ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
witam wszystich, stesknilem sie troche za ICmag. nie mam w ogole teraz czasu. niedlugo sie powinno uspokoic. lecz potem znow walka z sadzonkami [jak to szybko leci, juz w kwietniu siejemy hyhy]
a tutaj moja ostatnia panna. black afghani x white widow. ladny zapaszek. malutka w porownaniu do tamtych to byla sama przyjemnosc.
wszyscy pieknie, udal sie rok slawowi szczegolnie. slaw wins [perfect!]
pozdro pes
a więc doczekałem się ;] mój pierwszy przypadek fox tail. w roli głównej K2 od Nirvany - klon. leci 9 tydzień flo, a narazie końca nie widać ciekawe jaki plon wyda jak spuchnie
troche nieostre.
na tym topku ładnie widać co się dzieje.
na tym również.
ten jeszcze się nie zmienił, ale ma od chu**** białych włosków i smacznie wygląda.
na szczescie dobre duszyczki z forum obiecaly kilka pestek LR, i dobrych outdoorkow, z gory wszystkim dziekuje
juz rozeslalem pare pestek, z kilkoma osobami z forum zamierzam sie tez powymieniac [chlopaki, licze na was!], trzeba bedzie mimo to jeszcze cos dokupic, niektorzy mieszkaja bardzo blisko mnie, jaki ten swiat maly
Witam po dłuższej przerwie :-/
Nie będe powtarzał przedmówców - jedynie - gratuluję wszystkim bez wyjątku. Tym co doszło wszystko i tym, którym ukradli (przykre) ale nie ma się co dołować - zdobyte doświadczenie zaprocentuje w kolejnych sezonach .
Wyszło - hmm - tyle ile wyjść miało :].
Czy jestem zadowolony - jak najbardziej - moje odczucie - przewaga sativy - p#1.
Zdjęć nie będę wrzucał bo już są mocno przeterminowane a do tego nie ma się czym chwalić ;-?.
Pozdrawiam i życzę udanych indorów tym, którzy zaczęli albo są już u kresu .
Boshe ale ja głupoty piszę :E.
btw. ktoś z polanda miał/ma cinnamona - prosił bym o jakiś przynajmniej skrócony smoke raport :-] z góry dziękuję ;-)
UUuuu ale ta jesień jest ciężka. Niebawem trzeba by się ogarnąć srogo. Właśnie przypalam
White Skunk by White Label
wersja Indoor 400W hps
Smak: Lech Premium
Zapach: 1dniowa plama po Lechu
wersja Outdoor
Smak: kwaśny i wg. sporego grona ludzi poprostu "dziwny" ?!?!?!?
Zapach: mój nos czuje Gumę Turob a kilka osób opisało jako słodki i nieco ziołowy lecz bardzo intensywny.
Fazy po tym są przerozmaite. W większych ilościach zdażają się okropne zawiechy podczas fazy. Raz z ziomem film oglądałem to ledwo oczy zamykał już chrapał. Budziłem typa co 5 min. lecz to błędne koło. Ostatecznie sam poległem i zasnąłem na jakieś 30min. Rośliny są cholernie kompaktowe więc specjał dla mikroboxów. Zioło średniej mocy z zajebistym kopnięciem i ciekawą paletą niespodzianek podczas tripów. To ja sobie rureczke skończe pfffffffffFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Odrazu lepiej Bles!