What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci? Zielony Rok 2010! Polska rządzi!!!

[m8]

Member
Veteran
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

cardiel

Member
hej hej chlopaki!

przepraszam, ze pisze w tym temacie, ale przeglada go najwiecej osob, wiec jest duza szansa na odzew (ale nie w tym temacie, coby go nierozwalac ;) ) Widze, ze nasionka od Esbena pieknie wam sie sprawdzily pod naszym polskim sloneczkiem... I tak sie zastanawiam, czy ktos podziekowal Mu za te cudowne geny? Esben wyslal naprawde duzo pestek do Polski i pewnie milobyloby mu gdyby zobaczyl co nam wyroslo z nich :D

taka malo propzycja, jezeli macie jakies dobre fotki wypasionych topow, to zapostujcie je tutaj:

https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=169134&page=51

to jest temat na subforum o jego krossach. Mysle, ze ucieszy sie, gdy zobaczy, ze te pesteczki sie nie zmanrowaly :) Jezeli sie ze mna nie zgadzacie poprostu zignorujcie ten post.

13198s.JPG

Pozdrawiam :)

Amnnesia

Member
witam ekipe :) maly kolorek z mojego zapomnianego ogrodu glowny plan to ssh x chdDD by hot gdzies tam na dalszym planie widac maroc x gws by ggs PoZdRo
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php
:)

outgrower

Member
Witam, ode mnie parę spóźnionych fotek z harvestu, wszystko wysuszone, sporo już w atmosferze a ostatnia panna spokojnie sobie dochodzi (3 miesiąc życia już, sporo jak na automat). Oba mocne kanapowce, ogólnie jestem zadowolony mimo skromnego plonu.

Hindu Kush af
picture.php

picture.php

Blueberry af
picture.php

Pozdrawiam.

rondel

Member
masakrator łapie doła przy twoich pięknych makrosach, ja chce porządny aparacik :bump:

odemnie skromnie, ale za to moja tegoroczna "namber łan" PP:laughing:

picture.php

picture.php

ssynekk

Well-known member
Veteran
Daniszmanka dolaczyla do kolezanek c99 i EMMI - za oba geny bardzo dziekuje!! - maroczek dosycha, jedyny problem moj flo box stoi w ciemnosciach...:p
Niedlugo beda jakies klony C'99 bo ten gen trzeba utrzymac...smakowe palonko :)
ok dosc gadania czas na :artist:
picture.php

picture.php

http://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=20500
tutaj jest wiecej :)

u mnie jeszcze cos tam podobno na dworze zostalo...zmartwienie plus sila wyzsza...
PozdrOO

S

sweet-dreams

hej wam wszystkim ja ma takie pytanie czy wybiera sie ktos na one love do wrocka ? jak cos pm prosze :)

rastaidd

Member yeahyeah!
Veteran
great thread guys, saluti dall'italia :D :yes:
northenlight x skunk
picture.php

psicodelicia
picture.php

ak48
picture.php

lwrider2
picture.php

bagseed
picture.php

picture.php

autopiramid
picture.php

B

BioPart

Hey, Z przodu [Easy Skunk x ChemdogDD] x Easy Skunk z Tyłu Black Widow.
BW widać bardzo sativovo zaczeła rosnąć, ESxchemdd x ES roslina bardzo fajnie rosnie jest bardzo łatwa w uprawie, nie wymaga kosmosu.

picture.php

GrowBoy

Active member
A hoj zalogo :D
Sezon u mnie juz ostatecznie zakonczony.
Wszystko wysuszone i tylko pare dni niektore krzaczki dzieli od sloikow a nie ktore juz sie kisza od paru dni/tygodni
A to wszystko co mi wyszlo z tego roku. +/- niestety 2 krzaczki cale splesniale poszly do wyje*** i pol reklamowki co zauwarzylem na suszacym sie ziolko. ale i tak nie jest zle
Dziekuje wszystkim za pesteczki i pomoc i pewnie przez dluzszy czas niebd sie odzywal ale moze wytrzasne hajs na mojego wymazonego indoorka i sie odezwe, ale jedno jest pewne ze codziennie bd tu zagladal zeby podziwiac wasze dziewczynki :)
:thank you::thank you::thank you:

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

to co tygryski lubia najbrdziej :) niestety sypany bo nie posiadam bublebagow (czy jak to tam sie nazywa) i nie stac mnie jak na nie narazie a super by bylo jak bym mial mozliwosc sprobowac ;) :bump:
picture.php

picture.php

I niezbyt udane macro :/ (Viking x Arne) P.S. moc mnie powala a szczegolnie haszyk z tego :jump:
picture.php

Gora Viking x Arne a na dole MxOB
picture.php

Pozdrawiam zielonych wyjadaczy :tiphat:
Peace

Latest posts

Latest posts