As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Co jeszcze rośnie
[Maroc x Early]xTeheranDevil
mojej roboty
strasznie oszronione- foty z bliska akurat nie mam
strasznie późne- powinno jeszcze z 3 tygodnie postać, ale w przyszłym już tnę na bank
Oto i ona:
WITAM!!
Bez zbednego komenarza pokaze to co mi zostalo...czyli nie zostalo skradzione lecz nie ma juz az tak duzych topow. Zawsze zimowe wieczory jakos sie zapelni
c99 klon wysadzony bardzo pozno nie ogarnial na poczatku nic nie wiedzial czy chce kwitnac czy revegowac sie
DANISZMANKA (podziekowac za ta cudna odmiane, ktos mial ja tutaj na forum i pisal ze to delikatne palenie...no moje takie delikatne nie wyszlo dosc duszacy dym i ostry smak, ale pierwszorzednie sie szroni)
EMMI (dziekuje!!) jeden zostal juz skoszony moc jak maroc...ten specyficzny posmaczek i uzalezniajacy lot malo wyszlo ale w sloiczku cos sie moze zachowa
to jest ten EMMI po przejsciach, co glowna lodyga byla rozwalona na pol i dalej jest ale poradzila sobie pieknie roslina
Stinky pinky...jeszcze poczekac troche i kosa
a na srodku rosnie mix...glowna lodyga cala w topach
pozdrowienia dla wszystkich wytrwalych i cierpliwych growerow wieczorem moze zarzuce jakies fotki z ina...poki co czas na maroczka buszek i leniuchowanie
Pięknie kolorujecie, to też i ja coś dorzucę od siebie
Najpierw jeden ze snowdogów, jedyny damski okaz jaki zdążył dojrzeć, pięknie pachnie marchewkami a i topy są w miarę zbite jak na outa:
Następny jest White Shaman, pięknych kolorów nabrał ale wygląda jakby potrzebował jeszcze z tydzień, niby przymrozki już są ale myślę że do następnego piątku da rady:
A na koniec foty z niedoświetlonego spota, Easy Sativa poszła pod nóż, malutko tego jest ale jakie naświetlenie takie plony... Snowdog nie ma szans na dojście, za tydzień go zetnę i zrobię QWISO oil z topów a liście na makumbe: