a kilka osób opisało jako słodki i nieco ziołowy lecz bardzo intensywny.
Fazy po tym są przerozmaite. W większych ilościach zdażają się okropne zawiechy podczas fazy. Raz z ziomem film oglądałem to ledwo oczy zamykał już chrapał. Budziłem typa co 5 min. lecz to błędne koło. Ostatecznie sam poległem i zasnąłem na jakieś 30min. :D Rośliny są cholernie kompaktowe więc specjał dla mikroboxów. Zioło średniej mocy z zajebistym kopnięciem i ciekawą paletą niespodzianek podczas tripów. To ja sobie rureczke skończe ;) pfffffffffFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Odrazu lepiej :D Bles!

G

Guest

Ca2 said:
(...)Niebawem trzeba by się ogarnąć srogo. Właśnie przypalam
White Skunk by White Label (...)
No to życze smacznego :D Ja sie delektuje muzyką którą polecił mi Urban !!! THx Urban !!!

Peace :wave:

Latest posts

Latest posts