What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

A

ares420

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

włochacz :D
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

trafiło się również purple pheno MarockxWczesne
picture.php

3 marocki rosną w ogrodzonej szkółce leśnej i centralnie 0,5m obok moich plantów leśniczy przycinał krzaki, nie wiem czy ich nie zauwazył a mają 1,5m czy celowo je zostawił... pojade do nich jeszcze ze dwa razy podlać nawozem z PK i potem na zbiory.
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

pozdro

O

OrganicShowmen

Siemanko, pieknie lecicie mimo wszystko. Nikt nie mowil ze bedzie latwo to chyba moje nowe motto zyciowe. Od tegoz pamietnego dnia jakim stalo sie :badday: wpierdol zadanie. Zielonylass jak zwykle masakrujesz. Masakrator jak Cie spotkam to masz wpierdol za te fotki :p :D joke. Dobra Bronek fuzja Pes dobrze lecimy moj ludku. Bardzo pieknie wszycy. Ja mimo wszystko zamiescilem co nie co biorac pod uwage ze nie bede sie ograniczal. :D Najwazniejsza miejscowa nadal stoi a planty na nie przekozak, co z reszta moze potwierdzic wielce szanowany dr hab Bronek. nastepnym razem bez browarow sie nie obejdzie w tej sytuacji. @ Plantator dzieki za gorzale i za szlugi a o $$ sie nie martw bo to jakos zostanie zalatwione na jesien. Przyda sie wreszcie zrobic nasz maly polski CAnnabis Puchar i wypiac sie na wszystko dookola.

Za duzo mnie tu juz nie zobaczycie wiec tylko PM od czasu do czasu. Pokaze cos nie cos ode mnie i to sie na tym zakonczy spoty sa oczywiscie w Holandii a ja nie mmam z tym nic wspolnego ;)

Pozdro Ekipa
Peace Pes
:joint::yes:

Tomu

Well-known member
Veteran
Lowryder harvest

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Oczywiście nie jest to cały plon tylko część, a plon z czterech LR jest naprawdę zadowalający....

Pozdro

Silas

Member
Veteran
Wasze desanty zdumiewają ;D Jak by nie patrzeć...w każdym zakądku tego cudownego kraju rośnie cudna roślina:) Po co karabinierzy z nią walczą skoro ona była jest i będzie w naszych sercach...

Mój out był bardzo ale to bardzo nieudany raz kolejny... i zaprzestanę pewnie guerilli
Choć nie zebrałem nawet 20g dobrych szczytów z outa...za to otrzymałem zapewne...IŚCIE WCZESNE NASIONA :D hahaha
In oraz Out obrodził w pieruńskie nasienie którego nikt nie potrafi przewidzieć...
Plantator natworzył wczesnego wręcz AF nasienia które zaskakuje predyspozycjami pod naszą chmurkę:):woohoo:
Cindy także dała nieco nasion...napewno nie jedno zdjęcie się pojawi...nie koniecznie w moim wykonaniu;)
Teraz projekt!
White Shark AF byMasakrator jako Tiny Mamma :)
oraz
PurpleBastard f2 x AFMIX jako Lil Daddy :D

Tak krzyżuje krzyżuje...a kto to do cholery...hehe...ustabilizuje?:)

A więc i kolor... we fiolce i rozsypane C'99f3 x[NLxW]
picture.php

A tu...hmmm resztunie :)
Od prawej SDxOGK (morderca płuc:yoinks::1help:) od lewej Cindy99:woohoo::joint:
picture.php

B

bronek

Dzieki za mile slowa @OrganicShowmen-mile zaskoczony jestem Twoja obecnoscia....
Jebac karabinierow i nie dawac sie paranojom
poki co fuzyja na dobrych, ba-najlepszych torach
BO TA FUZJA
TO NIE ŻALUZJA :woohoo:
@Silas: nie obrazaj sie na partyzantke tylko dlatego, ze pare razy sie nie udalo
ja tam od razu nie nastawiam sie na zbyt wiele: hehe lubie jak mnie zycie zaskakuje ;D
btw przepysznie te Twoje bobeczki sie prezentuja

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
...
White Shark AF byMasakrator jako Tiny Mamma :)
oraz
PurpleBastard f2 x AFMIX jako Lil Daddy :D

Tak krzyżuje krzyżuje...a kto to do cholery...hehe...ustabilizuje?:)

...

Heh uważaj Silas teraz...

PurpleBastard f2 x AFMIX

picture.php

Dobrze ponad 3 metry wzrostu :D Lil Daddy? heheh

tredowaty

Member
Siema. Piękne te kolorowe łodyżki :) pozazdrościć :p

MxW coś się zaczęło dziać :D
picture.php

picture.php

oraz [MxE]xE nie za wielki ale nadrabia wyglądem :joint:
picture.php

picture.php

pozdro :abduct:

padkontrol

Member
Veteran
Sativka baaardzo wczesna ;]

picture.php

picture.php

picture.php

C99xV na etapie preflowerow :

picture.php

picture.php

A tutaj próba rozdziewiczenia sativki ;)
picture.php

@zielonylass: daje tym carpatianom 3 tygodnie ;]
@bronek : ja w tym roku zakopywałem do pierwszych liści sadzonki (np ta sativka) Czy zwiększa to bryłę korzeniową? Nie sądzę, ale na pewno sadzonka się nie telepie hehe;)

Pamiętajcie wszyscy przed zbiorami motto Somy : "If it looks ready wait a week" :)

Pozdro
Padkontrol

S

shot-retep

EUFORIA dutch passion
picture.php

SUPER LEMON HAZE #1 greenshouse seeds
picture.php

SUPER LEMON HAZE #2
picture.php

POWER PLANT #1 dutch passion
picture.php

POWER PLANT #2
picture.php

Tak sie prezentują razem. 66 FLO
picture.php

:hotbounce

Bedouin

Well-known member
Veteran
Witam. Dziś odwiedziłem spota. Krzaki naprawde dobrze się mają. Niestety nie moge iść na jedną miejscowke z powodu obecnych żniw nieopodal.
Tutaj cross od weedsmokera :D Bardzo ładna babka i robi się bardzo gęsto :D Ma poszczególne różowe pistile więc pewno będzie fiolet hehe

Tutaj szczyt passion'a. Bardzo ładnie się zbiera
picture.php

A tutaj tatuś. Odmianka to cross od weedsmokera :D

Pozdrawiam :wave:

kfjatek

Member
witam dostalem cooltube z balastem ELT i kabel i oddzielnie wtyczke
jak mam to wsyztsko podlaczyc?

zasilacz ELTa ma cztery takie wejscia F, N i dwa do żarówki jak mam to podlaczyc?

i jak mam podlaczyc kabel do wtyczki?

:D

pozdro

stolarz44

Active member
Jak zwykle wszyscy dajecie rowno! K+++
To i ja tutaj zasmiece troche moimi dziewczynkami:D
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Jestem z nich bardzo zadowolony gdyz w poczatkowej fazie ciezko bylo z nimi. Mam nadzieje ze sie dobrze odwdziecza za trud w nie wlozony.

POZDROO ZAŁOGA!!:joint:

PLANTATOR11111

New member
Passion#1xCanadian
picture.php

Topek Passion#1xCanadian w końcu ruszył z kwitnienie jak myślicie czego ma więcej genów Passion#1 czy Canadian?
picture.php

1. Durban Poison
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Fajnie wyrosły 2 topki
picture.php

Ta gałązka jest zapylona sweed edi pestki już widać.
picture.php

2.Durban Poison
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

AK-47 na nasionka
picture.php

picture.php

Latest posts

Latest posts