What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rośnie Ci? Zielony Rok 2010! Polska rządzi!!!

tredowaty

Member
Siema
Coś na szybko...
Pleśni masa po deszczach. Sporo już pod kose poszło ale jeszcze tez coś tam rośnie :)
Lemon Shaman
picture.php

ES[Tas/GG#3xDP]
picture.php

Pozdrawiam i oby bez przypału do końca wszystkim minął ten sezon
Peace

lipasss

Active member
Emergency Harvest z powodu ataków pleśni i tragicznej pogody ( deszcz + mróz w nocy)
mimo że za wcześnie to buds są bardz o żywiczne i mocne :D

c99 x ak47af f1 bez af
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php

E.Spec xWR Femini własnej roboty
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

to tak na szybko z 'dzikiej miejscówki'. Późno posadzone nie dały rady do końca w tym sezonie ale i tak wyszło trochę własnego, dobrego palonka. Miejscówki były 100%organiczne tak więc i smak jest lepszy niż zazwyczaj. Jak na crossy x af bez af to wyszło elegancko. Wszystkie krzaki około 1 - 1,2 metra po supercropie
Pozdro dla growerów i z fartem do harvestu!

rondel

Member
dzisiaj pod nóż poszedł durban poison od DP,
wydała ponad 15 klonów, dlatego ma mase topów, co mnie niezmiernie cieszy :bump:
:ying: magiczna kula :ying:
picture.php

picture.php

JAcHoo

Member
Mój crosik o roboczej nazwie Ice Tundra. Nierówno dochodzą, trzy już ścięte a pierwsza miesiąc temu.

Widowrella
Ma problemy z dojściem, a szkoda bo ładnie się szroni.

Purple Power w tym roku też coś mi się spóźnia.

Sweet Edi x Maroc w zasadzie gotowe.

White Sativa jeszcze trochu

Outowy Grapek i Himalaya Gold pójdą raczej na przetwory, a szkoda po przeżyły ostatnią powódź.

Silas

Member
Veteran
Hey Chopaki i Dziewczęta(jeśli jakieś jeszcze tu urzędują ;) )

Pięknie dajecie...gratuluje wszystkim, którzy na pohybel skurwysynom sadzą outy...narażając się na przypał i kradzieże dążąc do Wielkich Plonów.

Ja już drugi rok outa nie robię...nie kalkuluje mi się to z czasem...bo za dużo pasożytów w okolicy;D

In...wiadomo;) aczkolwiek z racji braków Root Complex i Power Zyme...lecę w ziemi teraz...i efekty marne! Nienawidze w ziemi;]

Wszystko mi zżółkło... i się zjebało.
Miesiąc ponad w plecy;/

Wypadłem już z formy...trochę wiedzy uleciało...więc pomocy...co im dolega? Typowe przenawożenie to nie jest...chyba bardziej związane z Ph ale to przypuszczenia tylko.

Końcówki liści nie są popalone...poprostu całe rośliny zżółkły...zaczęły opadać jak przy niedoborach Azotu... łodyżki purpura (deficyt Fosforu).

{[G13xWhite Widow]xSourDiesel IBL}xDurban Poison
picture.php

picture.php

picture.php

Crossy na bazie C99
picture.php

picture.php

Ergonomic

Member
piszę z uczelni więc fotkę wrzucę później.
@Silas
Czerwone łodygi to nie przez niedobór fosforu tylko jego nadmiar- mozna pomylić a efekty pomyłki zwykle tragiczne. Po mojemu to coś z pH tym roślinkom przeszkadza

BTW
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale fosfor w ekstremalnie dużych dawkach blokuje przyswajanie azotu, stąd żółte liście.. Jeżeli się mylę niech mnie ktoś sprostuje

Silas

Member
Veteran
Dzięki @Ergonomic.... ogólnie podlewane Biohumusem do storczyków...no i raz dałem im dawkę PK 13/14 od HESI... pewnie ogólnie przesrałem czymś bo kurde przywykłem do każdego podlewania nawozy dawać...takie skrzywienie zawodowe przy kokosie ;)

kaczy

Active member
Veteran
Siema :tiphat:
Kolejne dwa krzaczki zostały ścięte dziś. Pogoda sprzyja plonom i zdecydowanie powiększa jeszcze rosnące babsztyle. Nie wiem jak u was, ale u mnie niebo dziś wygląda tak i to cały dzień. Byłem rano, pisze tego posta teraz a niebo nadal wygląda tak!....

A słońce dziś tak....

Planty, zaś wyglądają tak oto...

Pozdros amigos, vamos blantos :friends:

:respect:
:bow:

:friends:

przemix

Member
witam wszystkich

smakowicie wasze outowe topki wygladaja;)

sytuacja u mnie w szafie

okolo 3 tydzien kwitnienia, temperatury fajne miedzy 25-28 C w nocy 20, pH okolo 6,2, EC 2~2,1. powoli koncza sie wyciagac wydaje mi sie ze beda w sam raz wysokie. zauwazylem ze na jednej zarowce rosna wolniej wiec czeka mnie chyba wymiana kompletu (nie wpadlem na inny pomysl dlaczego z jednej strony boxa sa nizsze krzaki ew zbyt mocny wiatrak oscylacyjny)

co mi sie bardzo podoba w tych krzakach to bardzo regularne internody mimo sporego streczu na obu klonach i benzynowy aromat klona nr3. podoba mi sie tez na tyle ze wyrzucilem matke trainwrecka.

po tym rzucie najprawdopodobniej bede testowal 4 panny snowdog bx1 x ah/arne. ciekawe czy w szafie wyjdzie cos ciekawego z tego

picture.php

ssh#3
picture.php

picture.php

ssh#1
picture.php

rondel

Member
moja tegoroczna faworytka (pp) :bump: zakończyła swój jakże bujny i piękny żywot:dance013:

K+ dla pociskaczy w tym temacie:jump:

picture.php

picture.php

picture.php

K

Kain1

A więc mój out powoli dobiega konca :D, Pozdrowienia z zielonego świata :)
Oby wszystkim szlo jak najlepiej, bez wpadek do konca tego sezonu :tiphat:
Musimy odbudowac to forum, aby bylo takie jak za czasow swojej swietnosci :wave:

oto kilka pamiatek,

picture.php

album.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Pozdro dla wszystkich tematyków, oraz WIELKIE dzieki za pomoc w tegrocznym sezonie :thank you:
PAMIĘTAJCIE O CZACIE, BO CORAZ MNIEJ LUDZI TAM WIDUJE.

O

Ojciec

DaniszSzamanka, bardzo świetne palenie , pobudzające, śmiechowate , kreatywne nie za mocne w sam ras. Zapach podchodzi pod cytrusy. Smak dym nieokreślony ale fajny ,zato zapach dymu lekko cynamonowy ?! z typowo ganjo . Struktura pąków dość zbita , bardzo lekkie palenie. Małe co nieco :yay:

picture.php

:tiphat:

Latest posts

Latest posts