As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
ww rosnie mi od seeda, od końca kwietnia. zakwitła 1 lipca.
nie jest wysoka, ma ok. 90cm, trzymam ją w 20l donicy. mam nadzieje ze chociaz 20stke wyciągnie
chciałem edytować posta i wyskoczyło mi takie coś:
Your submission could not be processed because a security token was missing.
If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
o co chodzi?? Nie daja mi edytowac postów?
Zaległa fota: Obie to VooDoo, po lewej bez niedoborów, po prawej liście żółkną DO nerwów, czyli chyba to niejest azot. niewiem jak temu zaradzić.
@orangefreak, niestety mam identycznie, rosliny dostaly potrojna dawke biohumusa i po tygodniu bylo jeszcze gorzej... moze sa to jakies mikro/makro elementy... choc ja i tak daje im vitamine od hesi
kpt.G: Jeśli trafisz na różowe pheno jak ja trafiłem to szykuj się na ciężkie jaranko Super G jak dla mnie to jedna z mniej smakowych indyjek...ale w działaniu obezwładnia. SDxOGK za to jest bardzo pysznym niszczycielem płuc... Naprawdę Arsenał godny uwagi...będziemy śledzić twoje postępy
White Russian x Afghani... smakowo bliski SDxOGK.. również miło wspominam.
Komu mogę K+... a ja narazie bezbarwnie veg przetrwam i walne kolorek aż miło
Edit: Jednak nie bezbarwnie...
Podsuszony SDxO.G.K