What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci? Zielony Rok 2010! Polska rządzi!!!

Bubbles84

Member
picture.php
jest zajebiscie!!! ;o 650W represent :)

NiceGirl

Well-known member
Veteran
Hej, :wave:
po pierwsze dzieki wielkie za mily wypad weekendowy w pozytywnych rytmach, bez watpienia bylo warto :rasta:
:thank you:
po drugie wrzuce cos ze starych fotek, ciezko ostatnio jest sie ruszyc i w ogole cos zrobic

Grapek outodoor FMS

I cos na sucho :)
LA Confidential

Chocolope hehe mistrzostwo swiata! slodka ulubiona mozna by palic zawsze hehe
tutaj pheno poziomkowo czekoladowe :)

A tutaj drugie
Osobiscie uwielbiam tamto poprzednie :)

Pozdro zalogo! do nastepnego :) :ying:

cardiel

Member
Jezu Jezu NiceGirl przez Ciebie znowu obslinilem cala klawiature... z wygladu naprawde World Class A++ hehe To kiedy do mnie wpadasz? :D

13198w_reku2.jpg

A

ares420

fotki z wypadu na spoty, jednego sobie odpuściłem bo w okolicy widziałem grzybiarzy

Ak47 x Shamanka
picture.php

picture.php

picture.php

Maroc x Wczesne
picture.php

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Ciśniemy do przoduuuu :)
Wysłannicy mówią że susza daje po dupie :badday:
PP

Maroczki

W tle pod więdnięty purple 1, coś objada korę z łodyg. Jakies pomysły na zaradzenie temu skurwolowi? Antybissan nic nie daje, a planty lekko dostaja po liściach ;/

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
ladnie cisna roslinki w strone slonca , oby jesien byla sucha i sloneczne :D

pamieta ktos takie cos ?:D
picture.php

sour diesel x jack herrer :)
picture.php

moondog = blue moonshine x chemdog DD - a tutaj wspomnienia czar :D to byl potwor ...

27510chaos_002.jpg

27510czary-mary_001.jpg

top glowny suchy na pieprz
27510harvest_003.jpg

pozdro :gday:

Last edited:

cheapwine

Well-known member
Veteran
ladne kozaczki/kowbojki na tamtym zdjeciu :D a tak na serio to zajebiscie zbite topy ;] masz pechy czy niestety tylko na palenie sie nastawiles? bo widze geny fajne by wyszly i na pewno warto dalej je rozwijac :) pozdro kowboju :>

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam :)

cinnamon , rosnie wysmienicie , zostal do konca z paroma innymi poznymi krosami , Finger dziekoje za temat :D

picture.php

picture.php

tutaj przypalona cudke przez lampe ...
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

pozdro oraz powodzenia

selasie

ganja
ICMag Donor
Siema Ganja Growers:D

Nie ma to jak gruuubo pojarac z przyjaciółmi - Pozdro ZOMBI3000:D
Do nastepnego:wave:

Wczoraj odwiedzilem spota ,dni juz krotsze i fotki z tego powodu z fleszem ,wycialem ostatnie 3meskie i zostaly same Panie ,wiekszosc juz kwitnie..

Tutaj Typhoon ,odmiana bardzo wczesna ,krzaki ok 1,5m ,te topy wygladaj na zdjeciach lepiej niz na zywo ,hehe bardzo luzne duzo tego nie bedzie i juz widac ze nie bedzie to jakis mocny sprzet ale napewno umila czas oczekiwania na nastepne ,zatakowane juz plesnia i chyba nastepnym razem scinam..
Typhoon
picture.php

picture.php

picture.php

Nizej Maroc x Wczesne ,daj Bracie znak zycia.. :wave: ,kazde pheno inne ,wszystkie kwitna ,ale jedno mam co wiem ze bedzie KOZAK ,juz jest ,krzak malutki ,ten maly w prawym dolnym rogu na wspolnym zdjeciu ,topy zbite i super pachnie skunem ,tez juz nie dlugo bedzie umilal czas w krainie przyjemnosci :smoke out: :wave:

picture.php

picture.php

Tu jeszcze Maroc x Ob ,:wave:
picture.php

a Tu EMMI ,:wave:
picture.php

Nastepnym razem pryskam pozostalem rosliny amistarem bo co juz bardziej kwitnie to ma zalazki plesni..

