As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Witam ekipe icmaga. Wybrałem sie dziś na miejscówki z lepszym sprzętem jako ,ze pogoda dopisywała
trzeba kiedyś zejść na niższy pułap no nie ?
Tutaj dwa najlepsze okazy, posiadam jeszcze 2 miejscówki ale skupię się na nich gdy już zaczną kwitnąć.
ten jest nieco niższy ale bardziej rozgałęziony oby była damka.
Najwyższy z najwyższych około 185 cm także w tym roku spokojnie pęknie ponad 2 m. W ciągu 4 dni przybierają po prawie 15 cm , oby tak dalej a będzie sie działo. Pozdrawiam i zieleńcie tak dalej respect dla wszystkich za to co robią.
Outy wam poprostu eksploduja zielenia, zreszta nie dziwie sie doswiadczenie i dobre warunki to wszystko czego trzeba :>, zgadzam sie w 100% z Hodowca ze planty moglyby juz przystopowac ze wzrostem a skoncentrowac sie na owlosieniu...
Puki co u mnie z 50 % plantow pokazalo juz kuleczki z wlochami, ostatnie dni spowodowaly ze planty juz praktycznie zupelnie nadgonily miesieczny powodziowy przestoj. Relacja z outa niedlugo, dzis zobaczymy co tam w tencie slychac, kloniszcza chemdoggdd f2 poszly pod kose w 53 dniu, nie ma tego za wiele ale jestem pelen nadziei co do potencjalu...
Koniec pierdolenia, czas pokolorowac:
SdxG13diesel by silas, plant jest zajebiscie zbity i zywiczny, to co lubie
Owlosiony Durban x Sour diesel
W srodku przy scianie bubble gummer fem
Calosc
Fajnie liscie sie napiely..
Wlochy spod pachy:
Sciete klony Chemdogdd:
Wiecej wieczorem wrzuce do threada, zapraszam i pozdrawiam bracia !!
Pisze tutaj bo w przeznaczonym do tego temacie nikt mi nie odpowiedział :/
Mam problem z jedną rośliną i niewiem co jej jest, poniżej foty, pomóżcie bo niewiem co jej dolega:
u góry tak duzo lisci niema zżółknietych, natomiast na dole sporo ich jest, przenawożone raczej nie są, bo lałem biohumusa umiarkowanie, i inne ktore tak samo podlewalem, wygladaja normalnie, podlalem pare razy florovitem i tez nie pomoglo...
Heeeelp
Pozdro
Edit: deficyt azotu raczej nie, bo jak jest mało azotu to liscie sa żółte całe, to potrafie odroznic hehe ale niewiem co jest grane z tą jedna rosliną :/
IMO to deficyt N raczej, niz nadmiar a, że na dole więcej żółtych liści, to zwiazane też jest pewnie z mniejszą ilością światła, co w połączeniu z deficytem azotu daje taki efekt IMVHO.
pzdr
PS:Jeśli się mylę, proszę o korektę, bo nie jestem specem jeszcze za bardzo, jeśli o deficyty i nadmiary nawozów chodzi ;-P
dzisiaj do pokazania mam zapuszczony i zapomniany przeze mnie spot hehe ogólnie pogoda jest tak szalona, naprzemienna ze bywam tam dość rzadko i to w celu uzupełnienia ewentualnych braków...
...niestety na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie do końca powiedzieć co jest co, ogólnie znajduje się tam:
-Passion x Cannadian
-Maroc x Shaman
-White Russian
-C99 x bodajże jakiś AF
-Easy Sativa
ok, do rzeczy...
a kogo tutaj mamy hehe znalazłem tych Panów razem z moimi dziewczętami, grzecznie poprosiłem o w tył zwrot hehe
coś tutaj kwitnie hehe
mikrusek...
wiem że wszystko wygląda dość mizernie, i niema co gadać jest to spowodowane za rzadkimi odwiedzinami, mam jednak nadzieje że coś z tego będzie...
-
Akacze powoli chyba nabierają masy, na jednym topku znalazłem ślad pleśni, troche to obskubałem ale nie ma co ryzykować i chyba jutro go odetnę, będę miał przy okazji nie zdrowy sampelek hehe, mam nadzieje że za nie długo jakiś mały update
PS: u Was też takie anomalie pogodowe? u mnie dzisiaj burza + 15minut gradu.
wszystko zapakowane szczelnie i bezpiecznie , przejrzyste pudeleczko wyglada wysmienicie
pudelko 1 klasa bro. FS niech patrzy i sie uczy heheh
dziekuje i pozdrawiam