What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Co w ogrodzie rośnie Ci??? 2009 - Polska Rulezz!!!

A

ares420

3 x Snow White wykiełkowane 1 lipca

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

pozdro

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Panowie i panie kto sadził w tym roku ARNE? Jak tam one u was wyglądają? Moje się tylko określiły i stoją w miejscu. Chba trafilem w chuj późne pheno.

snes

Member
arne bylo u mnie ze 3-4 tyg pozniejsze niz early durban, najsmaczniejszy stuff jaki jaralem ale medyczny fotelowiec

tomato

Member
Veteran
:woohoo: everybody :D

jakies choinki

picture.php

cos ladnie zasuwa, (to po prawej stronie) wyglada jak LR x OASIS, ale nie przypomimam sobie zebym to sadzil w tym miejscu :chin:

picture.php

picture.php

pozdros :rasta:

Makaptur

New member
ta roślina jest z klona czy od seeda 12/12 i w jakim medium trzymasz tą ww ile litrów i ile ma wzrostu jak byś mógł powiedzieć coś więcej

ww rosnie mi od seeda, od końca kwietnia. zakwitła 1 lipca.
nie jest wysoka, ma ok. 90cm, trzymam ją w 20l donicy. mam nadzieje ze chociaz 20stke wyciągnie :pimp3:

orangefreak

Member
chciałem edytować posta i wyskoczyło mi takie coś:

Your submission could not be processed because a security token was missing.
If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

o co chodzi?? Nie daja mi edytowac postów? :(

Zaległa fota: Obie to VooDoo, po lewej bez niedoborów, po prawej liście żółkną DO nerwów, czyli chyba to niejest azot. niewiem jak temu zaradzić.

@orangefreak, niestety mam identycznie, rosliny dostaly potrojna dawke biohumusa i po tygodniu bylo jeszcze gorzej... moze sa to jakies mikro/makro elementy... choc ja i tak daje im vitamine od hesi

Azzzzzz

Member
Veteran
Pieknie Panowie tutaj pokazujecie

Silas:L jak zobaczylem te kregi to jakos mistycyzmem zawialo :>

A odemnie 1 serpien:

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Pozdr i dojrzewajacego sierpnia ! :joint:

Silas

Member
Veteran
kpt.G: Jeśli trafisz na różowe pheno jak ja trafiłem to szykuj się na ciężkie jaranko :p Super G jak dla mnie to jedna z mniej smakowych indyjek...ale w działaniu obezwładnia. SDxOGK za to jest bardzo pysznym niszczycielem płuc... Naprawdę Arsenał godny uwagi...będziemy śledzić twoje postępy:)
White Russian x Afghani... smakowo bliski SDxOGK.. również miło wspominam.

Komu mogę K+... a ja narazie bezbarwnie ;) veg przetrwam i walne kolorek aż miło :D

Edit: Jednak nie bezbarwnie...
Podsuszony SDxO.G.K
picture.php

w poszukiwaniu dobrej dawczyni genetyki,
miejmy nadzieje ze te automaciki zdaza przed kukurydzą,bo maja duzo przed sobą, a szkoda by ich bylo.
82647458.jpg

57544432.jpg

60330329.jpg

znalazl sie swietny gen, szyszka jest szersza niz zacisnieta pięsc, jak na auto super, dwie panie nawet takie znalazlem w stadku
10737105.jpg

91034762.jpg

62597261.jpg

36940253.jpg

89760016.jpg

nie mam pomyslu jak je przyspieszyc zeby szybciej zakonczyly zywot. nawoz mineralny i stymulator kwitnienia ?

Latest posts

Latest posts