What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rośnie Ci? Zielony Rok 2010! Polska rządzi!!!

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
hello bro...
http://www.youtube.com/watch?v=KPTTSyKX0P0&feature=related

Widzac Wasze pieknie wypielegnowane rosliny popadam w slinotok :D nie ma co tropikalne warunki w exotycznych krajach dopisuja:underwater::groupwave::plant grow::yay: naszym plantom i pozwlaja na piekny rozkwit :artist:
co bylo, to za nami - AF te wczesniej wsadzone mogly przyplesniec z powodu :shark: wielkiej wody , pogoda dopisuje , slonko swieci na dobrze namoknietym gruncie:ying: bedzie dobrze TRAWA ROSLA :thank you:

:jump:Wszystkim upalnej Jesieni ....
picture.php

smierdziel

Member
Witam serdecznie całe grono polskiego działu IC:wave: Wszyscy macie na prawdę piękne planty...pełen szacunek :tiphat:
Co w ogrodzie rośnie mi? A sporo ciekawych genów od forumego darczyńcy (dr.smoke:thank you: ) jak i z holenderskich seedbanków :dance013: , a oto pare fotek dla oka :).
[BHxE-Roc/DP]xPurT F2:
picture.php

picture.php

picture.php

Cudowna roślinka. Aromatyczna, fioletowa, wytrzymała już nie mogę się doczekać, żeby ją zobaczyć z nabitymi bobami :D
Na spotach trzeba trenować, ażeby było więcej bobów:D
LST:
picture.php

Ogólny wgląd na spota::ying:
picture.php

Tutaj jakaś ciekawa sativka, ale co do jej liści wiecie co to może być? :comfort:
picture.php

Pozdrawiam !:abduct:

Witam ponownie, coraz zieleniej w naszych szeregach, tylko teraz czekać na finał :)

picture.php

Miejscówka z dalszej perspektywy.
picture.php

Blizsze spotkanie. Rośliny rosną w bardzo szybkim tempie, około 1,70 cm sprzed 4 dni.

picture.php

Najlepszy okaz.:plant grow: Niestety jeszcze nie określone ale mysle ,że już na dniach zaczną co nie które kwitnąć :)

Yo-Ge

Active member
:tiphat:

Pieknie Wam poroslo:respect: Zielony kolor powinien zagoscic jako 3ci na polskiej fladze... najlepiej w formie liscia:laughing:
...moja mala zielona ferajna:

G13 Haze, dzien 60, 49 12/12. Obecnie po pinchingu bo skonczyla mi sie wysokosc boxa i calowal odblysnik...

Laughing Buddha, dzien 43 12/12 from seed. Wiecznie nienazarty. Obeszlo sie bez Karate...

Skunk Haze, dzien 39 12/12 from seed. Do ok. 30ego dnia siedzial w 1,5l donicy, zrobilo sie miejsce dostal donice 6-7l i mu najebalo pradu w kite... obecnie poskladany:laughing:

Siostrzyczki Lavender x Blueberry, dzien 60, 49 12/12. Nieco oskubane u dolu w celach czysto naukowych:blowbubbles:

...i drzewko szczescia

Pozdrawiam:tiphat:

cheapwine

Well-known member
Veteran
ok, wyrzucone na spota :) wykielkowalo 5/5 (chociaz te 5 ziarenko mialo malego kielka)

jednak wcispki dziadek kolezki wlazl tam i to zweszyl ;] oczywiscie wszystko bez lipy ale kazal z tym wypierdalac :D (nawet nie wiedzial co to)

teraz wrzucone na wioske 10km od domu (haha pobujalo sie autem po wiosce i sie znalazlo

jak widac spot pare metrow od uprawy przenicy albo czegos takiego ;] ale ze bylo to sciete to po co rolnik ma tam wracac :] pozatym spot jest w takich krzakach ze chuja widac ;p co o tym myslicie?

P.S. 5x White Russian X Diesel Ryder F2 od sensibank.pl

Rolnik

Member
witam
slonce ostro praży

sweet edi x the pure

picture.php

(low rayder x rudealis skunk) x low rayder

picture.php

fast mix od obs

picture.php

pozdro

hodowca

Active member
Veteran
Pogoda w ciągu ostatniego czasu -gorąco,duszno i deszczowo-burzowo + stadium rozwoju roślin ,czyli aktualnie: pierwszych tygodni kwitnienia powodują ,ze rośliny zaczynają poprostu explodować :)
,a powiem Wam ,ze będą tak gnały dopóki wszystkie sprzyjające warunki zostaną im zachowane ,a fotoperiod nie skróci sie do takiego ,który zacznie powodować rośnięcie kwiatowych pąków i zatrzyma w końcu ten saleńczy wyścig w stronę światła... :ying: pozdro

