What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci? Zielony Rok 2010! Polska rządzi!!!

tredowaty

Member
Siema
Coś na szybko...
Pleśni masa po deszczach. Sporo już pod kose poszło ale jeszcze tez coś tam rośnie :)
Lemon Shaman
picture.php

ES[Tas/GG#3xDP]
picture.php

Pozdrawiam i oby bez przypału do końca wszystkim minął ten sezon
Peace

lipasss

Active member
Emergency Harvest z powodu ataków pleśni i tragicznej pogody ( deszcz + mróz w nocy)
mimo że za wcześnie to buds są bardz o żywiczne i mocne :D

c99 x ak47af f1 bez af
picture.php
picture.php
picture.php
picture.php

E.Spec xWR Femini własnej roboty
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

to tak na szybko z 'dzikiej miejscówki'. Późno posadzone nie dały rady do końca w tym sezonie ale i tak wyszło trochę własnego, dobrego palonka. Miejscówki były 100%organiczne tak więc i smak jest lepszy niż zazwyczaj. Jak na crossy x af bez af to wyszło elegancko. Wszystkie krzaki około 1 - 1,2 metra po supercropie
Pozdro dla growerów i z fartem do harvestu!

rondel

Member
dzisiaj pod nóż poszedł durban poison od DP,
wydała ponad 15 klonów, dlatego ma mase topów, co mnie niezmiernie cieszy :bump:
:ying: magiczna kula :ying:
picture.php

picture.php

JAcHoo

Member
Mój crosik o roboczej nazwie Ice Tundra. Nierówno dochodzą, trzy już ścięte a pierwsza miesiąc temu.

Widowrella
Ma problemy z dojściem, a szkoda bo ładnie się szroni.

Purple Power w tym roku też coś mi się spóźnia.

Sweet Edi x Maroc w zasadzie gotowe.

White Sativa jeszcze trochu

Outowy Grapek i Himalaya Gold pójdą raczej na przetwory, a szkoda po przeżyły ostatnią powódź.

Silas

Member
Veteran
Hey Chopaki i Dziewczęta(jeśli jakieś jeszcze tu urzędują ;) )

Pięknie dajecie...gratuluje wszystkim, którzy na pohybel skurwysynom sadzą outy...narażając się na przypał i kradzieże dążąc do Wielkich Plonów.

Ja już drugi rok outa nie robię...nie kalkuluje mi się to z czasem...bo za dużo pasożytów w okolicy;D

In...wiadomo;) aczkolwiek z racji braków Root Complex i Power Zyme...lecę w ziemi teraz...i efekty marne! Nienawidze w ziemi;]

Wszystko mi zżółkło... i się zjebało.
Miesiąc ponad w plecy;/

Wypadłem już z formy...trochę wiedzy uleciało...więc pomocy...co im dolega? Typowe przenawożenie to nie jest...chyba bardziej związane z Ph ale to przypuszczenia tylko.

Końcówki liści nie są popalone...poprostu całe rośliny zżółkły...zaczęły opadać jak przy niedoborach Azotu... łodyżki purpura (deficyt Fosforu).

{[G13xWhite Widow]xSourDiesel IBL}xDurban Poison
picture.php

picture.php

picture.php

Crossy na bazie C99
picture.php

picture.php

Ergonomic

Member
piszę z uczelni więc fotkę wrzucę później.
@Silas
Czerwone łodygi to nie przez niedobór fosforu tylko jego nadmiar- mozna pomylić a efekty pomyłki zwykle tragiczne. Po mojemu to coś z pH tym roślinkom przeszkadza

BTW
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale fosfor w ekstremalnie dużych dawkach blokuje przyswajanie azotu, stąd żółte liście.. Jeżeli się mylę niech mnie ktoś sprostuje

Silas

Member
Veteran
Dzięki @Ergonomic.... ogólnie podlewane Biohumusem do storczyków...no i raz dałem im dawkę PK 13/14 od HESI... pewnie ogólnie przesrałem czymś bo kurde przywykłem do każdego podlewania nawozy dawać...takie skrzywienie zawodowe przy kokosie ;)

kaczy

Active member
Veteran
Siema :tiphat:
Kolejne dwa krzaczki zostały ścięte dziś. Pogoda sprzyja plonom i zdecydowanie powiększa jeszcze rosnące babsztyle. Nie wiem jak u was, ale u mnie niebo dziś wygląda tak i to cały dzień. Byłem rano, pisze tego posta teraz a niebo nadal wygląda tak!....

A słońce dziś tak....

Planty, zaś wyglądają tak oto...

Pozdros amigos, vamos blantos :friends:

:respect:
:bow:

:friends:

przemix

Member
witam wszystkich

smakowicie wasze outowe topki wygladaja;)

sytuacja u mnie w szafie

okolo 3 tydzien kwitnienia, temperatury fajne miedzy 25-28 C w nocy 20, pH okolo 6,2, EC 2~2,1. powoli koncza sie wyciagac wydaje mi sie ze beda w sam raz wysokie. zauwazylem ze na jednej zarowce rosna wolniej wiec czeka mnie chyba wymiana kompletu (nie wpadlem na inny pomysl dlaczego z jednej strony boxa sa nizsze krzaki ew zbyt mocny wiatrak oscylacyjny)

co mi sie bardzo podoba w tych krzakach to bardzo regularne internody mimo sporego streczu na obu klonach i benzynowy aromat klona nr3. podoba mi sie tez na tyle ze wyrzucilem matke trainwrecka.

po tym rzucie najprawdopodobniej bede testowal 4 panny snowdog bx1 x ah/arne. ciekawe czy w szafie wyjdzie cos ciekawego z tego

picture.php

ssh#3
picture.php

picture.php

ssh#1
picture.php

rondel

Member
moja tegoroczna faworytka (pp) :bump: zakończyła swój jakże bujny i piękny żywot:dance013:

K+ dla pociskaczy w tym temacie:jump:

picture.php

picture.php

picture.php

K

Kain1

A więc mój out powoli dobiega konca :D, Pozdrowienia z zielonego świata :)
Oby wszystkim szlo jak najlepiej, bez wpadek do konca tego sezonu :tiphat:
Musimy odbudowac to forum, aby bylo takie jak za czasow swojej swietnosci :wave:

oto kilka pamiatek,

picture.php

album.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Pozdro dla wszystkich tematyków, oraz WIELKIE dzieki za pomoc w tegrocznym sezonie :thank you:
PAMIĘTAJCIE O CZACIE, BO CORAZ MNIEJ LUDZI TAM WIDUJE.

O

Ojciec

DaniszSzamanka, bardzo świetne palenie , pobudzające, śmiechowate , kreatywne nie za mocne w sam ras. Zapach podchodzi pod cytrusy. Smak dym nieokreślony ale fajny ,zato zapach dymu lekko cynamonowy ?! z typowo ganjo . Struktura pąków dość zbita , bardzo lekkie palenie. Małe co nieco :yay:

picture.php

:tiphat:

Latest posts

Latest posts