What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci? Zielony Rok 2010! Polska rządzi!!!

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
hello bro...
http://www.youtube.com/watch?v=KPTTSyKX0P0&feature=related

Widzac Wasze pieknie wypielegnowane rosliny popadam w slinotok :D nie ma co tropikalne warunki w exotycznych krajach dopisuja:underwater::groupwave::plant grow::yay: naszym plantom i pozwlaja na piekny rozkwit :artist:
co bylo, to za nami - AF te wczesniej wsadzone mogly przyplesniec z powodu :shark: wielkiej wody , pogoda dopisuje , slonko swieci na dobrze namoknietym gruncie:ying: bedzie dobrze TRAWA ROSLA :thank you:

:jump:Wszystkim upalnej Jesieni ....
picture.php

smierdziel

Member
Witam serdecznie całe grono polskiego działu IC:wave: Wszyscy macie na prawdę piękne planty...pełen szacunek :tiphat:
Co w ogrodzie rośnie mi? A sporo ciekawych genów od forumego darczyńcy (dr.smoke:thank you: ) jak i z holenderskich seedbanków :dance013: , a oto pare fotek dla oka :).
[BHxE-Roc/DP]xPurT F2:
picture.php

picture.php

picture.php

Cudowna roślinka. Aromatyczna, fioletowa, wytrzymała już nie mogę się doczekać, żeby ją zobaczyć z nabitymi bobami :D
Na spotach trzeba trenować, ażeby było więcej bobów:D
LST:
picture.php

Ogólny wgląd na spota::ying:
picture.php

Tutaj jakaś ciekawa sativka, ale co do jej liści wiecie co to może być? :comfort:
picture.php

Pozdrawiam !:abduct:

Witam ponownie, coraz zieleniej w naszych szeregach, tylko teraz czekać na finał :)

picture.php

Miejscówka z dalszej perspektywy.
picture.php

Blizsze spotkanie. Rośliny rosną w bardzo szybkim tempie, około 1,70 cm sprzed 4 dni.

picture.php

Najlepszy okaz.:plant grow: Niestety jeszcze nie określone ale mysle ,że już na dniach zaczną co nie które kwitnąć :)

Yo-Ge

Active member
:tiphat:

Pieknie Wam poroslo:respect: Zielony kolor powinien zagoscic jako 3ci na polskiej fladze... najlepiej w formie liscia:laughing:
...moja mala zielona ferajna:

G13 Haze, dzien 60, 49 12/12. Obecnie po pinchingu bo skonczyla mi sie wysokosc boxa i calowal odblysnik...

Laughing Buddha, dzien 43 12/12 from seed. Wiecznie nienazarty. Obeszlo sie bez Karate...

Skunk Haze, dzien 39 12/12 from seed. Do ok. 30ego dnia siedzial w 1,5l donicy, zrobilo sie miejsce dostal donice 6-7l i mu najebalo pradu w kite... obecnie poskladany:laughing:

Siostrzyczki Lavender x Blueberry, dzien 60, 49 12/12. Nieco oskubane u dolu w celach czysto naukowych:blowbubbles:

...i drzewko szczescia

Pozdrawiam:tiphat:

cheapwine

Well-known member
Veteran
ok, wyrzucone na spota :) wykielkowalo 5/5 (chociaz te 5 ziarenko mialo malego kielka)

jednak wcispki dziadek kolezki wlazl tam i to zweszyl ;] oczywiscie wszystko bez lipy ale kazal z tym wypierdalac :D (nawet nie wiedzial co to)

teraz wrzucone na wioske 10km od domu (haha pobujalo sie autem po wiosce i sie znalazlo

jak widac spot pare metrow od uprawy przenicy albo czegos takiego ;] ale ze bylo to sciete to po co rolnik ma tam wracac :] pozatym spot jest w takich krzakach ze chuja widac ;p co o tym myslicie?

P.S. 5x White Russian X Diesel Ryder F2 od sensibank.pl

Rolnik

Member
witam
slonce ostro praży

sweet edi x the pure

picture.php

(low rayder x rudealis skunk) x low rayder

picture.php

fast mix od obs

picture.php

pozdro

hodowca

Active member
Veteran
Pogoda w ciągu ostatniego czasu -gorąco,duszno i deszczowo-burzowo + stadium rozwoju roślin ,czyli aktualnie: pierwszych tygodni kwitnienia powodują ,ze rośliny zaczynają poprostu explodować :)
,a powiem Wam ,ze będą tak gnały dopóki wszystkie sprzyjające warunki zostaną im zachowane ,a fotoperiod nie skróci sie do takiego ,który zacznie powodować rośnięcie kwiatowych pąków i zatrzyma w końcu ten saleńczy wyścig w stronę światła... :ying: pozdro

