As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Siema
U mnie w ogrodzie SOG 12/12 od nasiona Big Bang od GHS i Lemon Skunk X Big Bang
sam juz nie wiem ile tego rosnie bo pare meskich wyrwalem ...
tak bylo na początku z lewej Lemon Skunk X Big Bang z prawej Big Bang
Małe co nieco z mojej strony passiony i mix moich starych sprawdzonych odmian.( dla pytających są to geny shamanki, holland hope, earlymisty, easy sativa wszystko miedzy sobą pokrzyżowane)
Ojjj ładnie ładnie Jestem z was zadowolony
Outy nie takie jak w latach kiedy ja dobrze wojowałem...ale rozumiem doskonale dla czego. Małolaty rosną...zaczynają przypalać...wszędzie wiara się szlaja...to i spoty nam opierdalają pasożyty i nieroby ;D Pogoda coraz gorsza w sezonie... w tym roku okres vegetacyjny czy tam vegetatywny się skrócił dość znacznie... bo tu połowa października i przymrozki się zaczynają....ehhh
Mówili o globalnym ociepleniu a tu srogie zimy się pojawiają ;D haha
Najlepsze było by przekrapiane Lato od początku Maja do końca października Złota polska jesień do Marca szybka wiosenka i znów torpeda outdoor season ;D Ahhh...wtedy było by jak byśmy chcieli się rozmarzyłem...
Ja nadal się nie mogę otrząsnąć po przejściu z kokosu na ubogi grow w ziemi.
Niecierpie Soil... że tak powiem: Ciężką rękę do nawozów mam Jestem człowiekiem CocoGrow i chyba już tego z siebie nie wyrzucę
witajos!
Największy,najpiękniejszy i najbardziej żywiczny mój plant dostał w łeb,a bałem się o niego(nią) bo mnie gościu 2 tyg. temu zczapił na pielęgnacji.
Pogadaliśmy ,pośmialiśmy się i jak widać można w lesie spotkać uczciwego człeka-chwała panu, panie Staszku!!!.
oto łona:HTC DC/EROC DP X ARNE
i jej mniejsza siora:
ta pierwsza HTC DC/EROC DP X ARNE zdecydowanie b.oszroniona lecz liściasta mocno,druga przeciwnie-mniej liści i mniej szronu.
Obie piękne, takie czarniawe .
pozdrawiam papa.
Bardzo ladna jesien w waszym wykonaniu przyjaciele zieloni hobbisci
W koncu najlepsza pora na odpalanie lamp
temperatury sa super - bezproblemowo - tak jak lubie i tak jak one lubia
Z serii powoli do przodu:
Dlugo oczekiwany grow tej odmianki z kilka lat parcia bylo ale w koncu jest i to nie jedna
Grapefruit oooo YEAH!!
Chocolope
Chemdog dd x AK-47 chyba tak to leci
widac ma wigor - zobaczymy czy na pewno femka - a jak nie to Cie znajde!!
PureAK - trzeba wykonczyc paczke
ShortTermAmnesia - zobaczymy czy taka short
White Dwarf - wczesniej byl herm a teraz chyba nie bedzie
Black Widow: tej juz sie boje - podobna do cataract kusha i smierdzi jak CK - bedzie mocny stuff!!
I to na tyle - do zobaczenia wkrotce po 12/12
Bede to robic i nie zatrzymasz mnie jak wschodzącego słońca
PiS !