Pozdraiwam :wave:

m4c

Member
Oto kilka kolorków z wczorajszej wizyty na spocikach:

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

A tutaj fotka Green-O-Matica zaraz przed ścinką, dochodzi bestia strasznie szybko (ze dwa tygodnie wcześniej niż WR od Grzesia). Pachnie słodziutko, ale moc po spaleniu wysuszonego na szybko (suszarką do włosów :]) topka nie powalała, chociaż przynajmniej nie zamula tak jak WR co mi się podoba. Jak się porządnie wysuszy i zcurringuje to postaram się zrobić smoke report.
picture.php

picture.php

A tutaj zdjęcie nabitego już sampelka :D
picture.php

Te snowdogi niestety nie chcą zacząć kwitnąć, prawdopodobnie winne temu są słabo nasłonecznione miejscówki :(
picture.php

picture.php

mistic

Member
Witam.

Kolejne etapy... czyli tarasiaków ciąg dalszy...
seriami:

1. Swiss mix [or miss]

picture.php

Tak się zastanawiam czy ten drugi S.M. ,mniej fioletowy, się czasem nie zatrzymał, bo jakoś specjalnie nie widzę postepów.... Słonka może po prostu więcej potrzebuje eh...

inny mix...

picture.php

I jeszcze inny mix:

picture.php

Pozdrawiam i plonów życzę zdrowych, dociągnietych i smacznych.

P.S. SZYBKI UPDATE ZE SPOTÓW:

1-sza roślina całkiem pozytywnie mnie zaskoczyła [zwłaszcza, że dawno nie byłem na spocie:

picture.php

Jak wysadzałem drugą roślinę to zaczynała kwitnąć; wygląda to tak jakby efektem był mały come back do vega - rozrosła się ze swojego zelestowania całkiem fest w górę i kwiaty nie popuchły specjalnie, za to jest b. zdrowa... Jeżeli wrzesień będzie giteśny to jest szansa że dojdzie.... to ona:

picture.php

Drugi spocik niestety lipny; z 7 żeńskich roślin zostały 4 w mieszanej kondycji, raczej bez szaleństw. Niestety gleba tu bardziej gliniasta, a miejscówka dosyć zacieniona:

picture.php

peace & love

Yo-Ge

Active member
:tiphat:

G13 Haze, d76, 65 12/12:

Laughing Buddha, d59 12/12 from seed:

Skunk Haze, d55 12/12 from seed (obok 2 klony samca na ktorych trenowalem i ktore mam nadzieje dadza szczypte nasienia:window:):

2x Lavender x Blueberry, d76, 65 12/12.

#1 pokazal czwartego juz banana... Na jego nieszczescie scinka tuz tuz:laughing:

#2:

Pozdrawiam:tiphat:

orangefreak

Member
:wave:

heja Przyjaciele, powoli idziemy do przodu. Na oucie przeżyły 4 damki, 2 za późno wysadzone - będzie malutki plonik, dwie - Twilighty - pokazały preflowery, ładnie rozkrzaczone, widać też je w boxie, łatwo poznać :) te bardziej zbite to PPP i moja krzyżówka ( jeden wielki top ). No oko, ile im dać czasu? Bo myślę nad nowymi rozwiązaniami technicznymi i czymś egzotycznym nie standardami z seedbanków. Coś wyjątkowego i special pod lampę ;)

Pozdrawiam,
Orange :wave::thank you:

tredowaty

Member
Siema siema wszystko zpier..... aż milo :) tu zagląda tyle genów coś pięknego
Mimo ciężkich warunków zrobiłem co zrobić musiałem bo bym padł na nerwice chyba ... cale szczęście wszystko ok przynajmniej tak mi się wydaje
no to tak na początek
picture.php

i dalej
Lemon Shaman
picture.php

i to samo ale trochę późniejsze będzie
picture.php

White Shaman tez z tydzień dwa później skoszę podejrzewam :) ale na takiego giganta to aż milo się patrzy hehe
picture.php

P#1[MxE] kwitnie
picture.php

ES[Tas/GG#3xDP] tez już kwitnie od tygodnia gdzieś :)
picture.php

No to na razie tyle
Pozdrawiam
Peace