As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
i u mnie finisz : ) główne skrzypce gra es x shaman, potem pm x shaman i uchowala się jedna guerilla gold (ależ to śmierdziało kocimi szczynami : D) ale siadła pleśń podczas suszenia
dzięki za pestony!
Na innym spocie mam mega Big Buda xxl te wyżej późno wysadzone nie zdążyły się nabić ;( , ale ten mega BB XXL na innym spocie to nie krzak to dzewo! fotki wkrótce! łodyga wielkości baseballa.
Dziękuję wszyskim dobrym ludziom za zacne geny, którymi zostałem tak hojnie obdarowany. Jak mieliście okazję widzieć nie zmarnowałem ich, ale niestety, nie jestem w stanie wskazać co jest czym, za co przepraszam (obiecując poprawę).
Kocham ideę dzielenia się pyłem i nasionem ! ! !
Robota wre, stres ogromny... W tym roku najbardziej wkurwiają mnie jebani grzybiarze!
Tam gdzie nie zauważyłem żadnych oznak przypału trzymam jeszcze co nieco. Wiadomo, zasada Somy...
...a wszystkim PRAWDZIWYM, życzę przede wszystkim, aby opatrzność nad nami czuwała. Bądźmy dobrzy. Dobrym ludziom nic złego nie może się stać! Uwierzmy w to a wiara ta cuda czynić będzie!