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

orangefreak

Member
heja

BigNoNejmPL - najwieksze kwiaty z pośród wszystkich roślin trzymanych pod lampą przez orangefreaka. Po prostu kros udany.

mmm... :) Jak spuchnie, w ręce sie nie zmieści :)

reszta:

:jump:

Pozdrawiam

OF

:wave:

snes

Member
już dawno scięte ale zapomniałem się pochwalić:

ICE z FS
picture.php

DSD x LA C. by Hot Cargo - Dziękik mistrzu! -moc kryształów
picture.php

Bluebonic x Sensi Star by HC - Dzięki x 2 :) - żywica na maxa man!
picture.php

Wszystko rosło 12/12 od ziarna

kaczy

Active member
Veteran
episode

episode

siemano , dziś napisze posta nachlany jak świnka w oborze plus oczywiście smierdzace zdjecia. :D :rasta:

2 sprawa ktora koniecznie musze pruszyc to ze kocham to forum i kocham was gnojki wszystkich! kto hoduje zielsko jest moim insta snap called bratem :D

oka a tera bangi haze erock DP x Purt F2

Pozdrawiam zielonego lassssssssssssssssssssssssssssa . Topppppppppppppppppppp Topa o najlepszych ziokow z IC + selasie sativfa rzaddzi ,
:joint:

:tiphat:

Dronabinol

Member
Dżemdobry Wszystkim

piękne te kobiety Wasze hehe
naprawdę jest na czym oko zawiesić:D

na początku chciałbym podziękować osobie której nick-a nie znam ale znalazłem komentarz w tabeli "Latest Reputation Received" który uświadomił mnie że mam coś nie tak z galerią i nie widać moich zdjęć, Dzięki wielkie kolego:) :thank you:

ok. co by to za bardzo od tematu nie odbiegać:) ok 56dzień życia:
razem
picture.php

i osobno hehe
picture.php

picture.php

next:)
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

tego szczyt-a bardzo lubie hehe
picture.php

a tutaj jeszcze zeszłoroczne Hindu Kush AF
niestety tylko takie zdjęcia posiadam, co prawda uprawa nie do końca udana bo nie było im dane popuchnąć przez brak słońca, deszcze, przedobrzona zabawa z pH = w końcu podjąłem decyzje o eutanazji...
było tego bardzo nie dużo, nie za mocne, grunt że swoje i mogłem dać wyraz swojemu hobby hehe
picture.php

picture.php

AKacze powoli brązowieją i mam nadzieje ze jeszcze trochu napuchną, po nieudanej uprawie z HK nabawiłem się chyba jakiejś fobii, strach przed niepuchnięciem hehe.

nic, Panie i Panowie, Panowie i Panie, do usłyszenia wkrótce.

Pozdrawiam:wave:

plantgrow.gif

orangefreak

Member
Witam ponownie szanownych przyjaciół :)

Zrobiłem krosa rok temu. Dopiero teraz udało mi sie go wysadzić i sprawdzić czy wszystko jest ok. Kiełkowalność na poziomie 100% problem w tym że nie wiem który kros to jest i drugi problem czy ktoś chciałby się zająć ustabilizowaniem go ( zapylanie i produkcja nasionek z najlepszych okazów ) bo wygląda po prostu super. Wydaje mi się że jest to kros BBxWW x( HDxHK automat ) po wyglądzie topów ( BBxww było podobne i szybkim kwitnięciu.

Jakby ktoś na poważnie chciałby się tego podjąć byłbym wdzięczny. Odmianę nazwałem początkowo BigNoNejmPL ;)

Nie robie tego w celach zarobkowycjh ( nasiona nie będą sprzedawane ) po prostu czy ktoś by mi pomógł w ustabilizowaniu tych genów. I relacja na pm była by wręcz, nie powiem konieczna, ale chciałbym wiedzić co tam sie dzieje z maluchami. Być może to automat o duzym potencjale w zbiorach - co zresztą widać na fotce. rośnie w 5l donicy, na poczatku myslalem ze z tego nic nie bedzie wiec trochę zaniedbałem ale widać się myliłem i efekt może być dużo lepszy.

Także pm i jedziemy :)

O

Ojciec

Witam , piękne rośliny macie te z pod lamp jak i na zewnątrz ;) . i mnie jak widać wszystko ładnie się rozrasta chyba już wszystkie męskie rośliny wyrwałem a było ich kilka. sporo już zaczeło kwitnać co cieszy.

picture.php

Co do automatów , :lightning: straciłem przekonanie i co ztego że plon w 60 - 70 dni jak w 3 tyg flo dwie już zaczoły pleśnieć około 30% zjedzone przez pleśń usunołem ją ale czy to coś da zobaczymy.

picture.php

4 sierpień.

orangefreak

Member
Beduin, może jakiś kret zaorał korzenie... :( też kiedyś miałem podobny problem, musiałem przesadzić...

in, z tamtego roku 2x BBxWW