As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Teraz dopiero można dostrzec piekno tego sezonu.
Gratuluję wszystkim outdoorowcom tak dorodnych roślin,
no i indoorowcom pięknych pociech.
Kilka strzałów:
Flower Power, czyli najprawdopodobniej Early Girl x Lowryder po prostu
szokuje z tygodnia na tydzień. Co raz to bardziej napuchnięta i zbita struktura.
Trafiło się mi dobre pheno. Zresztą wszystko widać na zdjęciach...
Early Special też daje rade, ale już bez takiej werwy jak na początku.
Miała spore problemy prawdopodobnie z pH. Straciła wiele liści i całokształt wygląda jak topki na długich łodyżkach.
Zawsze coś tam będzie...
Bangi Haze/ERocket/DanishPassion x PurT to po prostu: cud miód i orzeszki!
Powoli kwiaty nabierają pięknego fioletowego koloru, który przyprawia mnie o dreszcze.
Moja satysfakcja jest tym bardziej wielka kiedy pomyślę o tym, że przedłużyłem ten strain
z lekkim wyselekcjonowaniem takiego kolorku. Po prostu miazga. Zapach jest uber przyjemny.
Miałem już sporo roślin, których zapach przyprawiał o zawroty głowy, ale ta wygrywa wszystko!
Mógłbym przy niej siedzieć noc i dzień byle tylko czuć ciągle jej zapach. Teraz tylko trzymam
kciuki, aby wyszło jak najwięcej dojżałych pesteczek, którymi będę mógł Was obdarować.
hehe @stolarz ja też sadze w takich żółtych zaroślach, wiesz może jak to się nazywa?
Kilka fotek z dzisiejszej wyprawy na spota. Pokazuje te które najładniej kwitną. Reszta niestety sporo w tyle, dopiero co wykształcają się żeńskie preflowery,mimo, że to te same odmiany.. ale to nic
I tu pytanie do bardziej doświadczonych w zbiorach, za jaki czas rośliny z 2 pierwszych zdjęć będą gotowe? Pytam bo wyprawa jest dla mnie troszkę większym przedsięwzięciem Brązowe włoski już są, ale przecież to jeszcze za wcześnie chyba, koniec sierpnia dopiero co
niestety roslinki maja troche niedoborow, trzeba bedzie to skorygowac jakas witaminką, nawozikiem i dolomitem, bo ph bylo tylko na poczatku wyrównywane