What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci? Zielony Rok 2010! Polska rządzi!!!

DocLeaf

procreationist
ICMag Donor
Veteran
Great growing everyone :yes: It took a while to scroll down the pages,,, full of nice photos :canabis:

All Polski Growers... :friends:

Proszę stosować Polski Martin (kliknij na czacie link na zielonym bara powyżej do wejścia na czacie Polski). Spokój i miłości DocLeaf :joint:

Trans : Please use the Polish Chatroom (click on the chat link on the green bar above to enter the Polski Chat). Peace and Love dL :joint:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
hello bro .
some drink, but some do not drink - like me :D
I do not drink ! hehehe one day a week :)
See you soon bro :)

picture.php

good luck

kmc21

Member
Zajebiste jak zawsze krzaki chłopaki macie. Szkoda że ja nie mam dorzucić czegoś od siebie. pozdro. all

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam ^^^^^ czaczo widze ze u ciebie sie dzieje wszystko autoamtycznie :) heheh powodzenia bracie , jak by nie bylo to z takim wozem konia nie trza :D heheh ja dostawie swoje karate - lui - shong - jung- :D czyli White Master wykonany przez naszego kochanego Masakratora :D
picture.php

picture.php

picture.php

poZZdros el bradoss :D

jerzu19

Well-known member
Veteran
witam
Z-z,czaczo,Bedouin pieknie kolorujecie tego lata!!!!!
A teraz kolorek odemnie,galazka WR od Grzesia:D

picture.php

wiecej zdjec gdy znajde wiecej czasu ktorego ostatnio strasznie brakuje(praca,praca jeszcze raz praca). A teraz zacytuje naszego "majstra":D "tylko niepalic mi tam blantow bezemnie hehe" zycze wszystkim takich pracodawcow!!

pozdro

tredowaty

Member
No siema to i ja zapodam jakieś fotkyy a mianowicie:
HTC DC/ Erock DP x Arne
niestety jeszcze sier nawet nie okreslila ... mam nadzieje ze do początku września da rade :) z kolei w tle widać łodygę od chłopa a dalej panią co zaczyna się zbierać oby zdarzyła bo koleś zaczyna powoli przekwitać ..
picture.php

i dalej OB tak się ociągał ociągał lecz jak wystrzelił to dogonił niejednego planta i już pięknie kwitnie
picture.php

MxOB mikrusik dwie główne łodygi (dziewki przycięciu) ale za to najwcześniejszy gatunek u mnie w tym roku
picture.php

zbliżenie
picture.php

i na koniec Viking x Arne ta pani po lewej ładnie kwitnie z kolei druga coś się ociąga ... dziwne bo w zeszłym roku wszystkie zaczęły kwitnac równo
picture.php

Ale jak by nie było jestem zadowolony a co mam nie być :)
Właśnie przeszło gradobicie ... grad Olbrzymi oby tylko niczego nie połamał ... FUCK
Pozdrawaim

frether

Member
Veteran
ale Wam te krzaki pięknie rosną hehe tak trzymać
A kto powiedział że już się poddałem :D
partyzantka rośnie w siłę hyhy
dobra na początek coś co jeszcze nigdy nie pokazywałem mimo że rośnie już u mnie ładny kawałek czasu
picture.php

hehe doktorku :thank you:
picture.php

a tu się buduje znaczy już się zbudował nowy domek
picture.php

a na ścianach ma coś takiego folie Diamond wersja 100% odjebało mi hehe
picture.php

jeden z trzech AK 47 from GGS a jednak :dueling:
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

czas na jaja Hindu Kush
picture.php

no i jeszcze mój Chłop z 2009 Jack Herer F2
picture.php

pozdrawiam serdecznie CDN :wave:

chilum

Member
Witajcie, wszyscy! :tiphat:

[url='https://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=20131&pictureid=466162thumb=1[/img][/url]

Tak to wygląda, na dzisiaj.

Są pierwsze białe włoski, są przebarwienia, w stronę bordowego, co znaczy, ze zbierają się do kwitnienia.

Urosły jeszcze, tak, ze musiałem dwie przygiąć do ziemi, bo widac je było na kilometr, no pareset metrów.
Jako jasnozielone palmy w morzu ciemnozielonych pokrzyw.

Pod 1,80 mają.

Podlałem Plantonem K, bo już tylko to dodaje do wody.
Sądzę, że połowa października będą gotowe, chciaż Esbe`n twierdzi, że 5 października :thank you:

Trzeba czekać, cierpliwie :blowbubbles:

pzdr dla Wszystkich i powodzenia :wave:

C

Rolnik

Member
Z szybkiego wypadu na bliski spot

LRxRSxLR (bez AF) bardzo szybka wyszła,

zapylilem tez jedna galaz sweet edi x the pure coby cos wczesnego dobrego bylo na outa

Myślę że jeszcze tydz i ciąć

picture.php

picture.php

czesc wszystkim w koncu fotki tego co lubimy wszyscy najbradziej :)
picture.php

warto czekac tyle czasu :)
picture.php

Teraz tylko czekac na harvest , pewnie wszyscy sie nie mozecie doczekac pozdrówka i powodzonka !:)

Latest posts

Latest posts