What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

@BiZZY - łatwe odmiany na out - passion#1 - zajebisty smaczek przy okazji.
Rośliny wyciągają Ci się z powodu światła - trzymasz to pod jakimiś lampkami ? Jeżeli tak to jakimi i jaka jest odległość rośliny od świetlówki.

~jungle

Member
Wez czlowieku zrob z tych 3 postow jeden zeby to jakos wygladalo...
Zadna odmiana nie jest za trudna jesli wiesz w jaki sposob konopie okazuja niedobory.
Gdybym robił uprawę in zastanowiłbym się nad ofertą Female Seeds.

kfjatek

Member
Nooo...
witam, witam! :D
Wreszcie dzisiaj pojechałem na spota...
z aparatem.. zrobilem fotki..
troche kiepskiej jakości... bo aparat chujowy...
ale ważne że cośjest i moge pokazaćswoje pociechy! :D
Planty wyglądają na zdrowe... są spore..
sięgają mi do brody... mam ok 180 cm wzrostu!
Dostały dzisiaj kolejną dawke plantonuK ...
więc mam nadzieje ze za tydzień tez mnie mile zaskoczą... tak jak dzisiaj :D
Zaczęły powoli formować topki... na szczycię są już pistile.. po 5-10 mm ;D
Zrobilem pare fotek szczytów... ale równierz kiepskiej jakości... :/

Fotki.

3x HH from nirvana... 3 żeńskie... straszny wiatr byl.. i aparat niezadobry...
i wyszlo co wyszło.. :/ ważne ze wogóle coś jest :D!!

Tuataj jakieś fotki szczytów.. ale nic prawie niewidać.. bo tak jak mówilem..
kiepski aparat... i wiatr straszny... :)

To chyba juz koniec... ;) Skomentujcie coś! :D

Pozdrawiam. kfjatek

C

Ca2

@Muczaczo: ziomuś miał takiego Hollands Hoope. Ale to było spowodowane tym, że wykiełkował pod łóżkiem (został spisany na straty i odstawiony w ciemnie.. z czasem cudownie wyszedł nad ziemię).

Ja a twoim miejscu wzial bym to wyje... w pizdu i poczytal torche na temat hodowli! Zrobil konkretnie jakiegos boxa zainwestowal torche kasy i by bylo super! Jak sie myle to mnie poprawcie! Pozdro PeAcE

C

Ca2

Przy dzisiejszych cenach lamp HPS mały box dałbyś rade zrobić do 100pln na lampie 70W lub 100W i dyskretnie wkamuflować go w domowe zacisze.

troyan

Member
witam, juz dlugo sie nie odzywalem. chcialbym zdac relacje z tego co dzieje sie z moimi plantami (niestety nie mam zdjec). otoz bylem na spocie 2 dni temu. a moze bylo to 3 dni. ten czas... ostatnio coraz gorzej z poczuciem czasu u mnie :) ale wroce do rzeczy. bylem na spocie i na nieszczescie zobaczylem krecacych sie kolo spota grzybiarzy. na szczescie tylko krecili sie tam. krzaki zastalem nienaruszone. moze troche spanikowalem ale zrobilem przedwczesny harvest jednego passiona. wyszlem z zalozenia ze mam 3 opcje do wyboru: 1-zostawic planty zeby dojrzaly(najwieksze ryzyko,najwiekszy plon), 2-sciac planty(najmniejsze ryzyko-najmniejszy plon), 3-sciac jedna plante a druga zostawic(srednie ryzyko-sredni plon)
no wiec wybralem 3 wariant - scialem dosc dorodna panienke, pocialem, zrobilem manicure i tak na oko (niestety nie mam wagi) wyszlo okolo 20-30g topow + pelno lisci. moze to malo ale mi na razie wystarczy. ziolko ladnie sie suszy na poddaszu w pudelku po butach. jest jeszcze jedna laska, duza, rozrosnieta i formujaca obiecujace topy. mysle ze jak poczekam na nia do 2/3 tygodnia wrzesnia bedzie niezly plon.
a wlasnie jak wysuszy sie to palonko zebrane ostatnio to zrobie fotke i wrzuce ja tu.
jesli chodzi o smokereport passiona to na razie palilem takie na wpol wysuszone takze zeby nie przeklamac czegos nie bede pisal smokereportu.
chociaz high bardzo ciekawy. taki energetyzujacy (moze to przez to ze scialem wczesnie).