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

orangefreak

Member
heja

BigNoNejmPL - najwieksze kwiaty z pośród wszystkich roślin trzymanych pod lampą przez orangefreaka. Po prostu kros udany.

mmm... :) Jak spuchnie, w ręce sie nie zmieści :)

reszta:

:jump:

Pozdrawiam

OF

:wave:

snes

Member
już dawno scięte ale zapomniałem się pochwalić:

ICE z FS
picture.php

DSD x LA C. by Hot Cargo - Dziękik mistrzu! -moc kryształów
picture.php

Bluebonic x Sensi Star by HC - Dzięki x 2 :) - żywica na maxa man!
picture.php

Wszystko rosło 12/12 od ziarna

kaczy

Active member
Veteran
episode

episode

siemano , dziś napisze posta nachlany jak świnka w oborze plus oczywiście smierdzace zdjecia. :D :rasta:

2 sprawa ktora koniecznie musze pruszyc to ze kocham to forum i kocham was gnojki wszystkich! kto hoduje zielsko jest moim insta snap called bratem :D

oka a tera bangi haze erock DP x Purt F2

Pozdrawiam zielonego lassssssssssssssssssssssssssssa . Topppppppppppppppppppp Topa o najlepszych ziokow z IC + selasie sativfa rzaddzi ,
:joint:

:tiphat:

Dronabinol

Member
Dżemdobry Wszystkim

piękne te kobiety Wasze hehe
naprawdę jest na czym oko zawiesić:D

na początku chciałbym podziękować osobie której nick-a nie znam ale znalazłem komentarz w tabeli "Latest Reputation Received" który uświadomił mnie że mam coś nie tak z galerią i nie widać moich zdjęć, Dzięki wielkie kolego:) :thank you:

ok. co by to za bardzo od tematu nie odbiegać:) ok 56dzień życia:
razem
picture.php

i osobno hehe
picture.php

picture.php

next:)
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

tego szczyt-a bardzo lubie hehe
picture.php

a tutaj jeszcze zeszłoroczne Hindu Kush AF
niestety tylko takie zdjęcia posiadam, co prawda uprawa nie do końca udana bo nie było im dane popuchnąć przez brak słońca, deszcze, przedobrzona zabawa z pH = w końcu podjąłem decyzje o eutanazji...
było tego bardzo nie dużo, nie za mocne, grunt że swoje i mogłem dać wyraz swojemu hobby hehe
picture.php

picture.php

AKacze powoli brązowieją i mam nadzieje ze jeszcze trochu napuchną, po nieudanej uprawie z HK nabawiłem się chyba jakiejś fobii, strach przed niepuchnięciem hehe.

nic, Panie i Panowie, Panowie i Panie, do usłyszenia wkrótce.

Pozdrawiam:wave:

plantgrow.gif

orangefreak

Member
Witam ponownie szanownych przyjaciół :)

Zrobiłem krosa rok temu. Dopiero teraz udało mi sie go wysadzić i sprawdzić czy wszystko jest ok. Kiełkowalność na poziomie 100% problem w tym że nie wiem który kros to jest i drugi problem czy ktoś chciałby się zająć ustabilizowaniem go ( zapylanie i produkcja nasionek z najlepszych okazów ) bo wygląda po prostu super. Wydaje mi się że jest to kros BBxWW x( HDxHK automat ) po wyglądzie topów ( BBxww było podobne i szybkim kwitnięciu.

Jakby ktoś na poważnie chciałby się tego podjąć byłbym wdzięczny. Odmianę nazwałem początkowo BigNoNejmPL ;)

Nie robie tego w celach zarobkowycjh ( nasiona nie będą sprzedawane ) po prostu czy ktoś by mi pomógł w ustabilizowaniu tych genów. I relacja na pm była by wręcz, nie powiem konieczna, ale chciałbym wiedzić co tam sie dzieje z maluchami. Być może to automat o duzym potencjale w zbiorach - co zresztą widać na fotce. rośnie w 5l donicy, na poczatku myslalem ze z tego nic nie bedzie wiec trochę zaniedbałem ale widać się myliłem i efekt może być dużo lepszy.

Także pm i jedziemy :)

O

Ojciec

Witam , piękne rośliny macie te z pod lamp jak i na zewnątrz ;) . i mnie jak widać wszystko ładnie się rozrasta chyba już wszystkie męskie rośliny wyrwałem a było ich kilka. sporo już zaczeło kwitnać co cieszy.

picture.php

Co do automatów , :lightning: straciłem przekonanie i co ztego że plon w 60 - 70 dni jak w 3 tyg flo dwie już zaczoły pleśnieć około 30% zjedzone przez pleśń usunołem ją ale czy to coś da zobaczymy.

picture.php

4 sierpień.

orangefreak

Member
Beduin, może jakiś kret zaorał korzenie... :( też kiedyś miałem podobny problem, musiałem przesadzić...

in, z tamtego roku 2x BBxWW