What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci? Zielony Rok 2010! Polska rządzi!!!

O

Ojciec

Cześć ! Nie będę już komentował jakie to ładne macie rośliny bo za dużo cukuru odejdzie.

Zacznę po całości i o to mój ogród :dance013:

picture.php

EMMI znana i lubiana ;] Przycięta i nagięta ładnie się rozgałęzia jedyny martwiący fakt strasznie się ociąga z tymi pąkami spory czas temu się określiła i prawie stoi w miejscu z kwiatami.

picture.php

DaniszShamanka również przycięta i wyginana i też określiła się i również stoi ale szybciej puchnie.

picture.php

[BHx(ERoc/DP)] x PurT F2 ... tak jak widać :)

picture.php

Również [BHx(ERoc/DP)] x PurT F2 raz ją przyciełem

picture.php

Chddf2 x BBJ bardzo wytszymała czemu ? Przegieła się tak mocna że w miejscu przegięcia zrobił się place ale ! ożyła i ładnie zaczyna się krzewić nie określiła się jeszcze.

picture.php

I coś co to nie mam pojęcia rośnie sobie więc nie wyrywam z rozpiski wynika że to coś z MIXu ale co to nie wiem

picture.php

tak tak coraz mniej roślin sporo samców. ale tak jestem zadowolony :)
Oby do jesieni pozdrawiam !

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

ten sam kros , takie same geny , inna roslina.
picture.php

picture.php

picture.php

pozdro

p.s. luksus pelna geba heheh pstryk , cyk do kompa , UP i gotowe , tyle ile dusza zapragnie i nie trzeba usuwac starych by zaladowac nowe FOTY:jump:

czerwony

Member
Trochę z outdooru który musiał przejść na pełną partyzantkę przy dorosłych roślinach. Szału nie będzie, ale ważne że cokolwiek się uratowało...

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Szkoda tylko, że jedynie OB x Maroc są w jako-takim stadium kwitnienia (myślę że 2-3 tydzień września będą). Reszta dopiero preflowery :watchplant: Pewnie dopiero październik

Azzzzzz

Member
Veteran
No jeszcze ostatnie meszczaki sie ujawnily na palu takze ucialem im szczyty a truchla wywalilem jak najddalej...

Szczyty powoli zaczynaja sypac..

picture.php

picture.php

No i troche macrosow:

picture.php

picture.php

:gday:

ssynekk

Well-known member
Veteran
WITAM!!
duzo nie piszac...c99 (od DR SMOKE) te klony :) niedlugo kolejne klonowanie
picture.php

picture.php

macro:
picture.php

pozdrawiam reszta w galeri :)

V

vod

Czas żniw już za moment:

taka mi się wczesna MMGGxBHPT trafiła. Ładnie do tego pachnie. Słodziutko.

C

czaczo

hej
przeslicznie w temacie hehe
cos z mego kacika
sciete panie
maroc x gws
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

cheese
picture.php

maroc x gws
picture.php

picture.php

pozdrawiam

kaczy

Active member
Veteran
Siema :tiphat:
Fajny plancik dobrze by było na niej troche sionek porobić, albo mieć pyłku takiej odmianki. :bow: @Vod :respect: i powodzenia do końca.

A tutaj, żeby nie było bez kolorku, moje i mego ziomka automaty. Odmianki głównie od GGS: Ak47, Diesel Ryder x White Russian, Mazar x Lowryder, Diesel Ryder i coś tam jeszcze czego już nie pamiętam. Rośliny dostały dziś energy drinka w składzie: 7L wody deszczówki, 7,5 ml PK 13/14 firmy Canna, 3 kapsle biohumusa i 2 łyżki dolomitu. Po wszystkim zaczął padać deszcz co wspaniale wymyje wszystkie pierwiastki wgłąb gleby. Najlepiej rosną AK47 i Diesel Ryder x White Russian. Myślę, że na około 15 września będą gotowe (+7dni :bashhead:) :joint:

Pozdro i powodzenia 4all :rasta:

:wave:

padkontrol

Member
Veteran
@kaczy: prawie trafiłeś :)

(manitoba medicine x guerilla gold) x (bangi haze x purpurea ticinensis)

picture.php

U mnie w ogrodzie dwie również bardzo szybkie. Czuje, że będzie bardzo fajna hehe.

(Grapefruit x Victory) x Shamanka

picture.php

Powodzenia wszystkim!

Pad
:wave:

Bedouin

Well-known member
Veteran
Witam. Pokaze wam foty z wczoraj, tylko szkoda ze bylem na spocie gdy bylo juz ciemno wiec foty z flashem tylko, ale one nie oddaja piekna roslin.

Shamanka f2 od selasiego - wczesna, zajebiscie pachnie, cala w zywicy hehe :D niedlugo zrobie foty w dzien to zobaczycie hehe

picture.php

No i tak ogółem reszta też ładnie idzie :D

Dronabinol

Member
Witam Załogę

AK47
70dzień

picture.php

picture.php

piona hehe
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

przy takiej pogodzie nie mogło obejść się bez oznak pleśni
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

to by było na tyle hehe:) wydaje mi się że już jedna jest gotowa mianowicie większość włosków wydaje się być brązowa, jednak nie wiem czy czekać, czy może coś jeszcze spuchnie, czy poczekać żeby liście wiatrakowe pożółkły? W sumie 70dzień jak na outdoor wydaje mi się że by za szybko to było, leje im samą wodę, wczoraj dostały 1 dawkę ripenu.

aaa jaka jest recepta na szczęście w burzowy, deszczowy dzień :lightning: (jakich ostatnio zresztą nie brakuje) wielki kubełek kfc :lurk:+dobry temat :smokeit:+dobre towarzystwo i muzyka :party:=pełnia szczęścia :yay::greenstars:, czego chcieć więcej hehe.

Pozdrawiam Gorąco co by się trochę tego słoneczka przydało:) do usłyszenia :wave:

Control_

Member
Witam załoge :wave: Na kolejnym spocie pozytywnie. Dalej nie było już tak fajnie. Jak to jest że z 9 miejscówek zostaja sie 3 :badday: ile trzeba sie najebać, żeby osiagnać konkretny plon...

Viking x Arne
picture.php

picture.php

Rocket Chunk
picture.php

picture.php