pokoj!

cheech and bong

Active member
witam wszystkich outdoorowcow chyba nie macie zadowolonych min jak widzicie pogode za oknem ja nie mam moje spoty plywaja nawet nie chcialo mi sie do nich docierac wiem czego sie moge spodziewac tam bylem jedynie na najblizszym

hells angel

schrom x bs

nie chce mu sie kwitnac

GanjaDevil

Member
Wrzucam fotki moich 3 tygodnowych BB ... jeden krzaczek ucierpiał na skutek przypalenia lampą ponieważ nie było mnie przez tydzień , a on bardzo udeżył w góre ... ogólnie jestem zadowolony ... teraz tylko troche je po przyginam i za pare dni zaczynam kwitnienie :yummy:

Sory za nienajlepsze foty ...

Fish131

Active member
Tak jak obiecywalem mam fotki z outdoora :D

New spot:

C99:

Glowny spot:

Papaya:

Passion 1wszy dolek jeszcze niestety nie kwitnie ;/. Wyglada jakbym stosowal na nim supercropping a to przez wiatr i przez to ze ma 2 metry... :

Passion 2 gi dolek:

Zblizenia:

C

Ca2

God Job! Papayka bardzo ładna. Twarzy nie widać ale na młodego growera wyglądasz. Poniżej 18stki ?

W tle Brzozy <horror> !!! Brzuzki to najgorsze otoczenie dla krzaczków! Jebani grzybiarze zawsze tam łażą za Kozakami.

Fish131

Active member
Na fotkach jest moj kumpel, ja pstrykalem fotki. Ale fakt mlody jestem...
Ja ogolnie mam to posiane w mlodym lasku brzozowym, naszczescie jest na tyle mlody (okolo 2 lata) ze jeszcze nie jest rozwiniete podloze do grzybow...

Heh ziom pewnie happy, że będzie miał foty z krzewami ;D Choć po fotach widzę, że twarz odwracał.

Znaczy sie chodzi o to ze on wie ze wrzucam te fotki tutaj i albo kaze mu dac glowe tak zebym mogl ja wyciac albo jak jest zbyt blisko planta to mowie mu zeby zaslonil lub odwrocil... ale to chyba normalne...

Last edited:
C

Ca2

Fish131 said:
Na fotkach jest moj kumpel, ja pstrykalem fotki. Ale fakt mlody jestem...
Heh ziom pewnie happy, że będzie miał foty z krzewami ;D Choć po fotach widzę, że twarz odwracał.
W sumie też mam Pewnego Swego Zaufanego, z którym na spoty chodzę. Najlepsze jest to, że ziom działa na zasadzie Non Profit, a i tak wyjdzie na + bo nie jeden gruby gibon spłonie w naszym niewielkim gronie.

G

Guest

huhu fishu pekate kołki :jump: a ten passion zsinial ze sczescia ze juz idzie jesien :D
naprawde wspaniale Ci rosnie ziolko hehe

no ja zobaczywszys takie pieknosci sam ruszylem sie na spota bo dzis pierwszy wrzesnia. kiedys wkurwial mnie ten dzien mocno a dzis mam to kompletnie w dupie :bat:

kilka roslin podlapalo deep purple kolorek. sa to dss od baltazara i sweet roxana tez od niego :yes: K+

sweet roxana

purpurowe durbany

durbany bardziej z pheno silver star

Lowryder i nasiona

co pod folią i menole C99

^^pod folią c99female, black afghani x white widow oraz lowryder & seeds
:bis: :bat: :bow:
pozdro pes
:rasta:

Last edited: