As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Witam zawsze w tym namiocie coś kogoś boli i ja sie wkur#$%! najlepiej to by było jak bym kogoś tam zamknoł aby w porę robił i dawał papu na flo jakiś czas temu pyknołem kiedyś trzeba było to zrobić pierwsze hydro na flo uczymy się dalej
Cinderella 99 F3 i LA Confidental x SSH from HC
LA Confidental x SSH
Nadrabiam zaległości, wkońcu zmusiłem się do wycieczki na bagna.
Sprawy mają się lepiej niż przypuszczałem hehe, jednak guerilla to dobra sprawa. Jenak posiada minus....20 minut szukałem spota.
Odkąd pozostawiłem plancioszki na dworze byłem tam 3ci raz, tylko raz na wegu dostały zupki z azotem....a w związku z tym że dzisiajszy wypad był totalnie nie planowany to nawozów na flo jeszcze nie posmakowały.
Bubblegummer - późny będzie ale 3mam go do oporu
Maroc x great white shark
Biddy early
Passion x ruderalis skunk - kolos ok 3m ale słabo kwitnie.
Zajebiscie dajecie, bardzo milo sie oglada jak Wam ziolko rosnie, normalnie poezja..
U mnie same famki na poletku w tym sezonie i troche juz trzeba bylo sciac bo dojechala je plesn a ze jest to typowa guerilla to bylem tam 3razy, jak sa zbite wczesne boby to ciezko jest by nie bylo plesni tymbardziej w takich chaszczach jak to rosnie, plesn usunieta a chmura dobrze daje po glowie z bonga, hehe..
zdjecia z soboty 1wrzesnia, odmiany pomieszane ale glownie to GuerillaGold#3 x Manitoba Medicine, Short Term Amnesia x Manitoba Medicine i Manitoba Medicine a takze jest Gloria i Bilbos
No, no.. selasie mega napakowane szczyty. Już niebawem
będzie mnóstwo smakowitych blantów do skonsumowania.
U mnie ten sezon w większości spotów okazał się guerillą.
Z wyjątkiem jednego, flagowego spocika z moimi laleczkami.
[BangiHaze x ( E-Rocket / DanishPassion )] x PurT F3
Pozostałe spociki też dają radę mimo dość rzadkiego
ich odwiedzania. Może na dniach jak będę je dokarmiał
to szczelę porządne fotki i co nieco pokażę bo
powyrastały ponad normę. Pozdro
bylem na spocie, 0 plesni. Dostaly 5L wody z melaska ogolnie + za tydzien dostana z 10L wody z melasa + cannaboosta, mam nadzieje ze wtedy wypierdola jak na rocket fuel. Urwalem malego sampelka Danish Golda oraz BH(eroc/dp)xpurt... susza sie.. zobaczymy jak to bedzie, ogolnie to straszne smierdzele, myslalem ze w Lidlu ludzie wiedza od kogo tak pachnie...