What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

T

thcfanatic

siemano
w moim ogródku zostaly 2 konkretne panny chemdogx earlyskunk x earltdog od hc:) chyba cos w nazwie poje..alem wiec co do tego pomidorka powiem tak bardzo pozna odmiana pre pokazal miesiac temu i bardzo powoli sie zbiera ma ok 180cm w miare rozkrzaoczny fotek nie zrobilem zaczekamy na ladniejsze kwiatki
2 panienka to mix od chemika cos ze skunkiem chyba roslinka pieknie owocowo pachnie ma okolo 2,5 metra:) zbiera sie w miare ladnie:) dostaly dzisiaj blooma wiec miejmy nadzieje popuchna dziewczynki:D
zapomnialem wspomiec o najbardziej trenowanym i rozkraczonym psikusniku to co wyzej od hc :( jajcarz miesiac temu wygladal mi na babeczke dzisiaj wchodze na spota a ten mi tu sie prawie spuszcza na kobity:D no to sru jutro makumba od rana:) ostatni dzein wakacji
co do crossa hc dodam jeszcze ze powala zapachem intensywny zapach skunka z wyraznym i mocnym odcieniem slodkiego cytruska to wszystko uzupelnia nutka owocow tropikalnych i leciutki aromat benzynki

dolniejszy odrost do glownych szytow nie dosiegam:)
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

pozdro

G

Guest1012

Maroc x wczesne - mały wyszedł, drugiego staranował dzik. Ale na posmake będzie :D
picture.php

picture.php

[ES x CHDD] x ES - pokazała pre jakiś czas temu, jest kobieta.
picture.php

Passion x Canadian
picture.php

Passion x Canadian - ma ponad 2,5 metra. Fimowany dwa razy. Kilka dnitemu złamał się i w sumie nawet lepiej bo jest mniej widoczny. Muszę go tylko odpowiednio przywiązać w poziomie.
picture.php

padkontrol

Member
Veteran
Witam ponowie z kolejną porcją niedzielnej zieleniny. W roli głównej : HTC Deep Chunk/E-rocketDP x B3N7ErdPurT/Royal Dane

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Widzicie ten topek w lewym dolnym rogu ? ...czeka na zapylenie hehe :)
picture.php

pozdro do następnego, mam nadzieję że już harvestu hehe :)

A na koniec ostatnie w tym roku male throwing competition hehe peace!

picture.php

Silas

Member
Veteran
VEG
picture.php

(DuckFoot x LowRyder)f2
picture.php

Dziadostwo dziwacznie kwitnie...zaskoczył AF...a zarazem mało pręcikow wyskoczyło...Po zapyleniu....stoi w miejscu
picture.php

Zaleta: brak zapachu
Wada: śladowe ilości żywicy

White Shark by Masakrator
picture.php

Bardzo fajna roślina AF...nie mam jej nic do zarzucenia...widać, że obficie kwitnie.
picture.php

Ilość żywicy i nuta zapachowa niedaleko odbiega od klasycznych Low Ryderów...

tredowaty

Member
szybki update :)
zaczynamy na smutno pierwszy atak plesni na [MxE]xM oraz na TAS.. :mad:
to ten 1
picture.php

i kolejne czyli MxE kila rożnych phen.. jedne wcześniejsze drugie troszkę późniejsze ale dopiero zaczęły się szronic bo już sie martwiłem :p
picture.php

picture.php

picture.php

Bambatka
picture.php

i chyba RS
picture.php

pozdro :abduct:

NiceGirl

Well-known member
Veteran
Powoli sie zbieraja - powinno byc na koniec pazdziernika - lub tez lepiej sie nie nastawiac :joint: hehe
htc deep chunk x b3n7erdpurt\rd & Early Dog x Early Skunk (okolo 1-2 FLO)

A tutaj jak to weg - lepsze FLO :nanana: - nastepnym razem bez wciorniastkow poprosze :D ( maly foch haha - zarcik :D)
Poki co - 100% pozytywnie w kokosie - rosna az milo

Takze jak zawsze, powoli do przodu w strone slonca - nie pozwolmy aby hpsy sie studzily :) KARMA KRAZY !! Niektorzy wiedza o co mi chodzi :)

K

kokoshka

No to może troszkie pokażę Maroc x Wczesne ;)(3 miechy i tydzień) :

picture.php

picture.php

Dopiero wzięła się za kwitnienie, a już bardzo żywiczna (w pierwszym palnie nic nie widać, ale obczajcie drugi i reszte hehe):

picture.php

POZDOR!

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
Z cyklu 'bo jarać mi się chciało' Szamanka :D

picture.php

Na moje usprawiedliwienie dodam, że zaczęła ją pleśń pomału brać. A jechałem tylo po jednego małego kwiatuszka...
Jestem pierwszy z szamanką w domu? :D
:joint:

kpt.G

Active member
Z cyklu 'bo jarać mi się chciało' Szamanka :D

picture.php

Na moje usprawiedliwienie dodam, że zaczęła ją pleśń pomału brać. A jechałem tylo po jednego małego kwiatuszka...
Jestem pierwszy z szamanką w domu? :D
:joint:

heh GRATULACJE ! I smacznego :laughing: :party::friends::headbange

LocoMaroco

Member
shaman-jakieś 2.5m,zajebiscie rozkrzaczony-ogólnie spoko odmianka.
sorki że ładuje pojedyncze foty ale musze uzbierac troszkę postów :)
Pozdro.

lipasss

Active member
Liście pożółkły - to zapewne znak ze projekt zbliża się ku końcowi. Jeszcze ze 2 tygi i ciach :)

picture.php

snv31053.jpg

tez zagłosowałem na zielonego :D jak narazie wygrywa