As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
przepraszam, ze pisze w tym temacie, ale przeglada go najwiecej osob, wiec jest duza szansa na odzew (ale nie w tym temacie, coby go nierozwalac ) Widze, ze nasionka od Esbena pieknie wam sie sprawdzily pod naszym polskim sloneczkiem... I tak sie zastanawiam, czy ktos podziekowal Mu za te cudowne geny? Esben wyslal naprawde duzo pestek do Polski i pewnie milobyloby mu gdyby zobaczyl co nam wyroslo z nich
taka malo propzycja, jezeli macie jakies dobre fotki wypasionych topow, to zapostujcie je tutaj:
to jest temat na subforum o jego krossach. Mysle, ze ucieszy sie, gdy zobaczy, ze te pesteczki sie nie zmanrowaly Jezeli sie ze mna nie zgadzacie poprostu zignorujcie ten post.
Witam, ode mnie parę spóźnionych fotek z harvestu, wszystko wysuszone, sporo już w atmosferze a ostatnia panna spokojnie sobie dochodzi (3 miesiąc życia już, sporo jak na automat). Oba mocne kanapowce, ogólnie jestem zadowolony mimo skromnego plonu.
Daniszmanka dolaczyla do kolezanek c99 i EMMI - za oba geny bardzo dziekuje!! - maroczek dosycha, jedyny problem moj flo box stoi w ciemnosciach...
Niedlugo beda jakies klony C'99 bo ten gen trzeba utrzymac...smakowe palonko
ok dosc gadania czas na
Hey, Z przodu [Easy Skunk x ChemdogDD] x Easy Skunk z Tyłu Black Widow.
BW widać bardzo sativovo zaczeła rosnąć, ESxchemdd x ES roslina bardzo fajnie rosnie jest bardzo łatwa w uprawie, nie wymaga kosmosu.
A hoj zalogo
Sezon u mnie juz ostatecznie zakonczony.
Wszystko wysuszone i tylko pare dni niektore krzaczki dzieli od sloikow a nie ktore juz sie kisza od paru dni/tygodni
A to wszystko co mi wyszlo z tego roku. +/- niestety 2 krzaczki cale splesniale poszly do wyje*** i pol reklamowki co zauwarzylem na suszacym sie ziolko. ale i tak nie jest zle
Dziekuje wszystkim za pesteczki i pomoc i pewnie przez dluzszy czas niebd sie odzywal ale moze wytrzasne hajs na mojego wymazonego indoorka i sie odezwe, ale jedno jest pewne ze codziennie bd tu zagladal zeby podziwiac wasze dziewczynki
to co tygryski lubia najbrdziej niestety sypany bo nie posiadam bublebagow (czy jak to tam sie nazywa) i nie stac mnie jak na nie narazie a super by bylo jak bym mial mozliwosc sprobowac
I niezbyt udane macro :/ (Viking x Arne) P.S. moc mnie powala a szczegolnie haszyk z tego