As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
A więc od ostatniego mojego wpisu Panie i Panowie..
flpflp, cóż to za strainy? masakrator, pięknie równiutko, schludnie, wzór he he. pestkuf jak mrufkuf. a makro? eh, poezja tredowaty, zimno panienkom, najwyżej troszeczkę 'sfioletowieją' A.LaVey, nie ma to jak wczesne. świetnie się prezentują, wzorowe outowe krzaki, aka choinki Yo-Ge, fotki znane, bajeczne te topiszony. nie wiem jeszcze kiedy, ale też spróbuję z hejzami wdr, szkoda pestek, ale te sarnynarkomanki są wkurzające..tak czy inaczej jesień będzie zamglona niebieskim dymem, smakówa ssynek, nie ma to jak curringujące się sampelki, fioletowe pheno to jest to. Mi jak dotąd trafiło się tylko z Early Budami od SS. zwariowany rok 2008. Na pewno jeszcze wrócę do tej odmianki, polecam gorąco Mundek, ależ one obsypane, jak byś normalnie trzymał je pod hapeesem ojciec, po prostu - kręć bletę ku*wa NiceGirl, strainy bardzo ciekawe.. Aż normalnie podkusiło mnie żeby odkopać gdzieś nie próbowane jak dotąd early skunk x chemdog, a WD-automat? Amnesia, nie trzymaj ludzi w niepewności, poka resztę padkontrol, fakt - piękna snes, no to się nazywa makro ta mucha czy co to jest miała chyba potem dobrzeee loris, a cóż Ci mistrzu mogę napisać? jak zwykle udany out, oby tak dalej.. nigdy nie zapomnę Twoich sampelków po 6 miesięcznym curringu, apetyczne.. i ta wdowa z outa, ehh mistrzostwo
A ode mnie jedna fotka Diabelskiego Owocu, pada pada śnieeeeeg!
@Mundek: białe lepkie babie lato Zazdroszczę ;P choć to złe;D aż mi się wspomniało jak sam kosiłem outy...i te fioletowe topy mmmm....piękne czasy. Może za rok?
Pytanie do wszystkich: w jakich miesiącach dochodzą powszechnie dostępne AF'y ???
Ci co uprawiali Automaty...niech ślicznie wypiszą nazwę oraz przedział czasowy seed->harvest.
Z góry serdecznie dziękuję!
Bangi Haze x Erock dp x purt mały test i kupa śmiechu wyrywająca z butów hehe , walory smakowe , zapachowe na piątkę chodź to niecałe 2 tyg w słoikach... Zbite świetnie kruszące się pąki.
Oto moja ostatnia nadzieja z tegorocznego outdoora. Jest to prawdopodobnie Master Kush albo HH x SS ale głowy nie daje. Będę to trzymał ile się da, oby pogoda dopisała jak najdłużej.
Zdjęcie jest z dzisiaj.
yO!
Przypomniało mi się że jeszcze coś nad jeziorem mam wysadzone. Byłem ostatnio stwierdzając że jak coś będzie to super jak nie to nic. Zero nawozów na flo i tych spraw, ostatni raz bylem na początku września.
Orange Bud rosła sobie indoor, ale gdy stwierdziłem że nie jestem w stanie dokończyć indoora dałem ją na out i niech się dzieje.
Była jeszcze 2 ale wyjebałem się z nią i połamała się...
Z 5g może będzie. A cieszyła jak największa sensi
Pachnie niesamowicie, pomarańczko-cytrynka jak nic. Cieszy mnie podwójnie albo potrójnie gdyż mama wyjebała mi 25g suszu White Sativy. (n/c kurwaa...)
P.S - mówiłem że indoor off, ale chyba można coś przedsięwziąć. 3AF po 3g i jestem happy.
Dzięki za miłe słowa chłopaki.
Zaczęło padać więc znowu polazłem i dobrze bo pleśń leciutko przyatakowała dolny topek.
viking x arne.
i topki.
U mnie jeszcze z 10 krzaczków na dworze z czego 5 rokuje , a 5 nie , hehe taki klimat,ale co by nie gadać to jesień w dechę.
pozdrawiam.
ps. zawiodłem się na snowdog x ah -materiał pod lampę nie na dwór.
ps2. te moje krzaczki to one tak wyglądają przyzwoicie - w rzeczywistości to takie 50 gramówki(może po za czarnym chunkiem-hura).
Przeprzepiękny sezon za nami wszystkimi!Wielkie K+ dla wszystkich którzy pokazują klasę! Yeeeah ZIELONA POLSKA!
U mnie ostatnie normalne zbiory dzisiaj były w tym roku. TAS, TASxPinky i ostatnia CxGG poszły pod kosę. Dzięki przepięknym ostatnim tygodniom pięknie podochodziły, chociaż mroźne noce nie pozwoliły im napuchnąć tak jak bym chciał. Ale nie nie nie! Nie narzekam na ten sezon heheeh
Triple Afghan Slam
Triple Afghan Slam x Pinky
Congolese x Guerilla Gold
Cindarella 99 x Szamanka
ErdPurT
DanishGold x Grape
I spóźnialskie DanishGold x Grape
I Double Afghan Slam/Burmese/ErdPurT
Dwie ostatnie rośliny i ErdPurT zostały w lesie. Poczekają na pierwsze duże mrozy lub śnieg. ErdPurT na kwiaty reszta na grudziądz będzie
Niedzielny kolorek...
chemdogDDf2 x autoAk47 wegetacja sie przedluzy...moze klony porobie pomysle
a tutaj c99 in suszenie (dlatego przedluza sie weg flo box posluzyl za suszarke) to jest ta sama genetycznie roslina ktora z outa wyszla fioletowa, w inie ma dosc zbite topki, duzo zywicy i ten delikatny zapach...landrynkowy...jeszcze troche powisi w boxie pozniej w sloiki: